www.career.uth.gr

Γραφείο Διασύνδεσης Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς
Αρχική -- Scholarships -- Notice -- Μεταπτυχιακή υποτροφία σε Μηχανολόγο Μηχανικό στο ΙΒΟ του ΕΚΕΤΑ

Μεταπτυχιακή υποτροφία σε Μηχανολόγο Μηχανικό στο ΙΒΟ του ΕΚΕΤΑ

Μεταπτυχιακή υποτροφία σε Μηχανολόγο Μηχανικό στο ΙΒΟ του ΕΚΕΤΑ

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για για τη χορήγηση μίας (1) Μεταπτυχιακής Υποτροφίας στο πλαίσιο της Πράξης με τίτλο Βιοπαραγωγικό σύστημα κυκλικής γεωργίας ακριβείας (Bioproduction System for Circular Precision Farming) με ακρωνύμιο BIOCIRCULAR και κωδικό Τ1ΕΔΚ-03987

Το Ινστιτούτο Βιο-οικονομίας και Αγρο-τεχνολογίας (ΙΒΟ) του Ε.Κ.Ε.Τ.Α., στο πλαίσιο υλοποίησης της παραπάνω Πράξης, προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους που διαθέτουν τα απαραίτητα προσόντα να υποβάλουν αίτηση συνοδευόμενη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Κωδικός Θέσης: 437

Αρ. Πρωτ.: 4432 /12-11-2019

ΑΔΑ: ΩΛΝΚ469ΗΡ8-4ΞΑ

Ειδικότητα: Μηχανολόγος Μηχανικός

Αντικείμενο Θέσης:

  • Περιβαλλοντική εκτίμηση και ανάλυση βιωσιμότητας κυκλικού συστήματος αγροτικής παραγωγής
  • Συγγραφή παραδοτέων έργου
  • Συμμετοχή στην συγγραφή της έκθεσης δράσεων διάχυσης αποτελεσμάτων

Παραδοτέα/Αναμενόμενα αποτελέσματα:

Ο υποψήφιος που θα επιλεγεί αναμένεται να ασχοληθεί με το ανωτέρω αντικείμενο σε θέματα που άπτονται της ειδικότητας του στο πλαίσιο του Παραδοτέου με α/α 2.1 και τίτλο Μελέτη για την επίδραση της λίπανσης στο περιβαλλοντικό κόστος της καλλιέργειας του αραβόσιτου, του Παραδοτέου με α/α 4.1 και τίτλο Έκθεση περιβαλλοντικών επιπτώσεων εξεταζόμενων προϊόντων, του Παραδοτέου με α/α 4.2 και τίτλο Διαδικασίες απόδοσης περιβαλλοντικής πιστοποίησης προϊόντων γάλακτος, του Παραδοτέου με α/α 5.4 και τίτλο Έκθεση πιστοποίησης καλής λειτουργίας, του Παραδοτέου με α/α 7.1 και τίτλο Μελέτη συμπεριφοράς καταναλωτών και τμηματοποίηση της αγοράς σε ζητήματα αειφορίας και ηθικής παραγωγής, του Παραδοτέου με α/α 7.3 και τίτλο Τυποποιημένο σύστημα ελέγχου και διαχείρισης επίδοσης (φόρμες, λειτουργικοί ‘πράσινοι και οικονομικοί δείκτες’), του Παραδοτέου με α/α 7.4 και τίτλο Μελέτη βιωσιμότητας Ελληνικής αγοράς ‘πράσινων’ γαλακτοκομικών προϊόντων και προτεινόμενη στρατηγική ανάπτυξης μείγματος μάρκετινγκ (σήμανση, branding, τιμολόγηση κλπ.) και του Παραδοτέου με α.α 7.6 με τίτλο Μελέτη εφαρμοσιμότητας και επαναληψιμότητας των αποτελεσμάτων του έργου μέσω διαφοροποίησης του τελικού ‘προϊόντος’ βάσει αναγκών των χρηστών.

Οι παραπάνω εργασίες θα υλοποιηθούν στο πλαίσιο των παρακάτω Ενοτήτων Εργασίας του έργου:

ΕΕ2:Διαχείριση Καλλιεργειών

ΕΕ4: Επεξεργασία γαλακτοκομικών προϊόντων μειωμένου περιβαλλοντικού αποτυπώματος

ΕΕ5: Σύστημα υποστήριξης αποφάσεων κυκλικής γεωργίας BIOCIRCULAR EE7: Εμπορική αξιοποίηση ερευνητικών αποτελεσμάτων και βιωσιμότητα έργου

Ο υποψήφιος που θα επιλεγεί θα έχει επικοινωνία (ηλεκτρονική, τηλεφωνική, δια ζώσης) με την ερευνητική ομάδα του ΙBO και τους άλλους εταίρους του έργου για την προετοιμασία, οργάνωση και υλοποίηση των παραπάνω παραδοτέων.
Διάρκεια: 06 μήνες
Θέσεις: 1
Τόπος: Γραφεία του ΕΚΕΤΑ/ΙΒΟ, 10ο χλμ. Θεσσαλονίκης-Θέρμης, Balkan Center, Θεσσαλονίκη.
Σημειώστε Προθεσμία υποβολής: 28-11-2019 και ώρα 13:00
Αποστολή Δικαιολογητικών: ΕΚΕΤΑ / Ινστιτούτο Βιο-οικονομίας και Αγρο-τεχνολογίας (ΙΒΟ) Δημάρχου Γεωργιάδου 118 Τ.Κ. 38333, Βόλος
Πληροφορίες: Για περισσότερες πληροφορίες στην κα. Όλγα-Μαρία Χατζηδήμου, τηλ. 24210-96740 ή στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Ημερομηνία:18.11.2019
Πηγή:www.diorismos.gr
 

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Η λίστα με όλα τα διαθέσιμα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Search

Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων

Η Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων είναι μία εκπτωτική κάρτα, η οποία απευθύνεται σε νέους ηλικίας από 13 έως 30 ετών και προσφέρει στους κατόχους της εκπτώσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και σε 37 ακόμα χώρες του εξωτερικού, σε κατηγορίες προϊόντων και υπηρεσιών, όπως: πολιτισμός, εκπαίδευση, καταστήματα, μεταφορές, τουρισμός, υγεία.Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Νεα σε μορφη RSS

Αναζήτηση Εργασίας
Ανακοινώσεις
Υποτροφίες

Disabled.GR

Disabled.gr - Portal για την αναπηρία

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΚΑΙ/Η' ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Στο πλαίσιο των στοχευμένων δράσεων της Επιτροπής Ερευνών του Παν/μιου Θεσσαλίας υλοποιείται το έργο «H πρόσβαση των Φοιτητών με Ειδικές Ανάγκες στο φυσικό και μαθησιακό περιβάλλον του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας» (Επ. Υπεύθυνη Μάγδα Νικολαραΐζη). Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την καταγραφή των αναγκών των φοιτητών/τριών με αναπηρίες ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες (ΦμεΑ) σχετικά με την προσβασιμότητά τους στο ΠΘ, την υποστήριξη των ΦμεΑ από τους συμφοιτητές τους που λειτουργούν ως βοηθοί και την υποστήριξη των διδασκόντων με ΦμεΑ. Για τους βοηθούς θα υπάρχει και μία συμβολική αμοιβή.
Παρακαλούνται οι φοιτητές και οι διδάσκοντες του ΠΘ να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του προγράμματος http://prosvasi.uth.gr για να ενημερωθούν για το πρόγραμμα, να βρουν πληροφορίες για τα άτομα με αναπηρία και επίσης  να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τα σχετικά έντυπα.

Research Jobs

Η στήλη Research Jobs http://www.researchgate.net/jobs/research/ της πλατφόρμας ResearchGate δίνει τη δυνατότητα αναζήτησης εργασίας στον ερευνητικό τομέα, σε οργανισμούς ανά τον κόσμο.

Polls

Είναι χρήσιμος αυτός ο δικτυακός τόπος (site)
 

Login


Stats

Μέλη : 5
Περιεχόμενο : 22275
Εμφανίσεις Περιεχομένου : 13407068