www.career.uth.gr

Γραφείο Διασύνδεσης Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς
Αρχική -- Ανακοινώσεις -- Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις


Swedish Week 2019 από την Υπηρεσία EURES του Ο.Α.Ε.Δ

Swedish Week 2019 από την Υπηρεσία EURES του Ο.Α.Ε.Δ

Η Υπηρεσία EURES του Ο.Α.Ε.Δ σε συνεργασία με την Υπηρεσία EURES της Σουηδίας, θα συνδιοργανώσουν τις “Ημέρες Συνεντεύξεων – Swedish Week, στην Αθήνα στις 2 Απριλίου 2019 (Ξενοδοχείο Titania, Πανεπιστημίου 52) και στην Πάτρα στις 4 Απριλίου 2019 (Ξενοδοχείο Astir, Αγίου Ανδρέου 16) από τις 9.00πμ έως 15.00μμ.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η πρόσληψη ενδιαφερομένων Ελλήνων με ειδικότητες στους παρακάτω τομείς:

Νοσηλευτικής, Οδοντιατρικής, Φυσικοθεραπείας, Τουρισμού, Πληροφορικής, Μηχανολόγων Μηχανικών, Βαφείς αυτοκινήτων και Ελασματουργοί.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν σύμβουλοι EURES από Σουηδία, οι οποίοι θα έχουν στη διάθεσή τους θέσεις εργασίας και πληροφορίες για τη Σουηδία. Παράλληλα σε δεύτερη αίθουσα θα γίνονται παρουσιάσεις σχετικά με τις συνθήκες διαβίωσης και εργασίας στον τομέα των παραπάνω αναφερόμενων ειδικοτήτων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν το βιογραφικό τους με συνοδευτική επιστολή, στις θέσεις που έχουν αναρτηθεί  στο site του ΟΑΕΔ στον σύνδεσμο   http://www.oaed.gr/theseis-ergasias-sten-europe για την παραπάνω εκδήλωση.

Καθώς, κατά την μέρα της εκδήλωσης θα έχουν την δυνατότητα να αναζητήσουν επιπλέον θέσεις εργασίας στους παραπάνω τομείς, θα ήταν χρήσιμο να έχουν μαζί το βιογραφικό τους.

Περισσότερες Πληροφορίες στο συνημμένο αρχείο.

Ημερομηνία:20.03.2019

Πηγή:www.career.uth.gr

Attachments:
Download this file (Swedish Week  2019 flyer.pdf)Swedish Week 2019 flyer.pdf[ ]537 Kb
 

Παράσταση κουκλοθεάτρου κι αφήγηση παραμυθιών με αφορμή την έκδοση του βιβλίου «12 παραμύθια των Ρομά» από τις Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Θεσσαλίας.

Παράσταση κουκλοθεάτρου κι αφήγηση παραμυθιών με αφορμή την έκδοση του βιβλίου «12 παραμύθια των Ρομά» από τις Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Θεσσαλίας.


To Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας συνδιοργανώνει με το Κέντρο Ρομά Αλιβερίου Βόλου παράσταση κουκλοθεάτρου και αφήγηση παραμυθιών με αφορμή την έκδοση του βιβλίου «12 παραμύθια των Ρομά» από τις Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Θεσσαλίας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23/02/2019 στις 17.30 στο αμφιθέατρο «Κορδάτος» του παραλιακού συγκροτήματος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.


Στους ακόλουθους συνδέσμους μπορείτε να διαβάσετε το δελτίο τύπου και να δείτε το εξώφυλλο του βιβλίου.


http://upload.users.uth.gr/files/12_paramythia_twn_Roma_deltio_typou.pdf

http://upload.users.uth.gr/files/12_paramithia_twn_Roma_ekswfyllo.pdf

 

Ημερομηνία:21.02.2019

Πηγή:www.career.uth.gr


 

Έκθεση Βρετανικών Πανεπιστημίων στο Βόλο από το British Council Greece

Έκθεση Βρετανικών Πανεπιστημίων  στο Βόλο από το British Council Greece

To British Council Greece διοργανώνει  εκδήλωση με θέμα ΄Έκθεση Βρετανικών Πανεπιστημίων΄ στο Βόλο την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019, από τις 11:00 έως τις 14:00, στο Ξενοδοχείο Domotel Xenia Volos City Hotel (Πλαστήρα 1, 38221).

Εκπρόσωποι από Βρετανικά Πανεπιστήμια θα βρίσκονται στη διάθεση των υποψήφιων φοιτητών για να απαντήσουν στα ερωτήματά τους.

Θα πραγματοποιηθούν ενημερωτικές ομιλίες με θέμα Πτυχιακές και Μεταπτυχιακές Σπουδές στη Βρετανία - ό,τι χρειάζεται να ξέρει ο υποψήφιος φοιτητής πριν ξεκινήσει την αίτησή του.

Οι ομιλίες θα γίνουν από Εκπαιδευτικό Σύμβουλο του British Council,στα Ελληνικά.

  • Ομιλία Πτυχιακές Σπουδές στη Βρετανία: 10.00-11.00
  • Ομιλία Μεταπτυχιακές Σπουδές στη Βρετανία: 11.00-12.00

Οι ενημερωτικές παρουσιάσεις καλύπτουν όλα τα ζητήματα σχετικά με την εκπαίδευση και τη ζωή στη Βρετανία,τα πτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών, τα δίδακτρα, τα φοιτητικά δάνεια, τους όρους εισαγωγής, τη διαμονή κ.α.

Η είσοδος για τους επισκέπτες είναι ελεύθερη.

Περισσότερες Πληροφορίες στον ηλεκτρονικό σύνδεσμο <https://www.britishcouncil.gr/events/education-uk-exhibitions-roadshow> και στα τηλέφωνα 210 3692 360 / 390 / 302

Ημερομηνία:8.2.2019

Πηγή:www.career.uth.gr

 

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «Η ΧΑΡΤΟΠΑΙΧΤΡΑ» ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ Π.Θ.

Το Θεατρικό Εργαστήρι του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας παρουσιάζει στις 25, 26 και 27 Μαΐου και ώρα 21.00 στο Θέατρο Παλαιάς Ηλεκτρικής Βόλου την «Χαρτοπαίχτρα» του Δημήτρη Ψαθά. Μια ακόμη παράσταση θα δοθεί την Κυριακή 10 Ιουλίου στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Βόλου «Μελίνα Μερκούρη» Πλατεία Ρήγα Φεραίου.

Συνδιοργάνωση: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και Ε.Α.Δ.Π του Π.Θ σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π - ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Δήμου Βόλου.

Στο έργο αυτό ο διαχρονικός και επίκαιρος Δημήτρης Ψαθάς, υπερτονίζει την μεταπολεμική κοινωνικοοικονομική περίοδο του 1950 στην Αθήνα, μέσα από σάτιρα και πανέξυπνες χιουμοριστικές καταστάσεις. Αν και καλυμμένη πίσω από την κοινωνική ευπρέπεια στο τέλος φανερώνει την πτώση του ήθους, τη διάλυση του θεσμού της οικογένειας και την επίδειξη της οικονομικής και μόνον επιφάνειας. ‘Όλα αυτά μέσα από έναν πανέξυπνο σατιρικό και κωμικό τρόπο.

Μπορείτε να βρείτε την αφίσα των παραστάσεων στον παρακάτω σύνδεσμο:

http://upload.users.uth.gr/

 

Εκδήλωση με θέμα: "Μεταπτυχιακές Σπουδές στη Σχολή Περιβάλλοντος, Γεωγραφίας και Εφαρμοσμένων Οικονομικών "

Το Γραφείο Διασύνδεσης Σπουδών και Σταδιοδρομίας του Χαροκοπείου Πανεπιστήμιου και τα Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών της Σχολής Περιβάλλοντος, Γεωγραφίας και Εφαρμοσμένων Οικονομικών "Βιώσιμη Ανάπτυξη" και "Εφαρμοσμένη Γεωγραφία και Διαχείριση του Χώρου" διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση  με θέμα : "Μεταπτυχιακές Σπουδές στη Σχολή Περιβάλλοντος, Γεωγραφίας και Εφαρμοσμένων Οικονομικών ",  την Τρίτη 17 Μάϊου 2016 στην Αίθουσα Τελετών του Χαροκοπείου Πανεπιστήμιου.

Πληροφορίες: http://www.career.hua.gr/

 


Σελίδα 1 από 13

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Η λίστα με όλα τα διαθέσιμα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Search

Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων

Η Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων είναι μία εκπτωτική κάρτα, η οποία απευθύνεται σε νέους ηλικίας από 13 έως 30 ετών και προσφέρει στους κατόχους της εκπτώσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και σε 37 ακόμα χώρες του εξωτερικού, σε κατηγορίες προϊόντων και υπηρεσιών, όπως: πολιτισμός, εκπαίδευση, καταστήματα, μεταφορές, τουρισμός, υγεία.Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Νεα σε μορφη RSS

Αναζήτηση Εργασίας
Ανακοινώσεις
Υποτροφίες

Disabled.GR

Disabled.gr - Portal για την αναπηρία

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΚΑΙ/Η' ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Στο πλαίσιο των στοχευμένων δράσεων της Επιτροπής Ερευνών του Παν/μιου Θεσσαλίας υλοποιείται το έργο «H πρόσβαση των Φοιτητών με Ειδικές Ανάγκες στο φυσικό και μαθησιακό περιβάλλον του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας» (Επ. Υπεύθυνη Μάγδα Νικολαραΐζη). Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την καταγραφή των αναγκών των φοιτητών/τριών με αναπηρίες ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες (ΦμεΑ) σχετικά με την προσβασιμότητά τους στο ΠΘ, την υποστήριξη των ΦμεΑ από τους συμφοιτητές τους που λειτουργούν ως βοηθοί και την υποστήριξη των διδασκόντων με ΦμεΑ. Για τους βοηθούς θα υπάρχει και μία συμβολική αμοιβή.
Παρακαλούνται οι φοιτητές και οι διδάσκοντες του ΠΘ να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του προγράμματος http://prosvasi.uth.gr για να ενημερωθούν για το πρόγραμμα, να βρουν πληροφορίες για τα άτομα με αναπηρία και επίσης  να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τα σχετικά έντυπα.

Research Jobs

Η στήλη Research Jobs http://www.researchgate.net/jobs/research/ της πλατφόρμας ResearchGate δίνει τη δυνατότητα αναζήτησης εργασίας στον ερευνητικό τομέα, σε οργανισμούς ανά τον κόσμο.

Polls

Είναι χρήσιμος αυτός ο δικτυακός τόπος (site)
 

Login


Τελευταία Νέα

Stats

Μέλη : 5
Περιεχόμενο : 20182
Εμφανίσεις Περιεχομένου : 11295972