www.career.uth.gr

Γραφείο Διασύνδεσης Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

 • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
 • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
 • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς
Αρχική -- Job Market -- JobMarket Notices -- Συντονιστής Συστήματος Διασφάλισης Ποιότητας/Quality Assurance Coordinator

Συντονιστής Συστήματος Διασφάλισης Ποιότητας/Quality Assurance Coordinator

Συντονιστής Συστήματος Διασφάλισης Ποιότητας/Quality Assurance Coordinator

Ο Όμιλος ELTON κατέχει ηγετική θέση στην αγορά της Ευρώπης και κατατάσσεται από την ICIS μεταξύ των πρώτων 50 κορυφαίων ευρωπαϊκών εταιριών διανομής χημικών προϊόντων στους κυριότερους βιομηχανικούς κλάδους παραγωγής προϊόντων στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, την Ουκρανία και την Τουρκία.

Mε εισαγωγή στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών το 2000, o Όμιλος ELTON εμπορεύεται και διανέμει ειδικά χημικά προϊόντα, πρώτες ύλες και συστατικά υψηλών προδιαγραφών ποιότητας από το 1981.

Η μακρόχρονη εμπειρία μας στη διανομή πρώτων υλών στη βιομηχανία τελικών προϊόντων, οι μακροχρόνιες συνεργασίες με οίκους πρώτης γραμμής παραγωγής πρώτων υλών για κάθε τομέα της αγοράς, η αδιάκοπη επένδυση σε προϊόντα και υπηρεσίες σύμφωνες με τις σύγχρονες τάσεις και τις τεχνολογικές εξελίξεις και η εξυπηρέτηση που εστιάζει στις απαιτήσεις κάθε πελάτη αποδεικνύουν γιατί ο Όμιλος ELTON είναι στρατηγικός συνεργάτης των μεγαλύτερων οίκων παραγωγής πρώτων υλών.

Δείτε περισσότερα για τον Όμιλο ELTON στο www.elton-group.com

Ο ρόλος:

Ο κάτοχος του ρόλου αποτελεί μέρος της ομάδας Διασφάλισης Ποιότητας της εταιρείας μας στον Αυλώνα Αττικής και έχει την ευθύνη της παρακολούθησης και της συνεχούς βελτίωσης των υφιστάμενων συστημάτων Διασφάλισης Ποιότητας (ISO, HACCP) της εταιρίας, καθώς και τη μελέτη, ανάπτυξη και τεκμηρίωση νέων ή πρόσθετων συστημάτων.

Ο ρόλος αποτελεί παράλληλα και το σημείο επαφής και επικοινωνίας της εταιρίας απέναντι σε τρίτους (πελάτες, προμηθευτές, δημόσιους φορείς κλπ.) για όλα τα θέματα που σχετίζονται με τους κανονισμούς εμπορικής κυκλοφορίας χημικών Α’ υλών και Α’ υλών τροφίμων.

Εμπειρία και χαρακτηριστικά:

 • Εμπειρία 3+ ετών σε αντίστοιχη θέση και στην εφαρμογή συστημάτων Διασφάλισης Ποιότητας. Προϋπηρεσία σε βιομηχανίες παραγωγής τροφίμων, φαρμάκων, καλλυντικών ή σε εμπορικές εταιρίες Α’ Υλών θα εκτιμηθεί.
 • Πτυχίο ανώτατης εκπαίδευσης σχετικού αντικειμένου.
 • Εξοικείωση με τα συστήματα ISO 9001 και HACCP. Εξοικείωση με περισσότερα συστήματα Διασφάλισης Ποιότητας θα εκτιμηθεί.
 • Γνώση της εθνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας για τα χημικά προϊόντα ή και τα τρόφιμα (ΕΟΦ, ΥΠΑΑΤ κ.λπ.), καθώς και των κανονισμών BPR, REACH, CLP κ.λπ.
 • Πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας σε γραπτό και προφορικό λόγο
 • Πολύ καλή γνώση χειρισμού εφαρμογών MS Office - Word, Excel
 • Υπευθυνότητα και πάθος για οργάνωση
 • Διαπραγματευτικές ικανότητες και άριστες επικοινωνιακές δεξιότητες
Ημερομηνία:06.07.2020
Πηγή:www.skywalker.gr

 

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Η λίστα με όλα τα διαθέσιμα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

 

Search

Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων

Η Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων είναι μία εκπτωτική κάρτα, η οποία απευθύνεται σε νέους ηλικίας από 13 έως 30 ετών και προσφέρει στους κατόχους της εκπτώσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και σε 37 ακόμα χώρες του εξωτερικού, σε κατηγορίες προϊόντων και υπηρεσιών, όπως: πολιτισμός, εκπαίδευση, καταστήματα, μεταφορές, τουρισμός, υγεία.Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Νεα σε μορφη RSS

Αναζήτηση Εργασίας
Ανακοινώσεις
Υποτροφίες

Disabled.GR

Disabled.gr - Portal για την αναπηρία

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΚΑΙ/Η' ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Στο πλαίσιο των στοχευμένων δράσεων της Επιτροπής Ερευνών του Παν/μιου Θεσσαλίας υλοποιείται το έργο «H πρόσβαση των Φοιτητών με Ειδικές Ανάγκες στο φυσικό και μαθησιακό περιβάλλον του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας» (Επ. Υπεύθυνη Μάγδα Νικολαραΐζη). Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την καταγραφή των αναγκών των φοιτητών/τριών με αναπηρίες ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες (ΦμεΑ) σχετικά με την προσβασιμότητά τους στο ΠΘ, την υποστήριξη των ΦμεΑ από τους συμφοιτητές τους που λειτουργούν ως βοηθοί και την υποστήριξη των διδασκόντων με ΦμεΑ. Για τους βοηθούς θα υπάρχει και μία συμβολική αμοιβή.
Παρακαλούνται οι φοιτητές και οι διδάσκοντες του ΠΘ να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του προγράμματος http://prosvasi.uth.gr για να ενημερωθούν για το πρόγραμμα, να βρουν πληροφορίες για τα άτομα με αναπηρία και επίσης  να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τα σχετικά έντυπα.

Research Jobs

Η στήλη Research Jobs http://www.researchgate.net/jobs/research/ της πλατφόρμας ResearchGate δίνει τη δυνατότητα αναζήτησης εργασίας στον ερευνητικό τομέα, σε οργανισμούς ανά τον κόσμο.

Polls

Είναι χρήσιμος αυτός ο δικτυακός τόπος (site)
 

Login


Τελευταία Νέα

Stats

Μέλη : 5
Περιεχόμενο : 22818
Εμφανίσεις Περιεχομένου : 13765131