www.career.uth.gr

Γραφείο Διασύνδεσης Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς
Αρχική -- Ανακοινώσεις -- Γενικά -- CEIPES-Ελλάδας

CEIPES-Ελλάδας

Το Διεθνές Κέντρο για την Προώθηση της Ανάπτυξης και της Εκπαίδευσης - Ελλάδας, (International Centre for the Promotion of Education and Development) ή αλλιώς η CEIPES-Ελλάδας, αποτελεί μία Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία (ΜΚΟ) με έδρα την Καρδίτσα. H CEIPES - Greece έχει ως στόχο την προώθηση της εκπαίδευσης και της ανάπτυξης των ανθρώπων κάθε ηλικίας, ως εργαλείο για την ενίσχυση της ατομικής και συλλογικής ανάπτυξης.

Η CEIPES-Greece πραγματοποίησε το πρόγραμμα “Create’n’Share Pro” στο πλαίσιο του προγράμματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Erasmus+ για τον τομέα της Νεολαίας, μέσω του οποίου πραγματοποιήθηκε ανταλλαγή νέων στην πόλη της Καρδίτσας από τις 29 Μαρτίου έως τις 5 Απριλίου 2015. Στο πρόγραμμα συμμετείχαν 31 νέοι ηλικίας 18-30 ετών από τη Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Εσθονία, Σλοβενία και Ελλάδα.

Το πρόγραμμα αυτό στοχεύει στη δημιουργία νέων ηγετών, στην υποστήριξη των εκπαιδευομένων, ως προς την προσωπική τους ανάπτυξη αλλά και στη βελτίωση των δυνατοτήτων απασχόλησης τους στην Ευρωπαϊκή αγορά εργασίας. Προτεραιότητα αποτελούσε η εκπαίδευση των συμμετεχόντων στο σχεδιασμό και η υποβολή ενός προγράμματος ανταλλαγής νέων στο πλαίσιο του Erasmus+. Παράλληλα, έχει ως σκοπό την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας των νέων αλλά και τον εμπλουτισμό των γνώσεων τους καθώς και την εξοικείωση τους με άλλες χώρες και πολιτισμούς ώστε να μπορέσουν να δημιουργήσουν δίκτυα διεθνών επαφών.

Οι συμμετέχοντες επισκέφτηκαν τη λίμνη Πλαστήρα ενώ πραγματοποίησαν δράσεις σε όλα τα κεντρικά σημεία της Καρδίτσας, όπως το Παυσίλυπο, η Κεντρική Πλατεία, το Εμπορικό Κέντρο αποσπώντας την προσοχή των συμπολιτών μας, οι οποίοι προσέγγισαν το όλο πρόγραμμα με ιδιαίτερη συμπάθεια και θέλησαν να ενημερωθούν από τους ιθύνοντες του προγράμματος. Αξίζει να αναφερθεί πως τα τοπικά μέσα προέβαλλαν το εν λόγω πρόγραμμα με άρθρα και συνεντεύξεις.

  • Για περισσότερες πληροφορίες: http://www.greece.ceipes.org
  • https://www.facebook.com/ceipesgreece
  • Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

 

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Η λίστα με όλα τα διαθέσιμα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

 

Search

Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων

Η Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων είναι μία εκπτωτική κάρτα, η οποία απευθύνεται σε νέους ηλικίας από 13 έως 30 ετών και προσφέρει στους κατόχους της εκπτώσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και σε 37 ακόμα χώρες του εξωτερικού, σε κατηγορίες προϊόντων και υπηρεσιών, όπως: πολιτισμός, εκπαίδευση, καταστήματα, μεταφορές, τουρισμός, υγεία.Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Νεα σε μορφη RSS

Αναζήτηση Εργασίας
Ανακοινώσεις
Υποτροφίες

Disabled.GR

Disabled.gr - Portal για την αναπηρία

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΚΑΙ/Η' ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Στο πλαίσιο των στοχευμένων δράσεων της Επιτροπής Ερευνών του Παν/μιου Θεσσαλίας υλοποιείται το έργο «H πρόσβαση των Φοιτητών με Ειδικές Ανάγκες στο φυσικό και μαθησιακό περιβάλλον του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας» (Επ. Υπεύθυνη Μάγδα Νικολαραΐζη). Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την καταγραφή των αναγκών των φοιτητών/τριών με αναπηρίες ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες (ΦμεΑ) σχετικά με την προσβασιμότητά τους στο ΠΘ, την υποστήριξη των ΦμεΑ από τους συμφοιτητές τους που λειτουργούν ως βοηθοί και την υποστήριξη των διδασκόντων με ΦμεΑ. Για τους βοηθούς θα υπάρχει και μία συμβολική αμοιβή.
Παρακαλούνται οι φοιτητές και οι διδάσκοντες του ΠΘ να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του προγράμματος http://prosvasi.uth.gr για να ενημερωθούν για το πρόγραμμα, να βρουν πληροφορίες για τα άτομα με αναπηρία και επίσης  να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τα σχετικά έντυπα.

Research Jobs

Η στήλη Research Jobs http://www.researchgate.net/jobs/research/ της πλατφόρμας ResearchGate δίνει τη δυνατότητα αναζήτησης εργασίας στον ερευνητικό τομέα, σε οργανισμούς ανά τον κόσμο.

Polls

Είναι χρήσιμος αυτός ο δικτυακός τόπος (site)
 

Login


Stats

Μέλη : 5
Περιεχόμενο : 23322
Εμφανίσεις Περιεχομένου : 14724926