www.career.uth.gr

Γραφείο Διασύνδεσης Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς
Αρχική -- Job Market -- JobMarket Notices -- Eρευνητής στο αντικείμενο του σχεδιασμού αναλογικών και ψηφιακών εξαρτημάτων και μικροκυματικών διατάξεων

Eρευνητής στο αντικείμενο του σχεδιασμού αναλογικών και ψηφιακών εξαρτημάτων και μικροκυματικών διατάξεων

Το Εργαστήριο B-WiSE του ΑΙΤ (ΑthensInformation Technology ) αναζητεί έναν ερευνητή πλήρους απασχόλησης .

Ο ιδανικός υποψήφιος πρέπει να είναι ειδικός στο αντικείμενο του σχεδιασμού αναλογικών και ψηφιακών εξαρτημάτων και μικροκυματικών διατάξεων, με στόχο τη σχεδίαση κυκλωμάτων ελέγχου και δικτύων τροφοδοσίας για νέα συστήματα πολλαπλών κεραιών. Ο σχεδιασμός αυτός περιλαμβάνει τεχνικές για έλεγχο φορτίων (load control), διακοπτικές διατάξεις (switching networks) και δίκτυα τροφοδοσίας (feeding networks) για αναλογικές, ψηφιακές ή υβριδικές συστοιχίες κεραιών, μεταξύ άλλων.

Η εξοικείωση με λογισμικό CAD για σχεδίαση τυπωμένων πλακετών είναι επιθυμητή.

Βασική κατανόηση των ασύρματων συστημάτων τηλεπικοινωνιών καθώς και της μοντελοποίησης διάδοσης καναλιών σε ραδιοσυχνότητες (μέχρι και χιλιοστομετρικές) θεωρείται προσόν, αλλά όχι προαπαιτούμενο.

Ο υποψήφιος θα πρέπει είτε να είναι κάτοχος Διδακτορικού Τίτλου Ειδίκευσης είτε να έχει αποδεδειγμένη ερευνητική εμπειρία στις ανωτέρω ερευνητικές περιοχές.

Προσφέρεται ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών, αντίστοιχο των προσόντων του υποψηφίου.

 

Ημερομηνία πρόσληψης: Άμεσα

Πλήρους Απασχόλησης

Αιτήσεις ανοικτές

 

ΕπικοινωνίαDr. Κωνσταντίνος Παπαδιάς, Head, Broadband Wireless & Sensor Networks (B-WiSE) Research Group, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , AIT –  www.ait.gr

 

Ημερομηνία:7.11.2018

Πηγή: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Η λίστα με όλα τα διαθέσιμα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Search

Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων

Η Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων είναι μία εκπτωτική κάρτα, η οποία απευθύνεται σε νέους ηλικίας από 13 έως 30 ετών και προσφέρει στους κατόχους της εκπτώσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και σε 37 ακόμα χώρες του εξωτερικού, σε κατηγορίες προϊόντων και υπηρεσιών, όπως: πολιτισμός, εκπαίδευση, καταστήματα, μεταφορές, τουρισμός, υγεία.Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Νεα σε μορφη RSS

Αναζήτηση Εργασίας
Ανακοινώσεις
Υποτροφίες

Disabled.GR

Disabled.gr - Portal για την αναπηρία

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΚΑΙ/Η' ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Στο πλαίσιο των στοχευμένων δράσεων της Επιτροπής Ερευνών του Παν/μιου Θεσσαλίας υλοποιείται το έργο «H πρόσβαση των Φοιτητών με Ειδικές Ανάγκες στο φυσικό και μαθησιακό περιβάλλον του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας» (Επ. Υπεύθυνη Μάγδα Νικολαραΐζη). Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την καταγραφή των αναγκών των φοιτητών/τριών με αναπηρίες ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες (ΦμεΑ) σχετικά με την προσβασιμότητά τους στο ΠΘ, την υποστήριξη των ΦμεΑ από τους συμφοιτητές τους που λειτουργούν ως βοηθοί και την υποστήριξη των διδασκόντων με ΦμεΑ. Για τους βοηθούς θα υπάρχει και μία συμβολική αμοιβή.
Παρακαλούνται οι φοιτητές και οι διδάσκοντες του ΠΘ να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του προγράμματος http://prosvasi.uth.gr για να ενημερωθούν για το πρόγραμμα, να βρουν πληροφορίες για τα άτομα με αναπηρία και επίσης  να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τα σχετικά έντυπα.

Research Jobs

Η στήλη Research Jobs http://www.researchgate.net/jobs/research/ της πλατφόρμας ResearchGate δίνει τη δυνατότητα αναζήτησης εργασίας στον ερευνητικό τομέα, σε οργανισμούς ανά τον κόσμο.

Polls

Είναι χρήσιμος αυτός ο δικτυακός τόπος (site)
 

Login


Τελευταία Νέα

Stats

Μέλη : 5
Περιεχόμενο : 20648
Εμφανίσεις Περιεχομένου : 11696095