www.career.uth.gr

Γραφείο Διασύνδεσης Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς
Αρχική -- Job Market -- JobMarket Notices -- Νομικός Σύμβουλος στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθήνας

Νομικός Σύμβουλος στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθήνας

Νομικός Σύμβουλος στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθήνας

Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθήνας (Β.Ε.Α.) απευθύνει πρόσκληση για εκδήλωση ενδιαφέροντος για τη σύναψη σύμβασης έργου με φυσικό πρόσωπο, προκειμένου να παράσχει υπηρεσίες ως Νομικός Σύμβουλος για την υλοποίηση της Πράξης.

3.1 Απαιτούμενα Προσόντα

3.1.1 Πτυχίο Νομικής

3.1.2 Μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης σε σχετικό πεδίο (Εθνικό Δίκαιο, Ευρωπαϊκό Δίκαιο, Δημόσιες Συμβάσεις)

3.1.3 Προϋπηρεσία τουλάχιστον Τριών (3) ετών ως νομικός σε αντικείμενα εθνικού δικαίου/ ευρωπαϊκού δικαίου/ δημοσίων συμβάσεων

Για την τεκμηρίωση των απαιτούμενων προσόντων, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν βιογραφικό σημείωμα, και αποδεικτικά δικαιολογητικά σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στις ενότητες 4 και 5 της παρούσης.

4. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι καλούνται:

 Να υποβάλουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος (βλέπε συνημμένο Υπόδειγμα στο τέλος της παρούσας Πρόσκλησης)

 Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα, από το οποίο να προκύπτει σαφώς η εργασιακή εμπειρία (σε έτη)

 Υπεύθυνη δήλωση, σύμφωνα με το συνημμένο υπόδειγμα, με την οποία θα βεβαιώνεται η ακρίβεια των αναγραφόμενων στην εκδήλωση ενδιαφέροντος και το βιογραφικό σημείωμα.

 Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986, στην οποία ο προσφέρων θα δηλώνει όλους τους οργανισμούς κοινωνικής ασφάλισης στους οποίους οφείλει να καταβάλλει εισφορές

Η τήρηση των στοιχείων των υποψηφίων είναι εμπιστευτική.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος, στην ηλεκτρονική διεύθυνση i Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , μέχρι τις 29/10/2019 και ώρα 18.30, με συνημμένα τα παραπάνω έντυπα σε μορφή PDF, με την ένδειξη: Εκδήλωση ενδιαφέροντος για την Πρόσκληση Νομικού Συμβούλου για την Υλοποίηση της Πράξης «Κατάρτιση και πιστοποίηση 1.280 Εργαζομένων του Ιδιωτικού Τομέα για απόκτηση γνώσεων και δεξιοτήτων σύγχρονων Τεχνητών» με αρ. ΟΠΣ 5035205

Για πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν στην ίδια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή στα τηλέφωνα: 210‐ 3680722 και 210-3680758

Περισσότερες Πληροφορίες στο συνημμένο αρχείο
Ημερομηνία:22.10.2019
Πηγή:www.career.uth.gr
Attachments:
Download this file (Ω1ΝΔ469ΗΡΙ-59Α.pdf)Ω1ΝΔ469ΗΡΙ-59Α.pdf[ ]798 Kb
 

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Η λίστα με όλα τα διαθέσιμα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Search

Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων

Η Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων είναι μία εκπτωτική κάρτα, η οποία απευθύνεται σε νέους ηλικίας από 13 έως 30 ετών και προσφέρει στους κατόχους της εκπτώσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και σε 37 ακόμα χώρες του εξωτερικού, σε κατηγορίες προϊόντων και υπηρεσιών, όπως: πολιτισμός, εκπαίδευση, καταστήματα, μεταφορές, τουρισμός, υγεία.Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Νεα σε μορφη RSS

Αναζήτηση Εργασίας
Ανακοινώσεις
Υποτροφίες

Disabled.GR

Disabled.gr - Portal για την αναπηρία

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΚΑΙ/Η' ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Στο πλαίσιο των στοχευμένων δράσεων της Επιτροπής Ερευνών του Παν/μιου Θεσσαλίας υλοποιείται το έργο «H πρόσβαση των Φοιτητών με Ειδικές Ανάγκες στο φυσικό και μαθησιακό περιβάλλον του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας» (Επ. Υπεύθυνη Μάγδα Νικολαραΐζη). Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την καταγραφή των αναγκών των φοιτητών/τριών με αναπηρίες ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες (ΦμεΑ) σχετικά με την προσβασιμότητά τους στο ΠΘ, την υποστήριξη των ΦμεΑ από τους συμφοιτητές τους που λειτουργούν ως βοηθοί και την υποστήριξη των διδασκόντων με ΦμεΑ. Για τους βοηθούς θα υπάρχει και μία συμβολική αμοιβή.
Παρακαλούνται οι φοιτητές και οι διδάσκοντες του ΠΘ να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του προγράμματος http://prosvasi.uth.gr για να ενημερωθούν για το πρόγραμμα, να βρουν πληροφορίες για τα άτομα με αναπηρία και επίσης  να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τα σχετικά έντυπα.

Research Jobs

Η στήλη Research Jobs http://www.researchgate.net/jobs/research/ της πλατφόρμας ResearchGate δίνει τη δυνατότητα αναζήτησης εργασίας στον ερευνητικό τομέα, σε οργανισμούς ανά τον κόσμο.

Polls

Είναι χρήσιμος αυτός ο δικτυακός τόπος (site)
 

Login


Τελευταία Νέα

Stats

Μέλη : 5
Περιεχόμενο : 22275
Εμφανίσεις Περιεχομένου : 13407902