www.career.uth.gr

Γραφείο Διασύνδεσης Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς
Αρχική -- Συμβουλευτική -- Ατομική Συμβουλευτική -- Χρήσιμοι Σύνδεσμοι Συμβουλευτικής

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι Συμβουλευτικής

FEDORA
http://fedora.plexus.leidenuniv.nl/
Η κεντρική σελίδα της Fedora, της ένωσης των ειδικών που ασχολούνται με την καθοδήγηση φοιτητών στην Ευρώπη. Πέρα από τα γενικά στοιχεία για τη Fedora και τους σκοπούς τους, μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για τα προγράμματα, τις εκδόσεις και τους εθνικούς αντιπροσώπους. Η σελίδα προσφέρεται στα Αγγλικά και στα Γαλλικά.

COUNSELING CENTER VILLAGE
http://ub-counseling.buffalo.edu/ccv.html
Εδώ θα βρείτε το Counseling Center Village, μία πολύ συστηματική προσπάθεια συγκέντρωσης υλικού για τη συμβουλευτική φοιτητών στις Η.Π.Α. Μεταξύ άλλων θα βρείτε μία μεγάλη συλλογή φυλλαδίων σχετικά με συνήθη προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι φοιτητές (http://ub-counseling.buffalo.edu/vpc.html) και έναν κατάλογο των Συμβουλευτικών Κέντρων που έχουν παρουσία στο Internet (http://ub-counseling.buffalo.edu/ccdir.html). Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το υλικό που απευθύνεται σε ειδικούς. Όλα τα κείμενα είναι στα Αγγλικά.

Psycho MedNet HELLAS
http://www.mednet.gr/psycho/top.htm
Ο δικτυακός τόπος για τη Ψυχική Υγεία του Mednet Hellas. Στα θέματα για το κοινό μπορείτε να ενημερωθείτε για την Κατάθλιψη, τον Πανικό και την Αγοραφοβία, την Ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή, αλλά και για τη Γνωσιακή ψυχοθεραπεία.

Μονάδα Προσβασιμότητας Φοιτητών με Αναπηρία

http://access.uoa.gr/
Αποστολή της Μονάδας Προσβασιμότητας Φοιτητών με Αναπηρία του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών είναι η επίτευξη στην πράξη της ισότιμης πρόσβασης στις ακαδημαϊκές σπουδές των φοιτητών με διαφορετικές ικανότητες και απαιτήσεις, μέσω της παροχής προσαρμογών στο περιβάλλον, Υποστηρικτικών Τεχνολογιών Πληροφορικής και Υπηρεσιών Πρόσβασης.

Μονάδας Απεξάρτησης 18 ΑΝΩ
http://www.18ano.gr/default.aspx?menu_id=31&lang=GR
Αυτή είναι η κεντρική σελίδα της δημόσιας Μονάδας Απεξάρτησης 18 ΑΝΩ η οποία ανήκει στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής και δραστηριοποιείται στο χώρο της απεξάρτησης τα τελευταία 20 χρόνια. Πρόσφατα δημιουργήθηκε το Τμήμα Παθολογικής Χρήσης Διαδικτύου που έρχεται να καλύψει τις ανάγκες όσων, ενηλίκων, παρουσιάζουν φαινόμενο εξάρτησης από τις υπηρεσίες του διαδικτύου.

ΚΕΘΕΑ Πιλότος
http://www.kethea-pilotos.gr/
Το ΚΕΘΕΑ ΠΙΛΟΤΟΣ δημιουργήθηκε στο Βόλο το 2003,  ύστερα από αίτημα των περισσοτέρων από τους φορείς του Νομού Μαγνησίας  Ανήκει στο Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ), το οποίο είναι  αυτοδιοικούμενο, μη κερδοσκοπικό Ν.Π.Ι.Δ. υπό την εποπτεία του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Σήμερα το ΚΕ.Θ.Ε.Α. , αποτελεί ένα πανελλαδικό δίκτυο υπηρεσιών και ένας από τους βασικούς φορείς υλοποίησης του Εθνικού Σχεδίου Δράσης για την αντιμετώπιση της εξάρτησης από ουσίες.

 

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Η λίστα με όλα τα διαθέσιμα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

 

Search

Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων

Η Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων είναι μία εκπτωτική κάρτα, η οποία απευθύνεται σε νέους ηλικίας από 13 έως 30 ετών και προσφέρει στους κατόχους της εκπτώσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και σε 37 ακόμα χώρες του εξωτερικού, σε κατηγορίες προϊόντων και υπηρεσιών, όπως: πολιτισμός, εκπαίδευση, καταστήματα, μεταφορές, τουρισμός, υγεία.Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Νεα σε μορφη RSS

Αναζήτηση Εργασίας
Ανακοινώσεις
Υποτροφίες

Disabled.GR

Disabled.gr - Portal για την αναπηρία

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΚΑΙ/Η' ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Στο πλαίσιο των στοχευμένων δράσεων της Επιτροπής Ερευνών του Παν/μιου Θεσσαλίας υλοποιείται το έργο «H πρόσβαση των Φοιτητών με Ειδικές Ανάγκες στο φυσικό και μαθησιακό περιβάλλον του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας» (Επ. Υπεύθυνη Μάγδα Νικολαραΐζη). Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την καταγραφή των αναγκών των φοιτητών/τριών με αναπηρίες ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες (ΦμεΑ) σχετικά με την προσβασιμότητά τους στο ΠΘ, την υποστήριξη των ΦμεΑ από τους συμφοιτητές τους που λειτουργούν ως βοηθοί και την υποστήριξη των διδασκόντων με ΦμεΑ. Για τους βοηθούς θα υπάρχει και μία συμβολική αμοιβή.
Παρακαλούνται οι φοιτητές και οι διδάσκοντες του ΠΘ να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του προγράμματος http://prosvasi.uth.gr για να ενημερωθούν για το πρόγραμμα, να βρουν πληροφορίες για τα άτομα με αναπηρία και επίσης  να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τα σχετικά έντυπα.

Research Jobs

Η στήλη Research Jobs http://www.researchgate.net/jobs/research/ της πλατφόρμας ResearchGate δίνει τη δυνατότητα αναζήτησης εργασίας στον ερευνητικό τομέα, σε οργανισμούς ανά τον κόσμο.

Polls

Είναι χρήσιμος αυτός ο δικτυακός τόπος (site)
 

Login


Τελευταία Νέα

Stats

Μέλη : 5
Περιεχόμενο : 23322
Εμφανίσεις Περιεχομένου : 14726431