www.career.uth.gr

Γραφείο Διασύνδεσης Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς
Αρχική -- Ανακοινώσεις -- Εκδηλώσεις -- Πορφυρογένειο Κοινωφελές Ίδρυμα - Αγριά Βόλου

Πορφυρογένειο Κοινωφελές Ίδρυμα - Αγριά Βόλου

Το Κοινωφελές Ίδρυμα Νικολάου και Ελένης Πορφυρογένη , πιστό στις παραδώσεις , διοργανώνει   κι εφέτος την καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της παραδοσιακής Βασιλόπιτας  , το ερχόμενο  Σάββατο 21  Ιανουαρίου 2012, στις 7.00 το βράδυ, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Ιδρύματος στη Αγριά. 
Και καλεί όλους τους φίλους του φίλους του Ιδρύματος , τους γονείς των παιδιών και όσους άλλους επιθυμούν να παραστούν.

Η φετινή εκδήλωση  , πέρα από την κοπή της παραδοσιακής Βασιλόπιτας και τα άλλα κεράσματα που θα προσφερθούν , είναι ξεχωριστή γιατί απευθύνεται κυρίως στα παιδιά που πλαισιώνουν  τα τμήματα του σκακιού και της κατασκευής κούκλας της εκπαιδευτικού Σταυρούλας Μαστρογιάννη.
Έτσι θα υπάρχει ξεχωριστό δώρο για τον τυχερό από τα παιδιά και ξεχωριστό για τους φίλους του Ιδρύματος , οι  οποίοι  καλούνται να προσέλθουν το προσεχές Σάββατο και να είναι βέβαιοι ότι θα περάσουν μια αξέχαστη βραδιά.

Η πρόεδρος του Ιδρύματος κυρία Κατερίνα Μιλτ. Πορφυρογένη μετά τον χαιρετισμό και τις ευχές της θα κάνει μια εκτενή αναφορά στην πλούσια δραστηριότητα  της προηγούμενης χρονιάς και θα ανακοινώσει τον προγραμματισμό δράσεων για το 2012.
Η φετινή δραστηριότητα του Κοινωφελούς Ιδρύματος Νικολάου και Ελένης Πορφυρογένη  περιλαμβάνει τρείς βασικούς τομείς:

•    Προσφορά στη νεολαία - Εκπαίδευση
•    Κοινωνική προσφορά
•    Πολιτισμός.

Ιδιαίτερα η δραστηριότητα στον ευαίσθητο τομέα του πολιτισμού , θα αγγίξει τρείς άξονες:

•    Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής
•    Εικαστικά
•    Εκδόσεις

Το Διοικητικό Συμβούλιο το επόμενο μήνα θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου , όπου θα ανακοινώσει με κάθε λεπτομέρεια τις δραστηριότητές του, σε όλους τους τομείς.
Με βάση την προσέλευση  του κοινού σε όλες τις εκδηλώσεις του Ιδρύματος, αναμένεται και στην κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας, το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012  στις 7.00 το βράδυ , να παραβρεθούν όλοι οι φίλοι του Ιδρύματος και αυτοί που αξιολογώντας θετικά την πορεία του , θέλουν να το στηρίξουν και στο μέλλον.

 

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Η λίστα με όλα τα διαθέσιμα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Search

Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων

Η Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων είναι μία εκπτωτική κάρτα, η οποία απευθύνεται σε νέους ηλικίας από 13 έως 30 ετών και προσφέρει στους κατόχους της εκπτώσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και σε 37 ακόμα χώρες του εξωτερικού, σε κατηγορίες προϊόντων και υπηρεσιών, όπως: πολιτισμός, εκπαίδευση, καταστήματα, μεταφορές, τουρισμός, υγεία.Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Νεα σε μορφη RSS

Αναζήτηση Εργασίας
Ανακοινώσεις
Υποτροφίες

Disabled.GR

Disabled.gr - Portal για την αναπηρία

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΚΑΙ/Η' ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Στο πλαίσιο των στοχευμένων δράσεων της Επιτροπής Ερευνών του Παν/μιου Θεσσαλίας υλοποιείται το έργο «H πρόσβαση των Φοιτητών με Ειδικές Ανάγκες στο φυσικό και μαθησιακό περιβάλλον του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας» (Επ. Υπεύθυνη Μάγδα Νικολαραΐζη). Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την καταγραφή των αναγκών των φοιτητών/τριών με αναπηρίες ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες (ΦμεΑ) σχετικά με την προσβασιμότητά τους στο ΠΘ, την υποστήριξη των ΦμεΑ από τους συμφοιτητές τους που λειτουργούν ως βοηθοί και την υποστήριξη των διδασκόντων με ΦμεΑ. Για τους βοηθούς θα υπάρχει και μία συμβολική αμοιβή.
Παρακαλούνται οι φοιτητές και οι διδάσκοντες του ΠΘ να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του προγράμματος http://prosvasi.uth.gr για να ενημερωθούν για το πρόγραμμα, να βρουν πληροφορίες για τα άτομα με αναπηρία και επίσης  να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τα σχετικά έντυπα.

Research Jobs

Η στήλη Research Jobs http://www.researchgate.net/jobs/research/ της πλατφόρμας ResearchGate δίνει τη δυνατότητα αναζήτησης εργασίας στον ερευνητικό τομέα, σε οργανισμούς ανά τον κόσμο.

Polls

Είναι χρήσιμος αυτός ο δικτυακός τόπος (site)
 

Login


Τελευταία Νέα

Stats

Μέλη : 5
Περιεχόμενο : 22275
Εμφανίσεις Περιεχομένου : 13407277