www.career.uth.gr

Γραφείο Διασύνδεσης Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς
Αρχική -- Scholarships -- Notice -- ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 20 Υποτροφιών

(Εαρινού Εξαμήνου 2017)

Πρόγραμμα μετεκπαίδευσης - εξειδίκευσης

«Κλινική Πρακτική στις Μαθησιακές Δυσκολίες»

Το Μητροπολιτικό Κέντρο Δια Βίου Μάθησης επίσημα αναγνωρισμένο Κ.Δ.Β.Μ 2 από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π (Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού), ανακοινώνει την χορήγηση είκοσι (20) Υποτροφιών ύψους 50% για φοίτηση στο πιστοποιημένο πρόγραμμα επαγγελματικής μετεκπαίδευσης - εξειδίκευσης «Κλινική Πρακτική στις Μαθησιακές Δυσκολίες».

Οι Υποτροφίες απευθύνονται σε νέους πτυχιούχους καθώς και σε επί πτυχίω ενεργούς φοιτητές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ειδικοτήτων από τη Σχολή Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών.

Το πρόγραμμα παρέχει για πρώτη φορά στην Ελλάδα την δυνατότητα παρακολούθησης αληθινών περιστατικών με Ειδικές Μαθησιακές Δυσκολίες μέσω μονόδρομου καθρέφτη & προάγει την ενεργητική συμμετοχή στην ανίχνευση, διάγνωση και αποκατάσταση των ΕΜΔ, δημιουργώντας εξατομικευμένο πρόγραμμα παρέμβασης για το κάθε περιστατικό με την βοήθεια έμπειρων εποπτών.

Τίτλος Σπουδών: Advanced Professional Certificate in Diagnosis and Intervention of Specific Learning Difficulties

Φορέας Πιστοποίησης: SQA (Scottish Qualification Authority) αναγνωρισμένος φορέας από το Ελληνικό Υπουργείο Παιδείας (ΦΕΚ 1785/β/24.07.2013).

Γλώσσα Διδασκαλίας & Αξιολόγησης: Ελληνικά

Απαραίτητα Δικαιολογητικά:

Πτυχιούχοι: Αντίγραφο Τίτλου Σπουδών & Αντίγραφο Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου

Επί Πτυχίω Ενεργοί Φοιτητές: Βεβαίωση Σπουδών & Αντίγραφο Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου

Η Υποβολή Δικαιολογητικών θα γίνεται καθημερινά από τις 10:30 έως τις 16:30 στη Γραμματεία του Μητροπολιτικού Κ.Δ.Β.Μ 2, Μαυροκορδάτου 1 – 3 & Ακαδημίας, (Δίπλα από την Εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής –),5ος όροφος.

Καταληκτική Ημερομηνία Υποβολής: Δευτέρα 23/01/2017 (Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας)

Μετά την υποβολή των δικαιολογητικών, η διαδικασία επιλογής ακολουθείται από προσωπική συνέντευξη με τους υποψήφιους.

 

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Η λίστα με όλα τα διαθέσιμα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Search

Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων

Η Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων είναι μία εκπτωτική κάρτα, η οποία απευθύνεται σε νέους ηλικίας από 13 έως 30 ετών και προσφέρει στους κατόχους της εκπτώσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και σε 37 ακόμα χώρες του εξωτερικού, σε κατηγορίες προϊόντων και υπηρεσιών, όπως: πολιτισμός, εκπαίδευση, καταστήματα, μεταφορές, τουρισμός, υγεία.Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Νεα σε μορφη RSS

Αναζήτηση Εργασίας
Ανακοινώσεις
Υποτροφίες

Disabled.GR

Disabled.gr - Portal για την αναπηρία

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΚΑΙ/Η' ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Στο πλαίσιο των στοχευμένων δράσεων της Επιτροπής Ερευνών του Παν/μιου Θεσσαλίας υλοποιείται το έργο «H πρόσβαση των Φοιτητών με Ειδικές Ανάγκες στο φυσικό και μαθησιακό περιβάλλον του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας» (Επ. Υπεύθυνη Μάγδα Νικολαραΐζη). Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την καταγραφή των αναγκών των φοιτητών/τριών με αναπηρίες ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες (ΦμεΑ) σχετικά με την προσβασιμότητά τους στο ΠΘ, την υποστήριξη των ΦμεΑ από τους συμφοιτητές τους που λειτουργούν ως βοηθοί και την υποστήριξη των διδασκόντων με ΦμεΑ. Για τους βοηθούς θα υπάρχει και μία συμβολική αμοιβή.
Παρακαλούνται οι φοιτητές και οι διδάσκοντες του ΠΘ να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του προγράμματος http://prosvasi.uth.gr για να ενημερωθούν για το πρόγραμμα, να βρουν πληροφορίες για τα άτομα με αναπηρία και επίσης  να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τα σχετικά έντυπα.

Research Jobs

Η στήλη Research Jobs http://www.researchgate.net/jobs/research/ της πλατφόρμας ResearchGate δίνει τη δυνατότητα αναζήτησης εργασίας στον ερευνητικό τομέα, σε οργανισμούς ανά τον κόσμο.

Polls

Είναι χρήσιμος αυτός ο δικτυακός τόπος (site)
 

Login


Stats

Μέλη : 5
Περιεχόμενο : 20648
Εμφανίσεις Περιεχομένου : 11696086