www.career.uth.gr

Γραφείο Διασύνδεσης Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

 • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
 • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
 • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς
Αρχική -- Job Market -- JobMarket Notices -- Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών ή Πληροφορική στο Ινστιτούτο Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων Μεταφορών (ΙΜΕΤ) του Ε.Κ.Ε.Τ.Α

Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών ή Πληροφορική στο Ινστιτούτο Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων Μεταφορών (ΙΜΕΤ) του Ε.Κ.Ε.Τ.Α

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την πλήρωση μίας (1) θέσης έκτακτου προσωπικού (με σύμβαση ανάθεσης έργου) στο πλαίσιο της Πράξης με τίτλο «Ολοκληρωμένη πλατφόρμα «Στάθμευσης ως Υπηρεσίας» για τη διευκόλυνση εύρεσης θέσεων στάθμευσης βασισμένης σε δεδομένα πληθοπορισμού - SocialPARK» και κωδικό MIS 5031877 [43/2020 - 10579] @ ΕΚΕΤΑ / ΙΜΕΤ

Το Ινστιτούτο Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων Μεταφορών (ΙΜΕΤ)  του Ε.Κ.Ε.Τ.Α., στο πλαίσιο της παρούσας Πράξης, προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους που διαθέτουν τα απαραίτητα προσόντα να υποβάλουν αίτηση συνοδευόμενη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Κωδικός Θέσης: 43/2020

Αρ. πρωτ. 10579/26-06-2020, ΑΔΑ: ΨΒΤ3469ΗΡ8-Ρ5Ψ

Ειδικότητα: Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών ή Πληροφορική ή συναφής ειδικότητα

Αντικείμενο  Θέσης:

Υποστήριξη στην υλοποίηση εφαρμογών υπηρεσιών συλλογής δεδομένων και διαθεσιμότητας χώρων στάθμευσης. Υποστήριξη στην ανάπτυξη πιλοτικής πύλης δήλωσης δραστηριοτήτων που σχετίζονται με την παροχή χώρων στάθμευσης προς τους πολίτες. Υποστήριξη στο σχεδιασμό και υλοποίηση εφαρμογών στο διαδίκτυο και σε κινητές συσκευές. Υποστήριξη στις πιλοτικές δοκιμές και αξιολόγηση των υπηρεσιών της πλατφόρμας Social Park στη Θεσσαλονίκη.

Παραδοτέα / Αναμενόμενα αποτελέσματα:

Ο υποψήφιος που θα επιλεγεί αναμένεται να ασχοληθεί με:

 

 • Πληθοποριστική δήλωση και διαχείριση δεδομένων διαθεσιμότητας ελεύθερων χώρων στάθμευσης (Ε.Ε.2). Το αντικείμενο περιλαμβάνει:
 • Υλοποίηση υπηρεσιών πληθοποριστικής συλλογής δεδομένων σχετικά με τη διαθεσιμότητα ελεύθερων προσβάσιμων χώρων (2η έκδοση)
 • Υλοποίηση υπηρεσιών αναζήτησης διαθεσιμότητας χώρων στάθμευσης
 • Δήλωση συμμετοχής, ωραρίου και τιμολογιακής πολιτικής (Ε.Ε.3).
 • Ανάπτυξη πύλης δήλωσης δραστηριοτήτων σχετικών με την παροχή χώρων στάθμευσης
 • Σχεδίαση και ανάπτυξη εφαρμογών σε περιβάλλον Android OS και διαδίκτυο που θα περιλαμβάνει (Ε.Ε.4):
 • Την κράτηση θέσεων ελεγχόμενης στάθμευσης
 • Αλγορίθμους
 • Χρήση αισθητήρων και διασύνδεσης τους με τις εφαρμογές
 • Υποστήριξη στις πιλοτικές δοκιμές και διόρθωση πιθανών σχεδιαστικών λαθών των εφαρμογών του Ε.Ε.4 μέσω σχετικής αξιολόγησης (Ε.Ε.5)

 

Οι παραπάνω εργασίες θα υλοποιηθούν στο πλαίσιο των παρακάτω Ενοτήτων Εργασίας και παραδοτέων του έργου:

 

 • Ε.Ε.2, με σχετικό παραδοτέο το Π2.1.2: Πληθοποριστική δήλωση διαθεσιμότητας (2η έκδοση)
 • Ε.Ε.3, με σχετικό παραδοτέο το Π3.1.2: Δήλωση συμμετοχής ωραρίου και τιμολογιακής πολιτικής (2η Έκδοση)
 • Ε.Ε.4, με σχετικό παραδοτέο το Π4.1.2: Κράτηση θέσεων ελεγχόμενης στάθμευσης (2η έκδοση)
 • Ε.Ε.5, με σχετικά παραδοτέα το Π5.2.: Σχεδιασμός πιλοτικής εφαρμογής υπηρεσιών και Π5.3: Αξιολόγηση πιλοτικής εφαρμογής υπηρεσιών SocialPARK

 

Διάρκεια: 05 μήνες

Θέσεις: 1

Τόπος: Έδρα του ΕΚΕΤΑ, στο 6ο χλμ. οδού Χαριλάου - Θέρμης, Θεσσαλονίκη.

Προθεσμία υποβολής: 13-07-2020 και ώρα 10:00 π.μ.

Αποστολή Δικαιολογητικών: ΕΚΕΤΑ / Ινστιτούτο Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων Μεταφορών (ΙΜΕΤ), Αιγιαλείας 52, 151 25 Μαρούσι Αττικής

Περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνικά στην κα Βιτζηλαίου Καλλιόπη, τηλ. 211 10 69 599 ή στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Περισσότερες Πληροφορίες στο συνημμένο αρχείο

Ημερομηνία:03.07.2020

Πηγή:www.iti.gr

Attachments:
Download this file (file (12).pdf)file (12).pdf[ ]313 Kb
 

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Η λίστα με όλα τα διαθέσιμα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

 

Search

Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων

Η Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων είναι μία εκπτωτική κάρτα, η οποία απευθύνεται σε νέους ηλικίας από 13 έως 30 ετών και προσφέρει στους κατόχους της εκπτώσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και σε 37 ακόμα χώρες του εξωτερικού, σε κατηγορίες προϊόντων και υπηρεσιών, όπως: πολιτισμός, εκπαίδευση, καταστήματα, μεταφορές, τουρισμός, υγεία.Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Νεα σε μορφη RSS

Αναζήτηση Εργασίας
Ανακοινώσεις
Υποτροφίες

Disabled.GR

Disabled.gr - Portal για την αναπηρία

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΚΑΙ/Η' ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Στο πλαίσιο των στοχευμένων δράσεων της Επιτροπής Ερευνών του Παν/μιου Θεσσαλίας υλοποιείται το έργο «H πρόσβαση των Φοιτητών με Ειδικές Ανάγκες στο φυσικό και μαθησιακό περιβάλλον του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας» (Επ. Υπεύθυνη Μάγδα Νικολαραΐζη). Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την καταγραφή των αναγκών των φοιτητών/τριών με αναπηρίες ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες (ΦμεΑ) σχετικά με την προσβασιμότητά τους στο ΠΘ, την υποστήριξη των ΦμεΑ από τους συμφοιτητές τους που λειτουργούν ως βοηθοί και την υποστήριξη των διδασκόντων με ΦμεΑ. Για τους βοηθούς θα υπάρχει και μία συμβολική αμοιβή.
Παρακαλούνται οι φοιτητές και οι διδάσκοντες του ΠΘ να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του προγράμματος http://prosvasi.uth.gr για να ενημερωθούν για το πρόγραμμα, να βρουν πληροφορίες για τα άτομα με αναπηρία και επίσης  να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τα σχετικά έντυπα.

Research Jobs

Η στήλη Research Jobs http://www.researchgate.net/jobs/research/ της πλατφόρμας ResearchGate δίνει τη δυνατότητα αναζήτησης εργασίας στον ερευνητικό τομέα, σε οργανισμούς ανά τον κόσμο.

Polls

Είναι χρήσιμος αυτός ο δικτυακός τόπος (site)
 

Login


Τελευταία Νέα

Stats

Μέλη : 5
Περιεχόμενο : 22818
Εμφανίσεις Περιεχομένου : 13764547