www.career.uth.gr

Γραφείο Διασύνδεσης Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς
Αρχική -- Ανακοινώσεις -- Εκδηλώσεις -- Νέο πρόγραμμα της DAAD για την ενίσχυση της έρευνας και της διδασκαλίας στην Ελλάδα

Νέο πρόγραμμα της DAAD για την ενίσχυση της έρευνας και της διδασκαλίας στην Ελλάδα

Το νέο πρόγραμμα της DAAD για την Ελλάδα θα παρουσιαστεί επίσημα σε μία ειδική εκδήλωση την Παρασκευή, 12 Απριλίου 2013, 6:30 μ.μ. στο Goethe-Institut Athen.

Εκ μέρος της Dr. Anette Pieper, διευθύντρια του προγράμματος – Βόρειο Ημισφαίριου, σας προσκαλούμε θερμά στην εκδήλωση αυτή. Την εκδήλωση θα τιμήσουν η κυρία Dr. Lemmens, υπεύθυνη Διεθνοποίησης και Επικοινωνίας της DAAD, όπως επίσης εκπρόσωποι της ελληνικής κυβέρνησης και του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ). Περισσότερες πληροφορίες θα αναρτηθούν σύντομα στην ιστοσελίδα μας.

Με τους πρόσθετους πόρους που παρέχονται από τo Υπουργείο Εξωτερικών της Γερμανίας επιδιώκεται να ενδυναμωθούν οι ήδη υπάρχουσες ακαδημαϊκές συνεργασίες μεταξύ ελληνικών και γερμανικών πανεπιστημίων και να δημιουργηθούν νέες. Μέσα στους στόχους  είναι η στενότερη αυτή συνεργασία να ενισχυθεί μέσω της κινητικότητας και της ανταλλαγής καθηγητών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, ανερχόμενων επιστημόνων και φοιτητών και από τις δύο χώρες. Θα χρηματοδοτηθούν επιπλέον οι μέχρι σήμερα υποτροφίες μικρής και μεσαίας διάρκειας για φοιτητές, ερευνητές, ακαδημαϊκούς και διοικητικούς υπαλλήλους με τα συνεργαζόμενα πανεπιστήμια. Τέλος, θα διατεθούν χρήματα για διμερείς εκδηλώσεις όπως συνέδρια, εργαστήρια, σεμινάρια και θερινά σχολεία.

Ένα πρόγραμμα που εφαρμόζεται ήδη είναι το «RISE»: Φοιτητές των φυσικών και μηχανικών επιστημών μπορούν να υποβάλλουν αίτηση από 8-24 Απριλίου για μια αμειβόμενη πρακτική άσκηση σε ένα γερμανικό πανεπιστήμιο/ερευνητικό ίδρυμα σε συνεργασία με υποψήφιους διδάκτορες από την Γερμανία. Περισσότερες πληροφορίες: www.daad.de/rise        

Επισυνάπτεται η πρόσκληση


 

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Η λίστα με όλα τα διαθέσιμα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

 

Search

Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων

Η Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων είναι μία εκπτωτική κάρτα, η οποία απευθύνεται σε νέους ηλικίας από 13 έως 30 ετών και προσφέρει στους κατόχους της εκπτώσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και σε 37 ακόμα χώρες του εξωτερικού, σε κατηγορίες προϊόντων και υπηρεσιών, όπως: πολιτισμός, εκπαίδευση, καταστήματα, μεταφορές, τουρισμός, υγεία.Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Νεα σε μορφη RSS

Αναζήτηση Εργασίας
Ανακοινώσεις
Υποτροφίες

Disabled.GR

Disabled.gr - Portal για την αναπηρία

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΚΑΙ/Η' ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Στο πλαίσιο των στοχευμένων δράσεων της Επιτροπής Ερευνών του Παν/μιου Θεσσαλίας υλοποιείται το έργο «H πρόσβαση των Φοιτητών με Ειδικές Ανάγκες στο φυσικό και μαθησιακό περιβάλλον του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας» (Επ. Υπεύθυνη Μάγδα Νικολαραΐζη). Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την καταγραφή των αναγκών των φοιτητών/τριών με αναπηρίες ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες (ΦμεΑ) σχετικά με την προσβασιμότητά τους στο ΠΘ, την υποστήριξη των ΦμεΑ από τους συμφοιτητές τους που λειτουργούν ως βοηθοί και την υποστήριξη των διδασκόντων με ΦμεΑ. Για τους βοηθούς θα υπάρχει και μία συμβολική αμοιβή.
Παρακαλούνται οι φοιτητές και οι διδάσκοντες του ΠΘ να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του προγράμματος http://prosvasi.uth.gr για να ενημερωθούν για το πρόγραμμα, να βρουν πληροφορίες για τα άτομα με αναπηρία και επίσης  να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τα σχετικά έντυπα.

Research Jobs

Η στήλη Research Jobs http://www.researchgate.net/jobs/research/ της πλατφόρμας ResearchGate δίνει τη δυνατότητα αναζήτησης εργασίας στον ερευνητικό τομέα, σε οργανισμούς ανά τον κόσμο.

Polls

Είναι χρήσιμος αυτός ο δικτυακός τόπος (site)
 

Login


Τελευταία Νέα

Stats

Μέλη : 5
Περιεχόμενο : 23322
Εμφανίσεις Περιεχομένου : 14724691