www.career.uth.gr

Γραφείο Διασύνδεσης Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

 • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
 • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
 • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς
Αρχική -- Ανακοινώσεις -- Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις


ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΜΟΥΣΕΙΑ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΜΟΥΣΕΙΑ

Επισκέψιμοι υποβρύχιοι αρχαιολογικοί χώροι. Τα πρώτα υποβρύχια μουσεία στην Ελλάδα, 4 Ναυάγια, από τους κλασσικούς χρόνους μέχρι τη Βυζαντινή περίοδο, μετατρέπονται σε επισκέψιμα μουσεία, συνδυάζοντας τις καταδύσεις με τις αρχαιότητες, προστατεύοντας την πολιτιστική κληρονομιά.

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κωνσταντίνος Αγοραστός σας προσκαλεί στην εκδήλωση που θα γίνει την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου και ώρα 17:00 στο Βόλο - Domotel Xenia Volos Hotel

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ

Κωνσταντίνος Αγοραστός, Περιφερειάρχης Θεσσαλίας

Κωνσταντίνος Λούλης, Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Τουρισμού

Ζήσης Μαμούρης, Πρύτανης Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

ΟΜΙΛΙΕΣ

18:15 - Παρή Καλαμαρά, Διευθύντρια Εφορίας Εναλίων Αρχαιοτήτων

18:30 - Άγγελος Μαγκλής, Atlantis Συμβουλευτική

18:45 - Fabio Bruno, Πανεπιστήμιο Καλαβρίας Ιταλία

19:00 - Ιωάννα Λαλιώτου, Αντιπρύτανης Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

19:15 - Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, Πρόεδρος Τμήματος Γεωπονίας, Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος, Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Περισσότερες Πληροφορίες στο συνημμένο αρχείο

Ημερομηνία:16.12.2019

Πηγή:www.career.uth.gr

Attachments:
Download this file (Ypovrixia_moyseia_ekdilosi.png)Ypovrixia_moyseia_ekdilosi.png[ ]613 Kb
 

Εκδήλωση «Ψωρίαση & Ψωριασική Αρθρίτιδα: Κατανόηση, πρόληψη, αντιμετώπιση, νέα θεραπευτική προσέγγιση»

Εκδήλωση για την Ψωριασική Αρθρίτιδα στα Τρίκαλα

Εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού με ελεύθερη είσοδο και θέμα  «Ψωρίαση & Ψωριασική Αρθρίτιδα: Κατανόηση, πρόληψη, αντιμετώπιση, νέα θεραπευτική προσέγγιση» πραγματοποιεί το Σωματείο Υποστήριξης Ασθενών με Ψωρίαση «ΚΑΛΥΨΩ» με την συνεργασία της Ελληνικής Εταιρείας Αντιρευματικού Αγώνα (ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α) το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019 και ώρες 17:30-20:30 στην Αίθουσα Διοικητικού Συμβουλίου Δήμου Τρικκαίων.

Μερικά από τα θέματα που θα αναλυθούν είναι η αντιμετώπιση της καθημερινότητας των ασθενών με ψωρίαση, η ψωρίαση & ψωριασική αρθρίτιδα, η ψυχολογική υποστήριξη των ασθενών και των οικογενειών τους και η ολιστική θεραπευτική αντιμετώπιση της ψωρίασης και της ψωριασικής αρθρίτιδας. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι παρευρισκόμενοι θα μπορούν να θέτουν τα ερωτήματά τους προς τους ομιλητές και να λάβουν τις σχετικές απαντήσεις.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα των  Δήμου Τρικκαίων, Ιατρικού και Φαρμακευτικού Συλλόγου Τρικκαίων.

Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνήσουν με:

Σωματείο «ΚΑΛΥΨΩ»:  τηλ.:  210 7212 002

Γραμματεία Εκδήλωσης (Δευτ.- Παρ.: 10:00-17:00) τηλ: 210 3645 629

Σχετικά με το Σωματείο Υποστήριξης Ψωριασικών Ασθενών «ΚΑΛΥΨΩ»

Το Σωματείο «ΚΑΛΥΨΩ», είναι πανελλαδικός φορέας ενταγμένος στα εθνικά μητρώα φορέων παροχής υπηρεσιών κοινωνικής φροντίδας και εθελοντικών ΜΗ.ΚΥ.Ο.  Ιδρύθηκε το 2004 με σκοπό τη διαρκή ενημέρωση και τη ψυχολογική υποστήριξη των ασθενών με ψωρίαση και ψωριασική αρθρίτιδα. Η βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών, η κοινωνική αποστιγματοποίηση της νόσου, η ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης, η προάσπιση των δικαιωμάτων και η προαγωγή των διαπροσωπικών σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων, που τους συνδέει η κοινή νόσος, αποτελούν βασικούς στόχους του Σωματείου «ΚΑΛΥΨΩ».

Τηλ. Ψυχολογικής Υποστήριξης: 210 721 2002

Τα στοιχεία επικοινωνίας  του Σωματείου είναι: Χίου 29, 104 37 Αθήνα, www.kalipso.gr ,  e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Alpha Public Relations τηλ. 210 3645 629,  κα Ρούλα Μητά Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.   ή/και κα Καίτη Αντωνοπούλου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Περισσότερες Πληροφορίες

Ημερομηνία:20.11.2019

Πηγή:www.trikalavoice.gr

 

Έκθεση Βρετανικών Πανεπιστημίων από το British Council

Έκθεση Βρετανικών Πανεπιστημίων που διοργανώνει το British Council

Εκπρόσωποι από Βρετανικά Πανεπιστήμια και άλλους εκπαιδευτικούς φορείς θα βρίσκονται στη διάθεση των υποψηφίων φοιτητών για να απαντήσουν στα ερωτήματά τους σχετικά με τα προγράμματα σπουδών, τους όρους εισαγωγής, τα φοιτητικά δάνεια, τις διαθέσιμες υποτροφίες κ.λ.π.

Η Έκθεση των Βρετανικών Πανεπιστημίων θα πραγματοποιηθεί στην

Αθήνα Royal Olympic Hotel Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019 Ώρες λειτουργίας 1300 – 1800

Θεσσαλονίκη Electra Palace Hotel Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019 1400 – 1900

Η είσοδος για τους επισκέπτες είναι ελεύθερη. Απαραίτητη η προεγγραφή στην ιστοσελίδα www.britishcouncil.gr

Τα εκπαιδευτικά ιδρύματα που εκπροσωπούνται στην έκθεση

 • The University of Bolton Northumbria University University of Bristol
 • The Open University Brunel University London
 • The University of Reading Cardiff University Richmond,
 • The American International University in London
 • City University London University of Roehampton Goldsmiths,
 • University of London
 • Royal Holloway,
 • University of London University of East Anglia
 • The University of Sheffield
 • University of Essex
 • Sheffield Hallam University
 • University of Kent
 • Solent University
 • The University of Law
 • University of Southampton
 • University of Leeds
 • University of Strathclyde
 • The University of Manchester
 • University of Surrey
 • Newcastle University
 • University of Sussex
 • New College of the Humanities
 • University of West London
 • The University of Northampton
 • University of York

Καθ’ όλη την διάρκεια της έκθεσης θα προσφέρεται παράλληλο πρόγραμμα θεματικών σεμιναρίων, που θα ενδιαφέρουν κάθε υποψήφιο. Το πρόγραμμα των παράλληλων σεμιναρίων, θα αναρτηθεί στη σελίδα www.britishcouncil.gr/events/education-uk-exhibitions

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το British Council Τηλέφωνο 210 3692333, Ε-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Περισσότερες Πληροφορίες στο συνημμένο αρχείο

Ημερομηνία:17.09.2019

Πηγή:www.career.uth.gr

 

 

Data-stories Conference 2019 “New Media Aesthetics and Rhetorics for Critical Digital Ethnography”

Data-stories Conference 2019 “New Media Aesthetics and Rhetorics for Critical Digital Ethnography”

Μουσείο Τσαλαπάτα, Βόλος, 31 Μαΐου - 2 Ιουνίου

Το Data-stories αποτελεί το 1ο ελληνικό Confestival [conference & festival], ένα καινοτόμο διεθνές ακαδημαϊκό συνέδριο, μια γιορτή για νέες ερευνήτριες/-τές, δημιουργούς αλλά και το ευρύ κοινό που θα διεξαχθεί στο Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας Ν.  & Σ. Τσαλαπάτα, στο Lab Art  και στο Αίθριον Day & Night από τις 31 Μαΐου έως και 02 Ιουνίου 2019. Τo συνέδριο διοργανώνεται από το Τμήμα Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας (ΙΑΚΑ) και το Εργαστήριο Κοινωνικής Ανθρωπολογίας (ΕΚΑ).

Η κεντρική ιδέα πίσω από το Data-stories είναι να εξετάσει τις ριζικές αλλαγές και μετασχηματισμούς στον τρόπο που αφηγούμαστε ιστορίες στην εποχή των αλγορίθμων, των βάσεων δεδομένων, των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και των συμμετοχικών πολιτισμών.

Στο συνέδριο θα συμμετάσχουν και θα παρουσιάσουν το έργο τους συνολικά 45 ομιλητές, σκηνοθέτες και καλλιτέχνες από την Ελλάδα, την Ευρώπη, την Αυστραλία και την Αμερική. Την Παρασκευή και το Σάββατο θα γίνουν 3 στρογγυλά τραπέζια με ειδικούς από επιστημονικά πεδία όπως οι Ψηφιακές και Πειραματικές Ανθρωπιστικές Επιστήμες, Νew Media, Gaming Studies, Ψηφιακή, Οπτική και Πολυτροπική Εθνογραφία. Θα αναλυθούν ποικίλα θέματα της ψηφιακής καθημερινότητας όπως οι εφαρμογές dating στα κοινωνικά μέσα, online παιχνίδια, instastories και social media influencers, e-learning πλατφόρμες, σειρές επιστημονικής φαντασίας, ψηφιακές αφηγήσεις στην πόλη, ζητήματα δωρεάν εργασίας στον ψηφιακό κόσμο και πολλά άλλα. Νέες ερευνήτριες και νέοι ερευνητές θα παρουσιάσουν σε 7 θεματικά πάνελ αναλύσεις από την έρευνα τους σχετικά με τις σημαντικές μεταμορφώσεις της κοινωνικότητας, της υποκειμενικότητας, του σώματος και της πολιτικής στην εποχή των data-stories.

Ταυτόχρονα από την Παρασκευή 15.00 έως και Σάββατο 1 Ιουνίου στις 21.00 στο πλαίσιο του συνεδρίου θα λειτουργήσει ειδικά διαμορφωμένος χώρος, το “Data-Cafe” με υπολογιστές και tablet στον χώρο του ΑΙΘΡΙΟΝ - ETHRION εστιατόριο - καφέ. Προσκαλούμε τους πολίτες του Βόλου και τους σύνεδρους να εξερευνήσουν πολυμεσικά ερευνητικά έργα και ανθρωπολογικά παιχνίδια (serious games) που δημιουργήθηκαν από φοιτήτριες και φοιτητές Ανθρωπολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, καθώς επίσης και μια επιλογή από εξαιρετικά πολυτροπικά εθνογραφικά έργα υπό την επιμέλεια του επιστημονικού περιοδικού Entanglements από το Πανεπιστήμιο Goldsmiths London.

Το Σάββατο 1 Ιουνίου από τις 21.00 ξεκινούν οι προβολές ταινιών-ντοκιμαντέρ σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Εθνογραφικού Κινηματογράφου της Αθήνας. Με προβολές ταινιών όπως το βραβευμένο “Even Asteroids Are not Alone”, ένα ντοκιμαντέρ γυρισμένο μέσα στο διαδικτυακό παιχνίδι “Eve Online” για τις σχέσεις και τις φιλίες ανθρώπων μέσα στα ψηφιακά παιχνίδια. Καθώς επίσης και το πολυβραβευμένο διαδραστικό ντοκιμαντέρ “Maribor Uprisings”, παρουσία του Αμερικανού σκηνοθέτη Maple Rasza, όπου οι θεατές πρέπει να αποφασίσουν συλλογικά με το υπόλοιπο ακροατήριο ποιες κάμερες θα ακολουθήσουν και πώς θα εξελιχθεί η προβολή.

Το Data-stories ως συνέδριο-γιορτή σας προσκαλεί την Παρασκευή 31 Μαΐου στις 21.30 στο Lab Art, στην εναρκτήρια συναυλία του συνεδρίου για να γιορτάσουμε, να γνωριστούμε και να συζητήσουμε για όλα τα παραπάνω. Η εκδήλωση αρχίζει με μία ομιλία και live με τον Κωστή Δρυγιανάκη για τα 30 χρόνια πειραματισμών του πάνω στην μουσική και την ψηφιακότητα και την 21χρονη ταλαντούχα Anna VS June που θα μας παρουσιάσει τον τελευταίο της δίσκο με ηχογραφήσεις από την έρευνα της στην ελληνική ύπαιθρο και τα χωριά της Ελλάδας πριν την εμφάνιση της στο Sonar Festival στην Βαρκελώνη. Κλείνουμε με Party ψηφιακής μουσικής με τους Future Funk από το Nova FM 106.

Όλες οι εκδηλώσεις και ομιλίες είναι με ελεύθερη είσοδο. Η γλώσσα εργασίας του συνεδρίου είναι τα αγγλικά. Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι δράσεις  του συνεδρίου στους παρακάτω συνδέσμους.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ:

Ωρολόγιο Πρόγραμμα: https://datastoriesconfestival.weebly.com/download-program.html

Ιστοσελίδα: https://datastoriesconfestival.weebly.com

Τεύχος προγράμματος & περιλήψεων: http://upload.users.uth.gr/files/WEB_datastories booklet.pdf

 

Έκθεση Βρετανικών Πανεπιστημίων από το Βρετανικό Συμβούλιο

Έκθεση Βρετανικών Πανεπιστημίων από το Βρετανικό Συμβούλιο

To British Council διοργανώνει Έκθεση Βρετανικών Πανεπιστημίων. Εκπρόσωποι από Βρετανικά Πανεπιστήμια και άλλους εκπαιδευτικούς φορείς θα βρίσκονται στη διάθεση των υποψηφίων φοιτητών για να απαντήσουν στα ερωτήματά τους σχετικά με τα προγράμματα σπουδών, τους όρους εισαγωγής, τα φοιτητικά δάνεια, τις διαθέσιμες υποτροφίες κ.λ.π.

Η Έκθεση θα πραγματοποιηθεί στην

 • Αθήνα, Divani Caravel Hotel, Παρασκευή 12 & Σάββατο 13 Απριλίου 2019, Ώρες λειτουργίας 13:00 – 18:00
 • Θεσσαλονίκη, Electra Palace Hotel, Κυριακή 14 Απριλίου 2019, Ώρες λειτουργίας 14:00 – 19:00

Η είσοδος για τους επισκέπτες είναι ελεύθερη. Απαραίτητη η προεγγραφή στην ιστοσελίδα www.britishcouncil.gr

Τα εκπαιδευτικά ιδρύματα που εκπροσωπούνται στην έκθεση

 • Bangor University
 • University of Bath
 • University of Bradford
 • University of Bristol
 • Brunel University London
 • University of Essex
 • University of Kent
 • University of Lincoln
 • University of Manchester
 • Newcastle University
 • The Open University
 • Plymouth University
 • University of Roehampton
 • University of Salford
 • University of Southampton
 • Staffordshire University
 • University of Strathclyde
 • Swansea University

Καθ’ όλη την διάρκεια της έκθεσης θα υπάρξει παράλληλο πρόγραμμα θεματικών σεμιναρίων, που θα ενδιαφέρουν κάθε υποψήφιο. Tο πρόγραμμα των παράλληλων σεμιναρίων, θα αναρτηθεί σύντομα στη σελίδα μας www.britishcouncil.gr/events/education-uk-exhibitions.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το British Council, Τηλέφωνο 210 3692333, Ε-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Περισσότερες Πληροφορίες στο συνημμένο αρχείο.

Ημερομηνία:28.03.2019

Πηγή:www.career.uth.gr

 

 

 


Σελίδα 1 από 14

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Η λίστα με όλα τα διαθέσιμα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Search

Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων

Η Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων είναι μία εκπτωτική κάρτα, η οποία απευθύνεται σε νέους ηλικίας από 13 έως 30 ετών και προσφέρει στους κατόχους της εκπτώσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και σε 37 ακόμα χώρες του εξωτερικού, σε κατηγορίες προϊόντων και υπηρεσιών, όπως: πολιτισμός, εκπαίδευση, καταστήματα, μεταφορές, τουρισμός, υγεία.Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Νεα σε μορφη RSS

Αναζήτηση Εργασίας
Ανακοινώσεις
Υποτροφίες

Disabled.GR

Disabled.gr - Portal για την αναπηρία

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΚΑΙ/Η' ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Στο πλαίσιο των στοχευμένων δράσεων της Επιτροπής Ερευνών του Παν/μιου Θεσσαλίας υλοποιείται το έργο «H πρόσβαση των Φοιτητών με Ειδικές Ανάγκες στο φυσικό και μαθησιακό περιβάλλον του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας» (Επ. Υπεύθυνη Μάγδα Νικολαραΐζη). Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την καταγραφή των αναγκών των φοιτητών/τριών με αναπηρίες ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες (ΦμεΑ) σχετικά με την προσβασιμότητά τους στο ΠΘ, την υποστήριξη των ΦμεΑ από τους συμφοιτητές τους που λειτουργούν ως βοηθοί και την υποστήριξη των διδασκόντων με ΦμεΑ. Για τους βοηθούς θα υπάρχει και μία συμβολική αμοιβή.
Παρακαλούνται οι φοιτητές και οι διδάσκοντες του ΠΘ να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του προγράμματος http://prosvasi.uth.gr για να ενημερωθούν για το πρόγραμμα, να βρουν πληροφορίες για τα άτομα με αναπηρία και επίσης  να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τα σχετικά έντυπα.

Research Jobs

Η στήλη Research Jobs http://www.researchgate.net/jobs/research/ της πλατφόρμας ResearchGate δίνει τη δυνατότητα αναζήτησης εργασίας στον ερευνητικό τομέα, σε οργανισμούς ανά τον κόσμο.

Polls

Είναι χρήσιμος αυτός ο δικτυακός τόπος (site)
 

Login


Τελευταία Νέα

Stats

Μέλη : 5
Περιεχόμενο : 21258
Εμφανίσεις Περιεχομένου : 12506280