www.career.uth.gr

Γραφείο Διασύνδεσης Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς
Αρχική -- Scholarships -- Notice -- 10 Υποτροφίες σε Καβαλιώτες φοιτητές

10 Υποτροφίες σε Καβαλιώτες φοιτητές

10 υποτροφίες σε καβαλιώτες φοιτητές

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φιλανθρωπικού Σωματείου Κυριών Καβάλας “Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΣΤΩΡ” ανακοινώνει ότι οι δέκα (10) υποτροφίες «ΦΙΛΟΜΕΝΗΣ ΣΚΟΥΡΣΗ» θα δοθούν και για το 2020-2021. Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται είναι:

Οικογενειακό και προσωπικό αντίγραφο: α)της φορολογικής δήλωσης (Ε1) του 2019, β) εκκαθ/κού σημειώματος έτους 2019 και γ) αντίγραφου του Ε9.

Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης

Βεβαίωση εγγραφής σε τριτοβάθμιο ίδρυμα της Ελλάδας (όταν πρόκειται για νεοεισαχθέντα φοιτητή εκτός του Διεθνούς Πανεπ/μίου (πρώην ΤΕΙ Αν. Μακεδονίας & Θράκης με έδρα την Καβάλα)

Επίσημη αναλυτική βαθμολογία με περασμένα όλα τα μαθήματα μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2020 (όταν πρόκειται για παλιό φοιτητή, εκτός Διεθνούς Πανεπ/μίου (πρώην ΤΕΙ Αν. Μακεδονίας & Θράκης με έδρα την Καβάλα) και μπορεί να υποβληθεί μετά τη λήξη της εξεταστικής περιόδου του Σεπτεμβρίου 2020).

Αν υπάρχει ανεργία των γονέων σχετικές πρόσφατες βεβαιώσεις από τον ΟΑΕΔ.

Φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας του υποψήφιου υποτρόφου.

Συμπληρωμένο τον πίνακα με τα ατομικά στοιχεία (Δίνεται από το Σωματείο).

Εάν υπάρχει άλλος φοιτητής στην οικογένεια, επίσημη αναλυτική βαθμολογία .

Μία Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/1986, όπου θα δηλώνεται ότι: «επιτρέπω στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Φιλανθρωπικού Σωματείου Κυριών Καβάλας «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΣΤΩΡ» να λάβουν γνώση όλων των προσωπικών μου δεδομένων προκειμένου να προχωρήσουν στην αξιολόγηση του αιτήματός μου για τη λήψη της υποτροφίας «ΦΙΛΟΜΕΝΗΣ ΣΚΟΥΡΣΗ», με θεώρηση του γνήσιου της υπογραφής του υποψήφιου υποτρόφου από τα ΚΕΠ.

Φωτοτυπία της σελίδας με το ΙΒΑΝ λογαριασμού στην Τράπεζα Πειραιώς με μοναδικό όνομα το όνομα του υποψηφίου. (Αυτό κατατίθεται μετά την αξιολόγηση και πριν τη λήψη της υποτροφίας).

Οι φοιτητές πρέπει να είναι Καβαλιώτες και να έχουν τελειώσει Λύκειο της Καβάλας.(Απαιτούμενη προϋπόθεση από το καταστατικό του Σωματείου).

Για τους πρωτοετείς είναι τρεις (3) οι υποτροφίες και είναι ύψους 1.350 ευρώ η κάθε μία.

Για των παλαιοτέρων ετών είναι επτά (7) οι υποτροφίες και είναι ύψους 1.500 ευρώ η κάθε μία.

Η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων είναι μέχρι την 27/9/20.

Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές μπορούν να επικοινωνήσουν με την Πρόεδρο Κα Νίκη Ανέστη στο τηλ. 6947937107.

Περισσότερες Πληροφορίες

Ημερομηνία:23.07.2020

Πηγή:www.xronometro.com

 

 

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Η λίστα με όλα τα διαθέσιμα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

 

Search

Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων

Η Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων είναι μία εκπτωτική κάρτα, η οποία απευθύνεται σε νέους ηλικίας από 13 έως 30 ετών και προσφέρει στους κατόχους της εκπτώσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και σε 37 ακόμα χώρες του εξωτερικού, σε κατηγορίες προϊόντων και υπηρεσιών, όπως: πολιτισμός, εκπαίδευση, καταστήματα, μεταφορές, τουρισμός, υγεία.Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Νεα σε μορφη RSS

Αναζήτηση Εργασίας
Ανακοινώσεις
Υποτροφίες

Disabled.GR

Disabled.gr - Portal για την αναπηρία

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΚΑΙ/Η' ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Στο πλαίσιο των στοχευμένων δράσεων της Επιτροπής Ερευνών του Παν/μιου Θεσσαλίας υλοποιείται το έργο «H πρόσβαση των Φοιτητών με Ειδικές Ανάγκες στο φυσικό και μαθησιακό περιβάλλον του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας» (Επ. Υπεύθυνη Μάγδα Νικολαραΐζη). Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την καταγραφή των αναγκών των φοιτητών/τριών με αναπηρίες ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες (ΦμεΑ) σχετικά με την προσβασιμότητά τους στο ΠΘ, την υποστήριξη των ΦμεΑ από τους συμφοιτητές τους που λειτουργούν ως βοηθοί και την υποστήριξη των διδασκόντων με ΦμεΑ. Για τους βοηθούς θα υπάρχει και μία συμβολική αμοιβή.
Παρακαλούνται οι φοιτητές και οι διδάσκοντες του ΠΘ να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του προγράμματος http://prosvasi.uth.gr για να ενημερωθούν για το πρόγραμμα, να βρουν πληροφορίες για τα άτομα με αναπηρία και επίσης  να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τα σχετικά έντυπα.

Research Jobs

Η στήλη Research Jobs http://www.researchgate.net/jobs/research/ της πλατφόρμας ResearchGate δίνει τη δυνατότητα αναζήτησης εργασίας στον ερευνητικό τομέα, σε οργανισμούς ανά τον κόσμο.

Polls

Είναι χρήσιμος αυτός ο δικτυακός τόπος (site)
 

Login


Stats

Μέλη : 5
Περιεχόμενο : 22818
Εμφανίσεις Περιεχομένου : 13765102