www.career.uth.gr

Γραφείο Διασύνδεσης Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς
Αρχική -- Job Market -- JobMarket Notices -- Βιοεπιστήμονας

Βιοεπιστήμονας

1 Βιοεπιστήμονας


Το Εθνικό Κέντρο Βιοϊατρικών Επιστημών (Ε.ΚΕ.Β.Ε.)ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΦΛΕΜΙΝΓΚ, που εδρεύει στη Βάρη της Π.Ε. Ανατ. Αττικής της Περιφέρειας Αττικής, στο πλαίσιο της υλοποίησης του Έργου Εμβληματική δράση Ιατρική Ακριβείας, το οποίο χρηματοδοτείται από τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας στο πλαίσιο της από 22-08-2018 Συμφωνίας μεταξύ ΓΓΕΤ και SIEMENS Α.Ε. περί Χρηματοδότησης του Εθνικού Δικτύου Ιατρικής Ακριβείας, ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ΙΔΟΧ, 6μηνης διάρκειας με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης χωρίς περιορισμό μετά από απόφαση του Δ.Σ. του ΕΚΕΒΕ ΦΛΕΜΙΓΚ, με εκτιμώμενο χρόνο έναρξης την 01-12-2018, ενός (1) ατόμου και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα, ως εξής:

1 Βιοεπιστήμονας με κωδικό θέσης: 201810_PrecMed_PhDPH & επίπεδο σπουδών PhD

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

  • -Προπτυχιακός τίτλος σπουδών στις Βιοεπιστήμες (Βιολογία, Βιοχημεία ή συναφή πεδία)
  • - Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών στις Βιοεπιστήμες (Βιολογία, Βιοχημεία ή συναφή πεδία)
  • - Διδακτορικός τίτλος σπουδών στις Βιοεπιστήμες (Βιολογία, Βιοχημεία ή συναφή πεδία)
  • - Εργαστηριακή εμπειρία συναφής με το αντικείμενο της προκήρυξης
  • - Εμπεριστατωμένη εμπειρία σε τεχνικές μοριακής βιολογίας και αλληλούχησης νέας γενιάς
  • - Εμπειρία σε ανάλυση δεδομένων μεταγραφωμικής - Μεταδιδακτορική έρευνα τουλάχιστον 5 ετών σε τεχνικές αλληλούχησης νέας γενιάς (RNA-seq, ChIP-seq, Exome-seq, κτλ.)
  • - Δημοσιεύσεις υψηλού δείκτη απήχησης σε διεθνή περιοδικά -Άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας.

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΡΓΟΥ Έρευνα και εξαγωγή αποτελεσμάτων στην ιατρική ακριβείας.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν την αίτηση (με αναφορά στον κωδικό της θέσης ) και με όλα τα απαραίτητα, κατά την πρόσκληση, δικαιολογητικά σε ένα (1) αρχείο pdf μόνο ηλεκτρονικά με διαβιβαστικό e-mail στη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. με την ένδειξη:

Αίτηση στο πλαίσιο της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος 201810_PrecMed_PhDPH.

Πληροφορίες στο τηλ.: 210 9656310 (εσωτερικό 175) ή στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. (κ. Παντελής Χατζής).

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: από 14-11-2018 έως και 13-12-2018

 

Περισσότερες Πληροφορίες στο συνημμένο αρχείο

 

Ημερομηνία:13.11.2018

Πηγή:www.diorismos.gr

Attachments:
Download this file (7ΔΟΚ469ΗΚΚ-ΔΘΒ.pdf)7ΔΟΚ469ΗΚΚ-ΔΘΒ.pdf[ ]503 Kb
 

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Η λίστα με όλα τα διαθέσιμα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Search

Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων

Η Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων είναι μία εκπτωτική κάρτα, η οποία απευθύνεται σε νέους ηλικίας από 13 έως 30 ετών και προσφέρει στους κατόχους της εκπτώσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και σε 37 ακόμα χώρες του εξωτερικού, σε κατηγορίες προϊόντων και υπηρεσιών, όπως: πολιτισμός, εκπαίδευση, καταστήματα, μεταφορές, τουρισμός, υγεία.Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Νεα σε μορφη RSS

Αναζήτηση Εργασίας
Ανακοινώσεις
Υποτροφίες

Disabled.GR

Disabled.gr - Portal για την αναπηρία

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΚΑΙ/Η' ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Στο πλαίσιο των στοχευμένων δράσεων της Επιτροπής Ερευνών του Παν/μιου Θεσσαλίας υλοποιείται το έργο «H πρόσβαση των Φοιτητών με Ειδικές Ανάγκες στο φυσικό και μαθησιακό περιβάλλον του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας» (Επ. Υπεύθυνη Μάγδα Νικολαραΐζη). Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την καταγραφή των αναγκών των φοιτητών/τριών με αναπηρίες ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες (ΦμεΑ) σχετικά με την προσβασιμότητά τους στο ΠΘ, την υποστήριξη των ΦμεΑ από τους συμφοιτητές τους που λειτουργούν ως βοηθοί και την υποστήριξη των διδασκόντων με ΦμεΑ. Για τους βοηθούς θα υπάρχει και μία συμβολική αμοιβή.
Παρακαλούνται οι φοιτητές και οι διδάσκοντες του ΠΘ να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του προγράμματος http://prosvasi.uth.gr για να ενημερωθούν για το πρόγραμμα, να βρουν πληροφορίες για τα άτομα με αναπηρία και επίσης  να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τα σχετικά έντυπα.

Research Jobs

Η στήλη Research Jobs http://www.researchgate.net/jobs/research/ της πλατφόρμας ResearchGate δίνει τη δυνατότητα αναζήτησης εργασίας στον ερευνητικό τομέα, σε οργανισμούς ανά τον κόσμο.

Polls

Είναι χρήσιμος αυτός ο δικτυακός τόπος (site)
 

Login


Τελευταία Νέα

Stats

Μέλη : 5
Περιεχόμενο : 20716
Εμφανίσεις Περιεχομένου : 11790059