www.career.uth.gr

Γραφείο Διασύνδεσης Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς
Αρχική -- Job Market -- JobMarket Notices -- 3 θέσεις ΠΕ Θετικών επιστημών στο ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος

3 θέσεις ΠΕ Θετικών επιστημών στο ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος

3 θέσεις ΠΕ Θετικών επιστημών στο ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος

Το Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ (Γραφείο Προέδρου) προκηρύσσει την πρόσληψη τριών (3) ατόμων, στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος/έργου 12282 ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ, με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου διάρκειας τριών (3) μηνών με δυνατότητα παράτασης μέχρι τη λήξη του έργου, ως εξής:

Μία (1) θέση έρευνας και ανάπτυξης σε θέματα διαχείρισης και επεξεργασίας δεδομένων με έμφαση στις δηλωτικές γλώσσες προγραμματισμού για τον ορισμό ροών επεξεργασίας.

Απαιτούμενα προσόντα (και συντελεστές βαρύτητας):

Πτυχίο Πανεπιστημίου ή Δίπλωμα Πολυτεχνείου/Πολυτεχνικής Σχολής Πληροφορικής ή Επιστήμης Υπολογιστών ή Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. (Συντελεστής 15%).

• Εμπειρία στην υλοποίηση ευρωπαϊκών ή εθνικών έργων έρευνας & ανάπτυξης και στην συγγραφή παραδοτέων ευρωπαϊκών ή εθνικών έργων έρευνας & ανάπτυξης. (Συντελεστής 30%).

• Εμπειρία στην χρήση της γραμμής εντολών σε περιβάλλον Linux και στην χρήση συστημάτων code versioning και ειδικά του Git (Συντελεστής20%).

• Άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας (Συντελεστής 15%).

• Επιθυμητές οι σπουδές μεταπτυχιακού ή διδακτορικού επιπέδου και η ερευνητική εμπειρία σε σχετικό αντικείμενο. (Συντελεστής 20%).

Δύο (2) θέσεις ανάπτυξης συστήματος βασισμένου στις ροές επεξεργασίας.

Απαιτούμενα προσόντα (και συντελεστές βαρύτητας):

Πτυχίο Πανεπιστημίου ή Δίπλωμα Πολυτεχνείου/Πολυτεχνικής Σχολής Πληροφορικής ή Επιστήμης Υπολογιστών ή Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. (Συντελεστής 15%)

• Πολύ καλές γνώσεις προγραμματισμού, με περισσότερο επιθυμητές τις γνώσεις προγραμματισμού σε 1. Python και 2. Java ή άλλη αντικειμενοστραφή γλώσσα προγραμματισμού. (Συντελεστής 20%)

• Εμπειρία στη χρήση της γραμμής εντολών σε περιβάλλον Linux και στην χρήση συστημάτων code versioning και ειδικά του Git. (Συντελεστής 20%)

• Εξοικείωση με τις βασικές έννοιες των συστημάτων ροών επεξεργασίας. (Συντελεστής 25%)

• Άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας. (Συντελεστής 10%) Επιθυμητές οι σπουδές μεταπτυχιακού επιπέδου. (Συντελεστής 10%)

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής:

Οι αιτήσεις πρέπει να υποβληθούν μέσω e-mail με θέμα: Αίτηση Υποψηφιότητας για την α.π. 015/2019-2351 Προκήρυξη, στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Τμήματος Γραμματείας του ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Για την επιβεβαίωση της υποβολής των αιτήσεων, οι ενδιαφερόμενοι θα λαμβάνουν σχετικό e-mail από το Τμήμα Γραμματείας του ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος.

Η παρούσα Προκήρυξη, καθώς και η αίτηση - η υποβολή της είναι υποχρεωτική - βρίσκονται αναρτημένες στην ιστοσελίδα του ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος http://www.demokritos.gr

Πληροφορίες : οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες με την κα Δώρα Κατσαμώρη (τηλ. 210-6503204, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. )

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: έως και 20-08-2019 (23:59)

Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://diavgeia.gov.gr/luminapi/api/decisions/6Π0Ρ469ΗΕΒ-9ΑΚ/document

Περισσότερες Πληροφορίες

Ημερομηνία:30.07.2019

Πηγή:www.diorismos.gr

 

 

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Η λίστα με όλα τα διαθέσιμα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Search

Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων

Η Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων είναι μία εκπτωτική κάρτα, η οποία απευθύνεται σε νέους ηλικίας από 13 έως 30 ετών και προσφέρει στους κατόχους της εκπτώσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και σε 37 ακόμα χώρες του εξωτερικού, σε κατηγορίες προϊόντων και υπηρεσιών, όπως: πολιτισμός, εκπαίδευση, καταστήματα, μεταφορές, τουρισμός, υγεία.Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Νεα σε μορφη RSS

Αναζήτηση Εργασίας
Ανακοινώσεις
Υποτροφίες

Disabled.GR

Disabled.gr - Portal για την αναπηρία

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΚΑΙ/Η' ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Στο πλαίσιο των στοχευμένων δράσεων της Επιτροπής Ερευνών του Παν/μιου Θεσσαλίας υλοποιείται το έργο «H πρόσβαση των Φοιτητών με Ειδικές Ανάγκες στο φυσικό και μαθησιακό περιβάλλον του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας» (Επ. Υπεύθυνη Μάγδα Νικολαραΐζη). Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την καταγραφή των αναγκών των φοιτητών/τριών με αναπηρίες ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες (ΦμεΑ) σχετικά με την προσβασιμότητά τους στο ΠΘ, την υποστήριξη των ΦμεΑ από τους συμφοιτητές τους που λειτουργούν ως βοηθοί και την υποστήριξη των διδασκόντων με ΦμεΑ. Για τους βοηθούς θα υπάρχει και μία συμβολική αμοιβή.
Παρακαλούνται οι φοιτητές και οι διδάσκοντες του ΠΘ να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του προγράμματος http://prosvasi.uth.gr για να ενημερωθούν για το πρόγραμμα, να βρουν πληροφορίες για τα άτομα με αναπηρία και επίσης  να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τα σχετικά έντυπα.

Research Jobs

Η στήλη Research Jobs http://www.researchgate.net/jobs/research/ της πλατφόρμας ResearchGate δίνει τη δυνατότητα αναζήτησης εργασίας στον ερευνητικό τομέα, σε οργανισμούς ανά τον κόσμο.

Polls

Είναι χρήσιμος αυτός ο δικτυακός τόπος (site)
 

Login


Τελευταία Νέα

Stats

Μέλη : 5
Περιεχόμενο : 20971
Εμφανίσεις Περιεχομένου : 12182977