www.career.uth.gr

Γραφείο Διασύνδεσης Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς
Αρχική -- Ανακοινώσεις -- Εκδηλώσεις -- Τμήμα ΙΑΚΑ - Πρόσκληση σε εκδήλωση: Grime, Time, and the Idea of Medea

Τμήμα ΙΑΚΑ - Πρόσκληση σε εκδήλωση: Grime, Time, and the Idea of Medea

Την Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015, ώρα 19:00 στο αμφιθέατρο Σαράτση, ο Hillel Schwartz θα μιλήσει με θέμα Grime, Time, and the Idea of Medea.

Σε συνεργασία με τη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, Ίδρυμα Ωνάση.

Η διάλεξη θα δοθεί στα αγγλικά και αποτελεί την εναρκτήρια διάλεξη του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του ΙΑΚΑ.

Ο Hillel Schwartz είναι πολιτισμικός ιστορικός που έχει δημοσιεύσει διεξοδικά πάνω σε ζητήματα που αφορούν τον θόρυβο και τον ήχο, τα αντίγραφα και την κιναισθητική, τις φαντασιώσεις του σώματος και τους μετασχηματισμούς της χιλιετηρίδας. Είναι, επίσης, ποιητής που το έργο του έχει ευρέως δημοσιευτεί και έχει συνεργαστεί στη μετάφραση πέντε βιβλίων Κορεατικής ποίησης. Ζει στην Καλιφόρνια, όπου έχει διδάξει στα πανεπιστημιακά τμήματα της Ιστορίας, των Ανθρωπιστικών Σπουδών, της Λογοτεχνίας, των Θρησκευτικών Σπουδών και των Οπτικών Τεχνών, και υπήρξε επικεφαλής στην ίδρυση του κυρίως προγράμματος σπουδών στο UC San Diego's Sixth College με αντικείμενο τον Πολιτισμό, την Τέχνη και την Τεχνολογία. Διετέλεσε πρόσφατα υπότροφος της Αμερικανικής Ακαδημίας στο Βερολίνο.
Περίληψη

Στις κοινωνικές, πολιτισμικές και ιστορικές περιστάσεις, ο θόρυβος προσδιορίζεται από ένταση σχέσεων μέσα στο χρόνο, παρά από ντεσιμπέλ και συχνότητες. Ο θόρυβος μπορεί να είναι, επίσης, πολυτροπικός, να διασχίζει μεταξύ αισθήσεων και μέσων, όπως και γενεών. Διερευνώντας την ιστορία του θορύβου στη διάρκεια, ειδικότερα, των τριών τελευταίων αιώνων στη Δύση ο Hillel Schwartz θα εξετάσει τις διαδικασίες μέσα από τις οποίες ο θόρυβος έρχεται στο προσκήνιο και τις συνέπειες στην κατανόηση των σύγχρονων μέσων.

http://upload.users.uth.gr/

 

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Η λίστα με όλα τα διαθέσιμα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

 

Search

Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων

Η Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων είναι μία εκπτωτική κάρτα, η οποία απευθύνεται σε νέους ηλικίας από 13 έως 30 ετών και προσφέρει στους κατόχους της εκπτώσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και σε 37 ακόμα χώρες του εξωτερικού, σε κατηγορίες προϊόντων και υπηρεσιών, όπως: πολιτισμός, εκπαίδευση, καταστήματα, μεταφορές, τουρισμός, υγεία.Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Νεα σε μορφη RSS

Αναζήτηση Εργασίας
Ανακοινώσεις
Υποτροφίες

Disabled.GR

Disabled.gr - Portal για την αναπηρία

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΚΑΙ/Η' ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Στο πλαίσιο των στοχευμένων δράσεων της Επιτροπής Ερευνών του Παν/μιου Θεσσαλίας υλοποιείται το έργο «H πρόσβαση των Φοιτητών με Ειδικές Ανάγκες στο φυσικό και μαθησιακό περιβάλλον του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας» (Επ. Υπεύθυνη Μάγδα Νικολαραΐζη). Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την καταγραφή των αναγκών των φοιτητών/τριών με αναπηρίες ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες (ΦμεΑ) σχετικά με την προσβασιμότητά τους στο ΠΘ, την υποστήριξη των ΦμεΑ από τους συμφοιτητές τους που λειτουργούν ως βοηθοί και την υποστήριξη των διδασκόντων με ΦμεΑ. Για τους βοηθούς θα υπάρχει και μία συμβολική αμοιβή.
Παρακαλούνται οι φοιτητές και οι διδάσκοντες του ΠΘ να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του προγράμματος http://prosvasi.uth.gr για να ενημερωθούν για το πρόγραμμα, να βρουν πληροφορίες για τα άτομα με αναπηρία και επίσης  να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τα σχετικά έντυπα.

Research Jobs

Η στήλη Research Jobs http://www.researchgate.net/jobs/research/ της πλατφόρμας ResearchGate δίνει τη δυνατότητα αναζήτησης εργασίας στον ερευνητικό τομέα, σε οργανισμούς ανά τον κόσμο.

Polls

Είναι χρήσιμος αυτός ο δικτυακός τόπος (site)
 

Login


Τελευταία Νέα

Stats

Μέλη : 5
Περιεχόμενο : 23322
Εμφανίσεις Περιεχομένου : 14726674