www.career.uth.gr

Γραφείο Διασύνδεσης Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς
Αρχική -- Ανακοινώσεις -- Διαγωνισμοί -- TEDMED -Διαγωνισμός Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας

TEDMED -Διαγωνισμός Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας

Το ΤEDMED έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα από τη SciCo (Science Communication), ΜΚΟ της οποίας στόχος είναι η εκλαΐκευση της επιστήμης. Πρόκειται για ένα διαδραστικό συνέδριο παγκόσμιας εμβέλειας για την καινοτομία στους τομείς της Ιατρικής και της Υγείας γενικότερα. Το TEDMED Live Athens έχει τίτλο “Η υγεία μπροστά” και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή  21 Απριλίου 2013, στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση υπό την αιγίδα και την ενεργή υποστήριξη του Συνδέσμου Υποτρόφων του Ιδρύματος Ωνάση, του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος» και του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ). Μέσω ολιγόλεπτων και διαδραστικών ομιλιών το TEDMED Live Athens στρέφει το βλέμμα στις προκλήσεις του μέλλοντος και δεσμεύεται να αποτελέσει μια αξέχαστη εκδήλωση που θα περιλαμβάνει: εξαίρετους ομιλητές, σκεπτόμενους θεατές, καινοτόμες ιδέες. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: http://www.tedmedliveathens.com

Στo πλαίσιo του 1ου TEDMED στην Ελλάδα, η οργανωτική επιτροπή σε συνεργασία με το ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος» καλεί νέους ερευνητές να συμμετέχουν στο Διαγωνισμό Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας “TEDMED BioBiz”, καταθέτοντας προτάσεις  από το ερευνητικό τους έργο με θέμα την υγεία, υπό τη μορφή σύντομης επιχειρηματικής πρότασης. Από τη Δευτέρα 8 Απριλίου έως την Πέμπτη 18 Απριλίου 2013, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να καταθέτουν τις προτάσεις τους ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα  http://www.tedmedliveathens.com/

Από τις προτάσεις αυτές, η οργανωτική επιτροπή θα επιλέξει τις 20 καλύτερες και οι συμμετέχοντες ερευνητές θα παρακολουθήσουν εκπαιδευτική ημερίδα (workshop) που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα  22 Απριλίου 2013, στις εγκαταστάσεις του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος». Το workshop θα εστιάσει στη διαδικασία εμπορικής αξιοποίησης του ερευνητικού τους προϊόντος, δίνοντας τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να συμβουλευτούν επιτυχημένους ερευνητές-επιχειρηματίες, τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού. Βασικός μέντορας του workshop θα είναι ο ειδικός στην επιχειρηματικότητα βιοτεχνολογίας και ομιλητής του TEDMED liveAthens, Ben Matteo (http://www.eosneuroscience.com/).

Στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού, οι πέντε καλύτερες ερευνητικές-εμπορικές προτάσεις που θα προκύψουν από την παραπάνω ημερίδα, θα παρουσιαστούν σε χρηματοδότες από το χώρο της βιοτεχνολογίας σε επόμενη ημερίδα, η οποία θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο του 2013. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα του διαγωνισμού στο http://www.tedmedliveathens.com// ή αν έχετε ερωτήσεις στείλτε μας email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Η λίστα με όλα τα διαθέσιμα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Search

Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων

Η Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων είναι μία εκπτωτική κάρτα, η οποία απευθύνεται σε νέους ηλικίας από 13 έως 30 ετών και προσφέρει στους κατόχους της εκπτώσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και σε 37 ακόμα χώρες του εξωτερικού, σε κατηγορίες προϊόντων και υπηρεσιών, όπως: πολιτισμός, εκπαίδευση, καταστήματα, μεταφορές, τουρισμός, υγεία.Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Νεα σε μορφη RSS

Αναζήτηση Εργασίας
Ανακοινώσεις
Υποτροφίες

Disabled.GR

Disabled.gr - Portal για την αναπηρία

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΚΑΙ/Η' ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Στο πλαίσιο των στοχευμένων δράσεων της Επιτροπής Ερευνών του Παν/μιου Θεσσαλίας υλοποιείται το έργο «H πρόσβαση των Φοιτητών με Ειδικές Ανάγκες στο φυσικό και μαθησιακό περιβάλλον του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας» (Επ. Υπεύθυνη Μάγδα Νικολαραΐζη). Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την καταγραφή των αναγκών των φοιτητών/τριών με αναπηρίες ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες (ΦμεΑ) σχετικά με την προσβασιμότητά τους στο ΠΘ, την υποστήριξη των ΦμεΑ από τους συμφοιτητές τους που λειτουργούν ως βοηθοί και την υποστήριξη των διδασκόντων με ΦμεΑ. Για τους βοηθούς θα υπάρχει και μία συμβολική αμοιβή.
Παρακαλούνται οι φοιτητές και οι διδάσκοντες του ΠΘ να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του προγράμματος http://prosvasi.uth.gr για να ενημερωθούν για το πρόγραμμα, να βρουν πληροφορίες για τα άτομα με αναπηρία και επίσης  να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τα σχετικά έντυπα.

Research Jobs

Η στήλη Research Jobs http://www.researchgate.net/jobs/research/ της πλατφόρμας ResearchGate δίνει τη δυνατότητα αναζήτησης εργασίας στον ερευνητικό τομέα, σε οργανισμούς ανά τον κόσμο.

Polls

Είναι χρήσιμος αυτός ο δικτυακός τόπος (site)
 

Login


Stats

Μέλη : 5
Περιεχόμενο : 20753
Εμφανίσεις Περιεχομένου : 11916174