www.career.uth.gr

Γραφείο Διασύνδεσης Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς
Αρχική -- Job Market -- JobMarket Notices -- Μηχανικός στο Ινστιτούτο Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΙΠΤΗΛ) του Ε.Κ.Ε.Τ.Α.

Μηχανικός στο Ινστιτούτο Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΙΠΤΗΛ) του Ε.Κ.Ε.Τ.Α.

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την πλήρωση μίας (1) θέσης έκτακτου προσωπικού (με σύμβαση ανάθεσης έργου) στο πλαίσιο της Πράξης με τίτλο «Συμμετοχικά και Βιωματικά Εργαστήρια Παραγωγής και Ανάδειξης της Σύγχρονης Τέχνης» - «2gether» και κωδικό 5056223 / Τ6ΥΒΠ-00510 [22991] @ ΕΚΕΤΑ / ΙΠΤΗΛ

Το Ινστιτούτο Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΙΠΤΗΛ) του Ε.Κ.Ε.Τ.Α., στο πλαίσιο υλοποίησης της παραπάνω Πράξης, προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους που διαθέτουν τα απαραίτητα προσόντα να υποβάλουν αίτηση συνοδευόμενη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Κωδικός Θέσης: 22991

Αρ. Πρωτ.: 22991/ 19-06-2020, ΑΔΑ: ΨΘΣΤ469ΗΡ8-0ΧΦ

Ειδικότητα: Μηχανικός

Αντικείμενο  Θέσης:

Προσδιορισμός ομάδων και απαιτήσεων χρηστών για χώρους πολιτισμού. Σχεδίαση της αρχιτεκτονικής του συστήματος 2gether και προετοιμασία πιλοτικών εφαρμογών.

Παραδοτέα/Αναμενόμενα αποτελέσματα:

Ο υποψήφιος, που θα επιλεγεί, αναμένεται να ασχοληθεί με τον προσδιορισμό των ομάδων και απαιτήσεων χρηστών, στους οποίους απευθύνεται η πλατφόρμα 2gether. Θα πρέπει να ληφθούν υπόψη διάφορα γνωστικά υπόβαθρα χρηστών, για μια όσο το δυνατόν πιο εμπεριστατωμένη μελέτη. Οι συναφείς ομάδες χρηστών και οι επιμέρους απαιτήσεις τους θα προσδιοριστούν λαμβάνοντας υπόψη τα προφίλ των διαφόρων ομάδων που μπορεί να περιλαμβάνουν π.χ. επισκέπτες μουσείων, καλλιτέχνες, δημιουργούς περιεχομένου, κλπ. Οι ομάδες αυτές θα συμμετάσχουν στη διενέργεια των πιλοτικών δοκιμών. Επίσης, ο υποψήφιος, που θα επιλεγεί, θα υποστηρίξει τη σχεδίαση της αρχιτεκτονικής του συστήματος και ειδικότερα τον προσδιορισμό των λειτουργικών και μη απαιτήσεων αυτού. Επίσης, θα ληφθούν υπόψη ζητήματα που αφορούν στην ασφάλεια και αξιοπιστία των δεδομένων κατά την επικοινωνία πραγματικού χρόνου, που απαιτείται για την υλοποίηση του μοντέλου πληθοπορισμού, σύμφωνα με τις ανάγκες του έργου.

Οι παραπάνω εργασίες θα υλοποιηθούν στο πλαίσιο της Ενότητας Εργασίας 1 του έργου (ΕΕ1: Ανάλυση Απαιτήσεων και Αρχιτεκτονική Σχεδίαση Συστήματος) και ειδικότερα των Παραδοτέων:

  • Π1.1: Ομάδες και Απαιτήσεις Χρηστών
  • Π1.2: Αρχιτεκτονική του Συστήματος 2gether

Διάρκεια: 05 μήνες

Θέσεις: 1

Τόπος: Έδρα του ΕΚΕΤΑ, στο 6ο χλμ οδού Χαριλάου - Θέρμης, Θεσσαλονίκη.

Προθεσμία υποβολής: 06-07-2020 και ώρα 12:00

Αποστολή Δικαιολογητικών: ΕΚΕΤΑ / Ινστιτούτο Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΙΠΤΗΛ), 6ο χλμ. Χαριλάου - Θέρμης, 570 01 Θέρμη - Θεσσαλονίκη

Για περισσότερες πληροφορίες στον κ. Κεχαγιά Διονύσιο, τηλ.  2311 257716 ή στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

Περισσότερες Πληροφορίες στο συνημμένο αρχείο

Ημερομηνία:03.07.2020

Πηγή:www.iti.gr

Attachments:
Download this file (file (17).pdf)file (17).pdf[ ]326 Kb
 

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Η λίστα με όλα τα διαθέσιμα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

 

Search

Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων

Η Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων είναι μία εκπτωτική κάρτα, η οποία απευθύνεται σε νέους ηλικίας από 13 έως 30 ετών και προσφέρει στους κατόχους της εκπτώσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και σε 37 ακόμα χώρες του εξωτερικού, σε κατηγορίες προϊόντων και υπηρεσιών, όπως: πολιτισμός, εκπαίδευση, καταστήματα, μεταφορές, τουρισμός, υγεία.Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Νεα σε μορφη RSS

Αναζήτηση Εργασίας
Ανακοινώσεις
Υποτροφίες

Disabled.GR

Disabled.gr - Portal για την αναπηρία

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΚΑΙ/Η' ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Στο πλαίσιο των στοχευμένων δράσεων της Επιτροπής Ερευνών του Παν/μιου Θεσσαλίας υλοποιείται το έργο «H πρόσβαση των Φοιτητών με Ειδικές Ανάγκες στο φυσικό και μαθησιακό περιβάλλον του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας» (Επ. Υπεύθυνη Μάγδα Νικολαραΐζη). Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την καταγραφή των αναγκών των φοιτητών/τριών με αναπηρίες ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες (ΦμεΑ) σχετικά με την προσβασιμότητά τους στο ΠΘ, την υποστήριξη των ΦμεΑ από τους συμφοιτητές τους που λειτουργούν ως βοηθοί και την υποστήριξη των διδασκόντων με ΦμεΑ. Για τους βοηθούς θα υπάρχει και μία συμβολική αμοιβή.
Παρακαλούνται οι φοιτητές και οι διδάσκοντες του ΠΘ να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του προγράμματος http://prosvasi.uth.gr για να ενημερωθούν για το πρόγραμμα, να βρουν πληροφορίες για τα άτομα με αναπηρία και επίσης  να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τα σχετικά έντυπα.

Research Jobs

Η στήλη Research Jobs http://www.researchgate.net/jobs/research/ της πλατφόρμας ResearchGate δίνει τη δυνατότητα αναζήτησης εργασίας στον ερευνητικό τομέα, σε οργανισμούς ανά τον κόσμο.

Polls

Είναι χρήσιμος αυτός ο δικτυακός τόπος (site)
 

Login


Τελευταία Νέα

Stats

Μέλη : 5
Περιεχόμενο : 22818
Εμφανίσεις Περιεχομένου : 13764406