www.career.uth.gr

Γραφείο Διασύνδεσης Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς
Αρχική -- Ενημέρωση -- Γενικά -- ΙΝΜΕΚΟ - Χρηστική Ενημέρωση Για κοινωνικούς φορείς και επιχειρήσεις

ΙΝΜΕΚΟ - Χρηστική Ενημέρωση Για κοινωνικούς φορείς και επιχειρήσεις

«ΙΝΜΕΚΟ»
Ινστιτούτο Μελετών
Κοινωνικής Οικονομίας
3ης Σεπτεμβρίου 69 – Αθήνα 104 33
Τηλ.: 210 8226562

Χρηστική Ενημέρωση Για κοινωνικούς φορείς και επιχειρήσεις

To IN.ME.K.O. σας ενημερώνει για τις τρέχουσες προσκλήσεις:
1. Ψηφιακή Σύγκληση για Δημόσιους φορείς και Δήμους. Από το Υπουργείο Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας & Ναυτιλίας στο πλαίσιο του επιχειρησιακού προγράμματος “Ψηφιακή Σύγκληση 2007-2013”.
Η νέα πρόσκληση της Ψηφιακής Σύγκλησης αφορά όλους τους Δήμους που θέλουν:
α. Να αναπτύξουν ηλεκτρονικές υπηρεσίες προς επιχειρήσεις για την βελτίωση της αποτελεσματικότητας του Δημοσίου τομέα με χρήση ΤΠΕ.
β. Να αναπτύξουν ηλεκτρονικές υπηρεσίες για την βελτίωση της καθημερινής ζωής μέσω ΤΠΕ και για την ισότιμη συμμετοχή των πολιτών στην Ψηφιακή Ελλάδα.
γ. Να αναπτύξουν ψηφιακές υπηρεσίες της Δημόσιας Διοίκησης για τον πολίτη.
Τα προγράμματα επιδοτούν τον προϋπολογισμό του έργου 100% και αφορά τους Δήμους.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε πάνω στον σύνδεσμο: http://www.infosoc.gr/infosoc/el-GR/newopis_digital/invitations_espa/Prosklisi201_22-6-2010.htm

2. Ψηφιακή Σύγκλιση για Επιχειρήσεις. Από το Υπουργείο Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας & Ναυτιλίας στο πλαίσιο του επιχειρησιακού προγράμματος “Ψηφιακή Σύγκληση 2007-2013”.
Ο νέος κύκλος προγραμμάτων στην Ψηφιακή Σύγκληση “DIGI RETAIL” &”DIGI CONTENT” αφορά όλες τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις που θέλουν να αναπτύξουν το ηλεκτρονικό μάρκετινγκ, ηλεκτρονικές πωλήσεις, ηλεκτρονικές εφημερίδες & περιοδικά, εξ αποστάσεως μάθηση, κτίση λογισμικών για διαχείριση πελατών και ψηφιακή προβολή και διαφήμιση.
Τα προγράμματα επιδοτούν τον προϋπολογισμό του έργου 60% και το υπόλοιπο 40% με ιδία συμμετοχή. Αφορά τις ΜΜΕ που έχουν ικανοποιητικό κύκλο εργασιών και θέλουν να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες του διαδικτύου και την ψηφιακή οργάνωση της επιχείρησης τους.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε πάνω στον σύνδεσμο: http://edo-mko.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=796&Itemid=91

3. Ολοκληρωμένα Προγράμματα Ανάπτυξης Αγροτικού Χώρου (ΟΠΑΑΧ). Από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων στο πλαίσιο του επιχειρησιακού προγράμματος “Αλέξανδρος Μπαλτατζής”, με επιλέξιμους φορείς φυσικά πρόσωπα και εταιρείες (ιδιωτικές & δημόσιες) για δράσεις που αφορούν:

·  Μικρής δυναμικότητας υποδομών διανυκτέρευσης,
·  Χώρων εστίασης και αναψυχής,
·  Επισκέψιμων αγροκτημάτων,
·  Επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών για την εξυπηρέτηση του τουρισμού της υπαίθρου
·  Μονάδων οικοτεχνίας, χειροτεχνίας, παραγωγής ειδών παραδοσιακής τέχνης, βιοτεχνικών μονάδων
·  Βιοτεχνικών μονάδων
·  Επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών
·  Επιχειρήσεων πρωτογενούς γεωργικής παραγωγής ειδών διατροφής
Τα προγράμματα επιδοτούν προϋπολογισμό έργου εως 60% και το υπόλοιπο 40% με ιδία συμμετοχή. Αφορά φυσικά πρόσωπα και εταιρείες (ιδιωτικές & δημόσιες).

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε πάνω στον σύνδεσμο: http://edo-mko.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=795&Itemid=91

Για συμβουλευτικές υπηρεσίες
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το ΙΝΜΕΚΟ στο τηλέφωνο 2108226562 και e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Η λίστα με όλα τα διαθέσιμα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Search

Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων

Η Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων είναι μία εκπτωτική κάρτα, η οποία απευθύνεται σε νέους ηλικίας από 13 έως 30 ετών και προσφέρει στους κατόχους της εκπτώσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και σε 37 ακόμα χώρες του εξωτερικού, σε κατηγορίες προϊόντων και υπηρεσιών, όπως: πολιτισμός, εκπαίδευση, καταστήματα, μεταφορές, τουρισμός, υγεία.Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Νεα σε μορφη RSS

Αναζήτηση Εργασίας
Ανακοινώσεις
Υποτροφίες

Disabled.GR

Disabled.gr - Portal για την αναπηρία

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΚΑΙ/Η' ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Στο πλαίσιο των στοχευμένων δράσεων της Επιτροπής Ερευνών του Παν/μιου Θεσσαλίας υλοποιείται το έργο «H πρόσβαση των Φοιτητών με Ειδικές Ανάγκες στο φυσικό και μαθησιακό περιβάλλον του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας» (Επ. Υπεύθυνη Μάγδα Νικολαραΐζη). Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την καταγραφή των αναγκών των φοιτητών/τριών με αναπηρίες ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες (ΦμεΑ) σχετικά με την προσβασιμότητά τους στο ΠΘ, την υποστήριξη των ΦμεΑ από τους συμφοιτητές τους που λειτουργούν ως βοηθοί και την υποστήριξη των διδασκόντων με ΦμεΑ. Για τους βοηθούς θα υπάρχει και μία συμβολική αμοιβή.
Παρακαλούνται οι φοιτητές και οι διδάσκοντες του ΠΘ να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του προγράμματος http://prosvasi.uth.gr για να ενημερωθούν για το πρόγραμμα, να βρουν πληροφορίες για τα άτομα με αναπηρία και επίσης  να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τα σχετικά έντυπα.

Research Jobs

Η στήλη Research Jobs http://www.researchgate.net/jobs/research/ της πλατφόρμας ResearchGate δίνει τη δυνατότητα αναζήτησης εργασίας στον ερευνητικό τομέα, σε οργανισμούς ανά τον κόσμο.

Polls

Είναι χρήσιμος αυτός ο δικτυακός τόπος (site)
 

Τελευταία Νέα

Stats

Μέλη : 5
Περιεχόμενο : 20753
Εμφανίσεις Περιεχομένου : 11916142