www.career.uth.gr

Γραφείο Διασύνδεσης Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

 • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
 • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
 • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς
Αρχική -- Job Market -- JobMarket Notices -- Υπεύθυνος Προγραμματισμού Παραγωγής

Υπεύθυνος Προγραμματισμού Παραγωγής

Βιομηχανία Τροφίμων στη Μαγνησία επιθυμεί να προσλάβει Υπεύθυνο Προγραμματισμού Παραγωγής (Κωδ. Θέσης: ΥΠΠ/Ν2016)

Η θέση αναφέρεται στο Διευθυντή Εργοστασίου.

Περιγραφή καθηκόντων:

 • Οργανώνει το πρόγραμμα παραγωγής όλων των γραμμών του εργοστασίου
 • Διαπιστώνει ανάγκες παραγωγής προϊόντων και ορίζει πλάνο παραγωγής
 • Δημιουργεί, παρακολουθεί, αναλύει, ελέγχει και βελτιώνει τα Στατιστικά της Παραγωγής με σκοπό την βελτίωση της παραγωγικότητας
 • Δημιουργεί, ελέγχει και βελτιώνει εσωτερικές διαδικασίες παραγωγής με σκοπό τόσο την εύρυθμη λειτουργία του εργοστασίου όσο και τη σωστή ιχνηλασιμότητα των ενεργειών παραγωγής
 • Παρακολουθεί τη σωστή λειτουργία προγραμμάτων, όπως PMS, MMS, WMS, φροντίζει για την ενημέρωση τους και την εκπαίδευση των χρηστών.

Επιθυμητά προσόντα:

 • Πτυχίο ΑΕΙ Χημικού Μηχανικού, Οργάνωσης Παραγωγής, Μηχανικού Παραγωγής και Διοίκησης, Μηχανολόγου Μηχανικού Βιομηχανίας ή ανάλογης κατεύθυνσης
 • Προϋπηρεσία 2 ετών σε ανάλογη θέση θα θεωρηθεί προσόν
 • Άριστη γνώση χειρισμού Η/Υ και MS Office
 • Άριστη γνώση Αγγλικών, γνώση Γερμανικών θα θεωρηθεί προσόν
 • Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις (για τους άνδρες)

Υπευθυνότητα, ομαδικότητα, ικανότητες οργάνωσης, προγραμματισμού και επικοινωνίας είναι απαραίτητα προσόντα για τον ρόλο.

Αν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε τις δεξιότητες και τις γνώσεις σας στο έπακρο και ενδιαφέρεστε να εργαστείτε σε μια δυναμική και αναπτυσσόμενη εταιρεία, παρακαλούμε να στείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα μέσω email, αναφέροντας τον αντίστοιχο κωδικό θέσης, στην ακόλουθη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Απόλυτη εχεμύθεια θα τηρηθεί προς όλα τα βιογραφικά.

Η εταιρεία θα επικοινωνήσει μόνο με τους υποψηφίους που τα βιογραφικά πληρούν τα απαιτούμενα προσόντα και κριτήρια.

Πηγή: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Ημερομηνία: 21/11/2016

 

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Η λίστα με όλα τα διαθέσιμα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Search

Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων

Η Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων είναι μία εκπτωτική κάρτα, η οποία απευθύνεται σε νέους ηλικίας από 13 έως 30 ετών και προσφέρει στους κατόχους της εκπτώσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και σε 37 ακόμα χώρες του εξωτερικού, σε κατηγορίες προϊόντων και υπηρεσιών, όπως: πολιτισμός, εκπαίδευση, καταστήματα, μεταφορές, τουρισμός, υγεία.Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Νεα σε μορφη RSS

Αναζήτηση Εργασίας
Ανακοινώσεις
Υποτροφίες

Disabled.GR

Disabled.gr - Portal για την αναπηρία

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΚΑΙ/Η' ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Στο πλαίσιο των στοχευμένων δράσεων της Επιτροπής Ερευνών του Παν/μιου Θεσσαλίας υλοποιείται το έργο «H πρόσβαση των Φοιτητών με Ειδικές Ανάγκες στο φυσικό και μαθησιακό περιβάλλον του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας» (Επ. Υπεύθυνη Μάγδα Νικολαραΐζη). Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την καταγραφή των αναγκών των φοιτητών/τριών με αναπηρίες ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες (ΦμεΑ) σχετικά με την προσβασιμότητά τους στο ΠΘ, την υποστήριξη των ΦμεΑ από τους συμφοιτητές τους που λειτουργούν ως βοηθοί και την υποστήριξη των διδασκόντων με ΦμεΑ. Για τους βοηθούς θα υπάρχει και μία συμβολική αμοιβή.
Παρακαλούνται οι φοιτητές και οι διδάσκοντες του ΠΘ να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του προγράμματος http://prosvasi.uth.gr για να ενημερωθούν για το πρόγραμμα, να βρουν πληροφορίες για τα άτομα με αναπηρία και επίσης  να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τα σχετικά έντυπα.

Research Jobs

Η στήλη Research Jobs http://www.researchgate.net/jobs/research/ της πλατφόρμας ResearchGate δίνει τη δυνατότητα αναζήτησης εργασίας στον ερευνητικό τομέα, σε οργανισμούς ανά τον κόσμο.

Polls

Είναι χρήσιμος αυτός ο δικτυακός τόπος (site)
 

Login


Τελευταία Νέα

Stats

Μέλη : 5
Περιεχόμενο : 20252
Εμφανίσεις Περιεχομένου : 11402959