www.career.uth.gr

Γραφείο Διασύνδεσης Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς
Αρχική -- Ανακοινώσεις -- Γενικά -- Ανακοίνωση Διεθνούς Συμποσίου για 21 και 22 Ιανουαρίου 2013

Ανακοίνωση Διεθνούς Συμποσίου για 21 και 22 Ιανουαρίου 2013

Τη Δευτέρα 21 και Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013 θα πραγματοποιηθεί το  INTERNATIONAL EXPERTS SYMPOSIUM στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος LIFE+ Nature"Conservation and Management of the Lesser Kestrel (Falco naumanni*) at three Greek SPA sites (Διαχείριση και διατήρηση του κιρκινεζιού σε τρεις προστατευόμενες περιοχές (ΖΕΠ) της Θεσσαλίας)" που οργανώνει το Εργαστήριο Διαχείρισης Οικοσυστημάτων και Βιοποικιλότητας του Τμήματος Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος (Τ.Γ.Φ.Π.Α.Π.) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Συντονιστής του προγράμματος είναι ο Πρόεδρος του Τ.Γ.Φ.Π.Α.Π. Αναπληρωτής Καθηγητής Αθανάσιος Σφουγγάρης και συνεργαζόμενοι φορείς οι: NCC (Nature Conservation Consultants) ΕΠΕ, η Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία, ο Δήμος Ρήγα Φεραίου και ο Φορέας Διαχείρισης Κάρλας – Μαυροβουνίου - Κεφαλόβρυσου.
Στο συμπόσιο θα συμμετέχουν ειδικοί από την Ισπανία, την Ιταλία, την Πορτογαλία και τη Βουλγαρία από φορείς που έχουν υλοποιήσει ή υλοποιούν παρόμοια προγράμματα, με σκοπό την ανταλλαγή αντίστοιχων εμπειριών που αφορούν στη διαχείριση του συγκεκριμένου σπάνιου είδους, το σχεδιασμό αποκατάστασης του αγροτικού περιβάλλοντος που αποτελεί βιότοπό του, την εφαρμογή νέων τεχνολογιών τηλεπισκόπησης στην έρευνα της βιολογίας και οικολογίας του και στις πρακτικές πληθυσμιακής αναβάθμισής του. Στο συμπόσιο που θα πραγματοποιηθεί στο συνεδριακό κέντρο Forum του Ξενοδοχείου Park στο Βόλο, θα συμμετέχουν συνολικά 30 ξένοι και έλληνες επιστήμονες, δεν είναι ανοιχτό στο κοινό, ωστόσο τα αποτελέσματά του θα δημοσιοποιηθούν ευρέως.

Eπισυνάπτεται το πρόγραμμα και η αφίσσα του συμποσίου

Attachments:
Download this file (Final AGENDA.pdf)Final AGENDA.pdf[ ]151 Kb
Download this file (Afissa.png)Afissa.png[ ]1559 Kb
 

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Η λίστα με όλα τα διαθέσιμα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

 

Search

Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων

Η Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων είναι μία εκπτωτική κάρτα, η οποία απευθύνεται σε νέους ηλικίας από 13 έως 30 ετών και προσφέρει στους κατόχους της εκπτώσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και σε 37 ακόμα χώρες του εξωτερικού, σε κατηγορίες προϊόντων και υπηρεσιών, όπως: πολιτισμός, εκπαίδευση, καταστήματα, μεταφορές, τουρισμός, υγεία.Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Νεα σε μορφη RSS

Αναζήτηση Εργασίας
Ανακοινώσεις
Υποτροφίες

Disabled.GR

Disabled.gr - Portal για την αναπηρία

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΚΑΙ/Η' ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Στο πλαίσιο των στοχευμένων δράσεων της Επιτροπής Ερευνών του Παν/μιου Θεσσαλίας υλοποιείται το έργο «H πρόσβαση των Φοιτητών με Ειδικές Ανάγκες στο φυσικό και μαθησιακό περιβάλλον του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας» (Επ. Υπεύθυνη Μάγδα Νικολαραΐζη). Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την καταγραφή των αναγκών των φοιτητών/τριών με αναπηρίες ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες (ΦμεΑ) σχετικά με την προσβασιμότητά τους στο ΠΘ, την υποστήριξη των ΦμεΑ από τους συμφοιτητές τους που λειτουργούν ως βοηθοί και την υποστήριξη των διδασκόντων με ΦμεΑ. Για τους βοηθούς θα υπάρχει και μία συμβολική αμοιβή.
Παρακαλούνται οι φοιτητές και οι διδάσκοντες του ΠΘ να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του προγράμματος http://prosvasi.uth.gr για να ενημερωθούν για το πρόγραμμα, να βρουν πληροφορίες για τα άτομα με αναπηρία και επίσης  να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τα σχετικά έντυπα.

Research Jobs

Η στήλη Research Jobs http://www.researchgate.net/jobs/research/ της πλατφόρμας ResearchGate δίνει τη δυνατότητα αναζήτησης εργασίας στον ερευνητικό τομέα, σε οργανισμούς ανά τον κόσμο.

Polls

Είναι χρήσιμος αυτός ο δικτυακός τόπος (site)
 

Login


Stats

Μέλη : 5
Περιεχόμενο : 23322
Εμφανίσεις Περιεχομένου : 14726765