www.career.uth.gr

Γραφείο Διασύνδεσης Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς
Αρχική -- Job Market -- JobMarket Notices -- Βιολόγος & Χημικός Μηχανικός στον ΕΛΚΕ ΑΠΘ

Βιολόγος & Χημικός Μηχανικός στον ΕΛΚΕ ΑΠΘ

Βιολόγος & Χημικός Μηχανικός στον ΕΛΚΕ ΑΠΘ

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΕΛΚΕ ΑΠΘ) στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Διαταραχές μεταβολισμού και μπαταρία δοκιμών για ταυτοποίηση ενδοκρινικών διαταρκτών», που χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, στο πλαίσιο του προγράμματος HORIZON 2020, με επιστημονικό υπεύθυνο τον κ. Δημοσθένη Σαρηγιάννη, Καθηγητή Τμήματος Χημικών Μηχανικών ΑΠΘ, προτίθεται να αναθέσει σε δύο (2) άτομα με σύμβαση μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου για χρονικό διάστημα από την υπογραφή της σύμβασης έως τις 30/6/2021 το παρακάτω έργο και με ανώτατο συνολικό προϋπολογισθέν ποσό 57.000,00€ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ και των νόμιμων κρατήσεων). Οι συμβάσεις δύναται να παραταθούν έως την ημερομηνία λήξης του έργου 31/12/2023 (σε περίπτωση παράτασης μέχρι τη λήξη αυτής) και εντός των εγκεκριμένων ορίων του προϋπολογισμού του.

1 Άτομο / Βιολόγος, κάτοχος Διδακτορικού Διπλώματος / έως 42.000,00 € / έως 30-6-2021

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ – ΚΡΙΤΗΡΙΑ

Πτυχίο Βιολογίας Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ)

• Διδακτορικός τίτλος μοριακής βιολογίας

• Τουλάχιστον μία δημοσίευση σε τεχνικές ανάλυσης γονιδιώματος και έκφρασης γονιδίων

• Ερευνητική εμπειρία τουλάχιστον 2 ετών από συμμετοχή σε ερευνητικά έργα σε θέματα περιβάλλοντος και υγείας

• Τουλάχιστον καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας (επίπεδο Β2)

1 Άτομο / Χημικός Μηχανικός / έως και 15.000,00 € / έως 30-6-2021

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ – ΚΡΙΤΗΡΙΑ

Πτυχίο Χημικού Μηχανικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ)

• Γνώση ανάλυσης φασμάτων με χρήση κατάλληλων λογισμικών (mz-mine και Mnova και Chenomix)

• Γνώση λογισμικών πακέτων βιοπληροφορικής ανάλυσης (GeneSpring ή Panther) δεδομένων

Σημ: Η γνώση τεκμηριώνεται με σχετικό πιστοποιητικό ή με σχετική πτυχιακή/διπλωματική/διδακτορική εργασία/διατριβή ή με σχετικά μαθήματα του κύκλου σπουδών (αναλυτική βαθμολογία και αν από τον τίτλο του μαθήματος δεν προκύπτει άμεσα η συσχέτιση, η αναλυτική βαθμολογία να συνοδεύεται και από την περιγραφή του μαθήματος στον Οδηγό Σπουδών).

• Ερευνητική εμπειρία τουλάχιστον 2 ετών από συμμετοχή σε ερευνητικά έργα σε θέματα περιβάλλοντος και υγείας

• Τουλάχιστον καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας (επίπεδο Β2)

Η υποβολή των αιτήσεων και λοιπών δικαιολογητικών από τους ενδιαφερόμενους θα γίνεται είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , είτε ταχυδρομικά στη διεύθυνση: Γραμματεία του Τομέα Τεχνολογιών του Τμήματος Χημικών Μηχανικών (υπόψιν κ. Δ. Σαρηγιάννη), Κτίριο Δ Πολυτεχνικής Σχολής, 3ος Όροφος, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης 54124, ώρες 9:00-14:00 έως τις 20/07/2020 και θα λαμβάνουν αριθμό πρωτοκόλλου από τη Γραμματεία του οικείου Τομέα.

Για πληροφορίες σχετικά με το αντικείμενο του έργου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται τηλεφωνικά στο 2310- 994562 ενώ για πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων μπορούν να απευθύνονται στον ΕΛΚΕ ΑΠΘ στα τηλέφωνα 2310- 994022, 4009, 4082, 4026.

Περισσότερες Πληροφορίες στο συνημμένο αρχείο

Ημερομηνία:08.07.2020

Πηγή:www.rc.uth.gr

 

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Η λίστα με όλα τα διαθέσιμα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

 

Search

Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων

Η Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων είναι μία εκπτωτική κάρτα, η οποία απευθύνεται σε νέους ηλικίας από 13 έως 30 ετών και προσφέρει στους κατόχους της εκπτώσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και σε 37 ακόμα χώρες του εξωτερικού, σε κατηγορίες προϊόντων και υπηρεσιών, όπως: πολιτισμός, εκπαίδευση, καταστήματα, μεταφορές, τουρισμός, υγεία.Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Νεα σε μορφη RSS

Αναζήτηση Εργασίας
Ανακοινώσεις
Υποτροφίες

Disabled.GR

Disabled.gr - Portal για την αναπηρία

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΚΑΙ/Η' ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Στο πλαίσιο των στοχευμένων δράσεων της Επιτροπής Ερευνών του Παν/μιου Θεσσαλίας υλοποιείται το έργο «H πρόσβαση των Φοιτητών με Ειδικές Ανάγκες στο φυσικό και μαθησιακό περιβάλλον του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας» (Επ. Υπεύθυνη Μάγδα Νικολαραΐζη). Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την καταγραφή των αναγκών των φοιτητών/τριών με αναπηρίες ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες (ΦμεΑ) σχετικά με την προσβασιμότητά τους στο ΠΘ, την υποστήριξη των ΦμεΑ από τους συμφοιτητές τους που λειτουργούν ως βοηθοί και την υποστήριξη των διδασκόντων με ΦμεΑ. Για τους βοηθούς θα υπάρχει και μία συμβολική αμοιβή.
Παρακαλούνται οι φοιτητές και οι διδάσκοντες του ΠΘ να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του προγράμματος http://prosvasi.uth.gr για να ενημερωθούν για το πρόγραμμα, να βρουν πληροφορίες για τα άτομα με αναπηρία και επίσης  να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τα σχετικά έντυπα.

Research Jobs

Η στήλη Research Jobs http://www.researchgate.net/jobs/research/ της πλατφόρμας ResearchGate δίνει τη δυνατότητα αναζήτησης εργασίας στον ερευνητικό τομέα, σε οργανισμούς ανά τον κόσμο.

Polls

Είναι χρήσιμος αυτός ο δικτυακός τόπος (site)
 

Login


Τελευταία Νέα

Stats

Μέλη : 5
Περιεχόμενο : 22818
Εμφανίσεις Περιεχομένου : 13764905