www.career.uth.gr

Γραφείο Διασύνδεσης Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς
Αρχική -- Job Market -- JobMarket Notices -- Θέσεις για 4 βοηθούς έρευνας ή / και μεταδιδακτορικούς ερευνητές - ΕΚΕΒΕ Φλέμινγκ

Θέσεις για 4 βοηθούς έρευνας ή / και μεταδιδακτορικούς ερευνητές - ΕΚΕΒΕ Φλέμινγκ

Θέσεις για 4 βοηθούς έρευνας ή / και μεταδιδακτορικούς ερευνητές είναι διαθέσιμες στο ΕΚΕΒΕ Φλέμινγκ, στο πλαίσιο των ακόλουθων ερευνητικών προγραμμάτων, που χρηματοδοτούνται από το “Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος”:

- Στο Τμήμα Ανοσολογίας:

1. Προέλευση, πλαστικότητα και ρόλος των μεσεγχυματικών κυττάρων του εντερικού χορίου στον καρκίνο του εντέρου (εργαστήριο Β. Κολιαράκη)

2. Παρακολούθηση, απομόνωση και μοριακός χαρακτηρισμός των πληθυσμών των αρθρικών ινοβλαστών υπό φυσιολογικές συνθήκες και στην αρθρίτιδα (εργαστήριο Μ. Αρμακά)

3. Πυρηνικά ριβονουκλεοπρωτεϊνικά σύμπλοκα (RNPs) στην ανοσολογική απάντηση και τον καρκίνο (εργαστήριο Π. Καφάσλα)

Οι υποψήφιοι για θέσεις βοηθού έρευνας πρέπει να κατέχουν πτυχίο στις βιολογικές επιστήμες και MSc. Οι υποψήφιοι για Μεταδιδακτορικές θέσεις πρέπει, επιπλέον, να είναι κάτοχοι διδακτορικού διπλώματος στις Επιστήμες Ζωής. Όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ισχυρό υπόβαθρο στην μοριακή και κυτταρική βιολογία, ενώ εμπειρία στη γενετική του ποντικού, σε μεθόδους μικροσκοπίας και στη βιολογία του RNA θα θεωρηθεί επιπλέον προσόν για μεμονωμένα προγράμματα.

- Στο Τμήμα Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής:

4.  Γενετική αρχιτεκτονική σύνθετων φαινοτύπων στον άνθρωπο (Εργαστήριο A. Δήμα)

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι κάτοχοι διδακτορικού στην υπολογιστική βιολογία / στατιστική γενετική, θα πρέπει να έχουν άριστες γνώσεις προγραμματισμού και εμπειρία στον χειρισμό δεδομένων μεγάλης κλίμακας.

Οι εκδηλώσεις ενδιαφέροντος θα πρέπει να αποσταλούν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. και θα πρέπει να περιλαμβάνουν μια συνοδευτική επιστολή, όπου θα περιγράφονται τα ερευνητικά ενδιαφέροντα και οι τομείς εξειδίκευσης του/της υποψηφίου, η προτίμηση του/της για συγκεκριμένο ερευνητικό πρόγραμμα και ένα αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα που θα περιλαμβάνει στοιχεία επικοινωνίας δυο ή περισσότερων ατόμων, από τα οποία μπορούν να ζητηθούν συστατικές επιστολές.

Προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών: 25/11/2016

 

 

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Η λίστα με όλα τα διαθέσιμα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Search

Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων

Η Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων είναι μία εκπτωτική κάρτα, η οποία απευθύνεται σε νέους ηλικίας από 13 έως 30 ετών και προσφέρει στους κατόχους της εκπτώσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και σε 37 ακόμα χώρες του εξωτερικού, σε κατηγορίες προϊόντων και υπηρεσιών, όπως: πολιτισμός, εκπαίδευση, καταστήματα, μεταφορές, τουρισμός, υγεία.Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Νεα σε μορφη RSS

Αναζήτηση Εργασίας
Ανακοινώσεις
Υποτροφίες

Disabled.GR

Disabled.gr - Portal για την αναπηρία

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΚΑΙ/Η' ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Στο πλαίσιο των στοχευμένων δράσεων της Επιτροπής Ερευνών του Παν/μιου Θεσσαλίας υλοποιείται το έργο «H πρόσβαση των Φοιτητών με Ειδικές Ανάγκες στο φυσικό και μαθησιακό περιβάλλον του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας» (Επ. Υπεύθυνη Μάγδα Νικολαραΐζη). Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την καταγραφή των αναγκών των φοιτητών/τριών με αναπηρίες ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες (ΦμεΑ) σχετικά με την προσβασιμότητά τους στο ΠΘ, την υποστήριξη των ΦμεΑ από τους συμφοιτητές τους που λειτουργούν ως βοηθοί και την υποστήριξη των διδασκόντων με ΦμεΑ. Για τους βοηθούς θα υπάρχει και μία συμβολική αμοιβή.
Παρακαλούνται οι φοιτητές και οι διδάσκοντες του ΠΘ να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του προγράμματος http://prosvasi.uth.gr για να ενημερωθούν για το πρόγραμμα, να βρουν πληροφορίες για τα άτομα με αναπηρία και επίσης  να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τα σχετικά έντυπα.

Research Jobs

Η στήλη Research Jobs http://www.researchgate.net/jobs/research/ της πλατφόρμας ResearchGate δίνει τη δυνατότητα αναζήτησης εργασίας στον ερευνητικό τομέα, σε οργανισμούς ανά τον κόσμο.

Polls

Είναι χρήσιμος αυτός ο δικτυακός τόπος (site)
 

Login


Τελευταία Νέα

Stats

Μέλη : 5
Περιεχόμενο : 20252
Εμφανίσεις Περιεχομένου : 11402886