www.career.uth.gr

Γραφείο Διασύνδεσης Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς
Αρχική -- Postgraduate -- Notice -- Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών Ψυχολογία Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού

Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών Ψυχολογία Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού

Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών Ψυχολογία Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα διδάσκεται εξ ολοκλήρου στα αγγλικά με τη δυνατότητα συγγραφής των εργασιών στα ελληνικά, διάρκειας 3 ή 4 εξαμήνων που πραγματοποιείται στο ΤΕΦΑΑ ΠΘ στην πόλη των Τρικάλων.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται σε 7 τριήμερα μπλοκ στο πρώτο εξάμηνο (Δευτέρα με Τετάρτη), στο 2ο εξάμηνο 4 τριήμερα μπλοκ (Κυριακή με Τρίτη) και στο τρίτο εξάμηνο 4 διήμερα μπλοκ (Κυριακή με Δευτέρα).

Αίτηση εισαγωγής δικαιούνται πτυχιούχοι: Τ.Ε.Φ.Α.Α., Ψυχολογίας, Παιδαγωγικών Τμημάτων και συναφών ειδικοτήτων των Πανεπιστημίων της ημεδαπής ή αντιστοίχων Τμημάτων ομοταγών αναγνωρισμένων ιδρυμάτων της αλλοδαπής. Πτυχιούχοι Τμημάτων Τ.Ε.Ι. συναφών γνωστικών αντικειμένων, σύμφωνα με το άρθρο 5 παρ. 12γ του ν. 2916/2001 (ΦΕΚ 114 Α΄).

1η Περίοδος Αιτήσεων: 1 Μαρτίου έως 31 Μαΐου 2019

2η Περίοδος Αιτήσεων: 15 Ιουλίου έως 31 Αυγούστου 2019

Προαπαιτούμενα:

1) Βασικό πτυχίο. 2) Πιστοποιημένη γνώση της Αγγλικής γλώσσας επιπέδου Lower

Για τα υπόλοιπα μόρια παρακαλώ δείτε: http://postgrad.pe.uth.gr/pseold/images/stories/downloads/nea_moria_MPS_2011.pdf

Το Μεταπτυχιακό πρόγραμμα,  είναι το πρώτο που ιδρύθηκε στην Ελλάδα μ’ αυτή την εξειδίκευση και από τα πρώτα στην Ευρώπη. Η δημιουργία του συμβάλει στην κάλυψη του κενού που υπάρχει σε επαγγελματικά στελέχη με γνώσεις και ικανότητες συμβουλευτικής σε αθλητές, ασκούμενους, παχύσαρκους μαθητές κλπ., καθώς και σε ηγετικά στελέχη με σύγχρονες γνώσεις καθοδήγησης προγραμμάτων που προάγουν τη φυσική δραστηριότητα, την υγεία και την ποιότητα ζωής. Το Μάστερ μας απευθύνεται επίσης σε εκπαιδευτικούς που θέλουν να εξειδικευτούν στην ψυχολογία της σχολικής φυσικής αγωγής και της αγωγής υγείας.

Πλεονεκτήματα:

Διδασκαλία από τους κορυφαίους Αθλητικούς Ψυχολόγους της Ευρώπης

Δια-πολιτισμικό περιβάλλον

Διδάσκεται ταυτόχρονα με το αναγνωρισμένο ΜΠΣ «European master in sport and exercise psychology” όπου φοιτούν μεταπτυχιακοί φοιτητές από όλο τον κόσμο.

Συμμετοχή στο «Εντατικό πρόγραμμα μαθημάτων Αθλητικής Ψυχολογίας» διάρκειας 6 ημερών όπου διδάσκουν κορυφαίοι αθλητικοί ψυχολόγοι από τα καλύτερα Πανεπιστήμια της Ευρώπης στον τομέα.

Παρακαλώ επικοινωνήστε με τη Γραμματεία του προγράμματος: 2431047019, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

ΤΕΦΑΑ, Καρυές, Τρίκαλα

Το site του ΜΠΣ: http://postgrad.pe.uth.gr/pse/index.php/el/

Ημερομηνία:20.05.2019

Πηγή:www.career.uth.gr

 

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Η λίστα με όλα τα διαθέσιμα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Search

Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων

Η Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων είναι μία εκπτωτική κάρτα, η οποία απευθύνεται σε νέους ηλικίας από 13 έως 30 ετών και προσφέρει στους κατόχους της εκπτώσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και σε 37 ακόμα χώρες του εξωτερικού, σε κατηγορίες προϊόντων και υπηρεσιών, όπως: πολιτισμός, εκπαίδευση, καταστήματα, μεταφορές, τουρισμός, υγεία.Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Νεα σε μορφη RSS

Αναζήτηση Εργασίας
Ανακοινώσεις
Υποτροφίες

Disabled.GR

Disabled.gr - Portal για την αναπηρία

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΚΑΙ/Η' ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Στο πλαίσιο των στοχευμένων δράσεων της Επιτροπής Ερευνών του Παν/μιου Θεσσαλίας υλοποιείται το έργο «H πρόσβαση των Φοιτητών με Ειδικές Ανάγκες στο φυσικό και μαθησιακό περιβάλλον του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας» (Επ. Υπεύθυνη Μάγδα Νικολαραΐζη). Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την καταγραφή των αναγκών των φοιτητών/τριών με αναπηρίες ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες (ΦμεΑ) σχετικά με την προσβασιμότητά τους στο ΠΘ, την υποστήριξη των ΦμεΑ από τους συμφοιτητές τους που λειτουργούν ως βοηθοί και την υποστήριξη των διδασκόντων με ΦμεΑ. Για τους βοηθούς θα υπάρχει και μία συμβολική αμοιβή.
Παρακαλούνται οι φοιτητές και οι διδάσκοντες του ΠΘ να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του προγράμματος http://prosvasi.uth.gr για να ενημερωθούν για το πρόγραμμα, να βρουν πληροφορίες για τα άτομα με αναπηρία και επίσης  να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τα σχετικά έντυπα.

Research Jobs

Η στήλη Research Jobs http://www.researchgate.net/jobs/research/ της πλατφόρμας ResearchGate δίνει τη δυνατότητα αναζήτησης εργασίας στον ερευνητικό τομέα, σε οργανισμούς ανά τον κόσμο.

Polls

Είναι χρήσιμος αυτός ο δικτυακός τόπος (site)
 

Login


Τελευταία Νέα

Stats

Μέλη : 5
Περιεχόμενο : 20757
Εμφανίσεις Περιεχομένου : 11929068