www.career.uth.gr

Γραφείο Διασύνδεσης Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς
Αρχική -- Job Market -- JobMarket Notices -- 2 Senior Fullstack Ruby Developer στο Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης

2 Senior Fullstack Ruby Developer στο Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης

2 Senior Fullstack Ruby Developer στο Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης

1. Τίτλος Θέσης: Senior Fullstack Ruby Developer

Επιστημονικό πεδίο: Τεχνολογικές Επιστήμες / Επιστήμη Υπολογιστών

Κωδικός: ΕΠΣΕΤΑΚ/ΜΕ05/ΙΤ-7

Διάρκεια Σύμβασης: 36 μήνες

Αριθμός θέσεων: 1

Συνοπτική Περιγραφή: Ο /Η συνεργάτης/τρια θα ενταχθεί στην ομάδα υλοποίησης του έργου και το αντικείμενο των υπηρεσιών του/της θα αφορά την  ανάπτυξη υποδομής ενιαίου καταλόγου βιβλιογραφικών εγγραφών του  βιβλιοθηκονομικού πληροφοριακού συστήματος openABEKT και τη μετάπτωση επιμέρους βιβλιογραφικών βάσεων του ΕΚΤ στην νέα υποδομή.

Ο /Η ιδανικός/κή υποψήφιος/ια διαθέτει δυναμικό και υπεύθυνο χαρακτήρα με άριστες ικανότητες επικοινωνίας και με ενδιαφέρον για συνεχή ανάπτυξη γνώσεων και ικανοτήτων. Ο/Η υποψήφιος/ια θα πρέπει να διακρίνεται από ομαδικό πνεύμα και ικανότητα συνεργασίας σε διεπιστημονική ομάδα. Ο/Η υποψήφιος/ια θα έχει τη δυνατότητα να δουλέψει σε ένα ταχέως εξελισσόμενο τεχνολογικό περιβάλλον.

Απαιτούμενα προσόντα:

Τα παρακάτω προσόντα είναι υποχρεωτικά με ποινή αποκλεισμού και απαιτούνται προκειμένου η αίτηση του υποψηφίου να ενταχθεί σε διαδικασία αξιολόγησης:

ΠΕ/Πληροφορικής/Μηχανικός ΗΥ ή/και Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών στο τομέα της Πληροφορικής

Αποδεδειγμένη επαγγελματική εμπειρία τουλάχιστον δύο (2) ετών σε ανάπτυξη λογισμικού με την γλώσσα Java ή Ruby

Αποδεδειγμένη επαγγελματική εμπειρία τουλάχιστον τριών (2) ετών σε front-end τεχνολογίες όπως Javascript, JQuery, React και Bootstrap

Αποδεδειγμένη επαγγελματική εμπειρία τουλάχιστον δύο (2) ετών σε μια από τις παρακάτω βάσεις δεδομένων PostgreSQL, MongoDB

Αποδεδειγμένη Καλή γνώση της Αγγλικής Γλώσσας

 

2. Τίτλος Θέσης: Senior Fullstack Ruby Developer

Επιστημονικό πεδίο: Τεχνολογικές Επιστήμες / Επιστήμη Υπολογιστών

Κωδικός: ΕΠΣΕΤAK/ΜΕ08/ΙΤ-6

Διάρκεια Σύμβασης: 36 μήνες

Αριθμός θέσεων: 1

Συνοπτική Περιγραφή: /Η συνεργάτης/τρια θα ενταχθεί στην ομάδα υλοποίησης του έργου και το αντικείμενο των υπηρεσιών του/της θα αφορά την ανάπτυξη υποδομής ελέγχου και βελτιστοποίησης περιεχομένου και την ανάπτυξη μηχανισμών διαλειτουργικότητας με πληροφοριακά συστήματα του ΕΚΤ που συσσωρεύουν ψηφιακό περιεχόμενο και βιβλιογραφικά δεδομένα.

Ο/Η ιδανικός/ή υποψήφιος/ια διαθέτει δυναμικό και υπεύθυνο χαρακτήρα με άριστες ικανότητες επικοινωνίας και με ενδιαφέρον για συνεχή ανάπτυξη γνώσεων και ικανοτήτων. Ο/Η υποψήφιος/ια θα πρέπει να διακρίνεται από ομαδικό πνεύμα και ικανότητα συνεργασίας σε διεπιστημονική ομάδα. Ο/Η υποψήφιος/ια θα έχει τη δυνατότητα να δουλέψει σε ένα ταχέως εξελισσόμενο τεχνολογικό περιβάλλον.

Απαιτούμενα προσόντα:

Τα παρακάτω προσόντα είναι υποχρεωτικά με ποινή αποκλεισμού και απαιτούνται προκειμένου η αίτηση του υποψηφίου να ενταχθεί σε διαδικασία αξιολόγησης:

ΠΕ/Πληροφορικής/Μηχανικός ΗΥ ή/και Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών στο τομέα της Πληροφορικής.

Επαγγελματική εμπειρία τουλάχιστον τριών (3) ετών σε ανάπτυξη λογισμικού με την γλώσσα προγραμματισμού Ruby

Επαγγελματική εμπειρία σε front-end τεχνολογίες όπως Javascript, JQuery, React, Bootstrap

Επαγγελματική εμπειρία σε μια από τις παρακάτω βάσεις δεδομένων PostgreSQL, MongoDB και ευρετηρίασης δεδομένων ElasticSearch

Επιθυμητά προσόντα:

Ανάπτυξη διαδικτυακών εφαρμογών με χρήση του Ruby on Rails framework.

Εμπειρία στην χρήση του Docker και Linux συστημάτων

Εμπειρία σε εργαλεία που χρησιμοποιούνται κατά την ανάπτυξη και εγκατάσταση λογισμικού (Git)

Το πλήρες κείμενο της πρόσκλησης διατίθεται από το Μητρώο Συνεργατών & Εμπειρογνωμόνων του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης στο δικτυακό τόπο http://www.ekt.gr/tenders → https://registry.ekt.gr  → https://registry.ekt.gr/tenders/invitation/gshow/68 . Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω του Μητρώου Συνεργατών & Εμπειρογνωμόνων ΕΚΤ  (https://registry.ekt.gr)

Η ηλεκτρονική αίτηση συμπληρώνεται διαδικτυακά και υποβάλλεται, αφού εισαχθούν ως συνημμένα αρχεία:

α. το βιογραφικό σημείωμα και

β. η υπεύθυνη δήλωση υπογεγραμμένη από τον υποψήφιο είτε σαρωμένη ολόκληρη σε μορφή pdf ή jpg είτε σε μορφή αρχείου επεξεργαστή κειμένου (.odt ή .doc/.docx) με ενσωματωμένη σαρωμένη υπογραφή.

Σε κάθε περίπτωση οι ηλεκτρονικές αιτήσεις πρέπει να έχουν υποβληθεί το αργότερο μέχρι την Τρίτη 14η Ιουλίου 2020.

Διευκρινίσεις σχετικά με την παρούσα πρόσκληση παρέχονται ηλεκτρονικά κατόπιν αποστολής email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. με σαφή αναφορά στο θέμα του μηνύματος και τον αριθμό πρωτοκόλλου της προκήρυξης. Όλη η επικοινωνία κατά τη διάρκεια της πρόσκλησης και μέχρι τα τελικά αποτελέσματα θα γίνεται μόνο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Περισσότερες Πληροφορίες στο συνημμένο αρχείο
Ημερομηνία:03.07.2020
Πηγή:www.career.uth.gr
 

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Η λίστα με όλα τα διαθέσιμα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

 

Search

Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων

Η Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων είναι μία εκπτωτική κάρτα, η οποία απευθύνεται σε νέους ηλικίας από 13 έως 30 ετών και προσφέρει στους κατόχους της εκπτώσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και σε 37 ακόμα χώρες του εξωτερικού, σε κατηγορίες προϊόντων και υπηρεσιών, όπως: πολιτισμός, εκπαίδευση, καταστήματα, μεταφορές, τουρισμός, υγεία.Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Νεα σε μορφη RSS

Αναζήτηση Εργασίας
Ανακοινώσεις
Υποτροφίες

Disabled.GR

Disabled.gr - Portal για την αναπηρία

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΚΑΙ/Η' ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Στο πλαίσιο των στοχευμένων δράσεων της Επιτροπής Ερευνών του Παν/μιου Θεσσαλίας υλοποιείται το έργο «H πρόσβαση των Φοιτητών με Ειδικές Ανάγκες στο φυσικό και μαθησιακό περιβάλλον του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας» (Επ. Υπεύθυνη Μάγδα Νικολαραΐζη). Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την καταγραφή των αναγκών των φοιτητών/τριών με αναπηρίες ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες (ΦμεΑ) σχετικά με την προσβασιμότητά τους στο ΠΘ, την υποστήριξη των ΦμεΑ από τους συμφοιτητές τους που λειτουργούν ως βοηθοί και την υποστήριξη των διδασκόντων με ΦμεΑ. Για τους βοηθούς θα υπάρχει και μία συμβολική αμοιβή.
Παρακαλούνται οι φοιτητές και οι διδάσκοντες του ΠΘ να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του προγράμματος http://prosvasi.uth.gr για να ενημερωθούν για το πρόγραμμα, να βρουν πληροφορίες για τα άτομα με αναπηρία και επίσης  να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τα σχετικά έντυπα.

Research Jobs

Η στήλη Research Jobs http://www.researchgate.net/jobs/research/ της πλατφόρμας ResearchGate δίνει τη δυνατότητα αναζήτησης εργασίας στον ερευνητικό τομέα, σε οργανισμούς ανά τον κόσμο.

Polls

Είναι χρήσιμος αυτός ο δικτυακός τόπος (site)
 

Login


Τελευταία Νέα

Stats

Μέλη : 5
Περιεχόμενο : 22818
Εμφανίσεις Περιεχομένου : 13764827