www.career.uth.gr

Γραφείο Διασύνδεσης Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς
Αρχική -- Job Market -- JobMarket Notices -- Εκπρόσωποι Πωλήσεων στην Αθηναϊκή Ζυθοποιία

Εκπρόσωποι Πωλήσεων στην Αθηναϊκή Ζυθοποιία

Εκπρόσωποι Πωλήσεων στην Αθηναϊκή Ζυθοποιία

Η ομάδα της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας αναζητά άτομα που θέλουν να ξεχωρίσουν και να εξελιχθούν στο χώρο των Πωλήσεων για την θέση Εκπροσώπου Πωλήσεων (Sales Representative) με έδρα μία από τις ακόλουθες περιοχές:

Αλεξανδρούπολη

Βέροια

Βοιωτία

Θεσσαλονίκη

Καβάλα

Καρδίτσα

Μαγνησία

Σέρρες

Φθιώτιδα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΘΕΣΗΣ:

Ο Εκπρόσωπος Πωλήσεων (Sales Representative) είναι υπεύθυνος για τη διαχείριση του πελατολογίου και την ανάπτυξη των πωλήσεων στην αγορά του, συμβάλλοντας άμεσα στην υλοποίηση της στρατηγικής της εταιρείας.

ΠΡΟΦΙΛ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ:

Πτυχίο Ανώτερης Εκπαίδευσης

Προϋπηρεσία έως 2 χρόνια στον κλάδο των πωλήσεων (επιθυμητή)

Μόνιμη κατοικία στον αναφερόμενο νομό

Πολύ καλή γνώση Αγγλικών

Πολύ καλή γνώση Η/Υ

Ικανότητες επικοινωνίας, δημιουργίας σχέσεων και διαπραγμάτευσης

Προσανατολισμός στα αποτελέσματα & ευελιξία

Δυνατότητα εργασίας σε ομάδες αλλά και ανεξάρτητα

Διάθεση για συνεχή ανάπτυξη & εξέλιξη

Ικανότητα να δουλεύει υπό πίεση

Δίπλωμα οδήγησης

Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις για τους άνδρες υποψηφίους

Η Εταιρία μας ακολουθεί μια αξιοκρατική διαδικασία αξιολόγησης και επιλογής προσωπικού, παρέχοντας σε όλους τους αιτούντες ίσες ευκαιρίες και εμπιστευτικότητα.

Μπορείτε να αποστέλλετε το βιογραφικό σας στο mail υπόψιν Νικόλαου Κουμπάρδου στο mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , αναγράφοντας στο θέμα του mail τον κωδικό της αγγελίας SalesRep12_2020 και στο κείμενο του mail την περιοχή ή τις περιοχές ενδιαφέροντός σας.

Αν το επιθυμείτε, μπορείτε να ακολουθήσετε την εταιρική μας σελίδα στο LinkedIn https://www.linkedin.com/company/28544520/ και να μαθαίνετε νέα της εταιρίας καθώς και μελλοντικές ανοιχτές θέσεις απασχόλησης

Ημερομηνία:10.12.2020
Πηγή:www.career.uth.gr
 

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Η λίστα με όλα τα διαθέσιμα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

 

Search

Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων

Η Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων είναι μία εκπτωτική κάρτα, η οποία απευθύνεται σε νέους ηλικίας από 13 έως 30 ετών και προσφέρει στους κατόχους της εκπτώσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και σε 37 ακόμα χώρες του εξωτερικού, σε κατηγορίες προϊόντων και υπηρεσιών, όπως: πολιτισμός, εκπαίδευση, καταστήματα, μεταφορές, τουρισμός, υγεία.Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Νεα σε μορφη RSS

Αναζήτηση Εργασίας
Ανακοινώσεις
Υποτροφίες

Disabled.GR

Disabled.gr - Portal για την αναπηρία

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΚΑΙ/Η' ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Στο πλαίσιο των στοχευμένων δράσεων της Επιτροπής Ερευνών του Παν/μιου Θεσσαλίας υλοποιείται το έργο «H πρόσβαση των Φοιτητών με Ειδικές Ανάγκες στο φυσικό και μαθησιακό περιβάλλον του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας» (Επ. Υπεύθυνη Μάγδα Νικολαραΐζη). Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την καταγραφή των αναγκών των φοιτητών/τριών με αναπηρίες ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες (ΦμεΑ) σχετικά με την προσβασιμότητά τους στο ΠΘ, την υποστήριξη των ΦμεΑ από τους συμφοιτητές τους που λειτουργούν ως βοηθοί και την υποστήριξη των διδασκόντων με ΦμεΑ. Για τους βοηθούς θα υπάρχει και μία συμβολική αμοιβή.
Παρακαλούνται οι φοιτητές και οι διδάσκοντες του ΠΘ να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του προγράμματος http://prosvasi.uth.gr για να ενημερωθούν για το πρόγραμμα, να βρουν πληροφορίες για τα άτομα με αναπηρία και επίσης  να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τα σχετικά έντυπα.

Research Jobs

Η στήλη Research Jobs http://www.researchgate.net/jobs/research/ της πλατφόρμας ResearchGate δίνει τη δυνατότητα αναζήτησης εργασίας στον ερευνητικό τομέα, σε οργανισμούς ανά τον κόσμο.

Polls

Είναι χρήσιμος αυτός ο δικτυακός τόπος (site)
 

Login


Τελευταία Νέα

Stats

Μέλη : 5
Περιεχόμενο : 23322
Εμφανίσεις Περιεχομένου : 14910456