www.career.uth.gr

Γραφείο Διασύνδεσης Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς
Αρχική -- Ανακοινώσεις -- Ημερίδες-Σεμινάρια -- 1η παγκόσμια Online Information Session του Study-in-Germany για γερμανόφωνα προγράμματα σπουδών

1η παγκόσμια Online Information Session του Study-in-Germany για γερμανόφωνα προγράμματα σπουδών

1η παγκόσμια Online Information Session του Study-in-Germany για γερμανόφωνα προγράμματα σπουδών

Οι επαφές μας με άλλους πρόσωπο με πρόσωπο, και ιδιαίτερα οι διεθνείς , είναι επί του παρόντος πολύ περιορισμένες. Ωστόσο, είμαστε αισιόδοξοι και σίγουροι ότι από κοινού μπορούμε και θα ξεπεράσουμε την κρίση αυτή. Ευτυχώς, συνεχίζουμε να είμαστε σε θέση να επικοινωνούμε μέσω του διαδικτύου.

Η DAAD μαζί με δέκα γερμανικά πανεπιστήμια είναι στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουν τα πανεπιστήμια αυτά καθώς και τα προγράμματα σπουδών τους διαδικτυακά σε απευθείας σύνδεση. Οι συνεδρίες αυτές έχουν σχεδιαστεί τόσο για φοιτητές από τη Γερμανία όσο και από το εξωτερικό. Στα προγράμματα που θα παρουσιαστούν θα υπάρχει σίγουρα και ένα που ψάχνατε καιρό και που θα σας φέρει πιο κοντά στους στόχους σας.

Σας προσκαλούμε θερμά να συμμετάσχετε στις Online Info Sessions στις 9 και 10 Ιουνίου 2020, από τις 14:00 έως τις 17:00.

Κατά τη διάρκεια των συνεδριών, οι εκπρόσωποι των πανεπιστημίων αρχικά θα σας παρουσιάσουν τα προγράμματα σπουδών τους. Στη συνέχεια θα απαντήσουν σε γενικού περιεχομένου ερωτήσεις από τους συμμετέχοντες και τέλος θα είναι διαθέσιμοι για δύο ώρες για να απαντήσουν προσωπικά στις ερωτήσεις σας.

Τα γερμανικά πανεπιστήμια που θα συμμετάσχουν είναι τα εξής:

·        Brandenburgische Technische Universität Cottbus-Senftenberg

·         TU Darmstadt

·         Hochschule Fulda University of Applied Sciences

·         Universität Greifswald

·         FernUni Hagen

·         Technische Universität Ilmenau

·         Katholische Universität Eichstätt-Ingolstadt

·         Johannes Gutenberg-Universität Mainz

·         Universität Mannheim

·         Universität Passau

Χρησιμοποιήστε το smartphone, το tablet ή τον υπολογιστή σας για να συμμετάσχετε στην ηλεκτρονική συνεδρία πληροφοριών.

Για την εγγραφή σας χρειάζεται μόνο ένα ΚΛΙΚ.

Κατά την εγγραφή σας μπορείτε και να μας ενημερώσετε για τις απορίες που έχετε ώστε να κάνουμε την απαραίτητη προετοιμασία για τις ερωτήσεις των συμμετεχόντων.

Περισσότερες πληροφορίες, καθώς και τα στοιχεία πρόσβασης, θα λάβετε μετά την επιβεβαίωση της εγγραφής σας στα Online Info Sessions.

Περισσότερες Πληροφορίες στο συνημμένο αρχείο
Ημερομηνία:18.05.2020
Πηγή:www.career.uth.gr
Attachments:
Download this file (Text_OIS_.doc)Text_OIS_.doc[ ]40 Kb
 

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Η λίστα με όλα τα διαθέσιμα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

 

Search

Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων

Η Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων είναι μία εκπτωτική κάρτα, η οποία απευθύνεται σε νέους ηλικίας από 13 έως 30 ετών και προσφέρει στους κατόχους της εκπτώσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και σε 37 ακόμα χώρες του εξωτερικού, σε κατηγορίες προϊόντων και υπηρεσιών, όπως: πολιτισμός, εκπαίδευση, καταστήματα, μεταφορές, τουρισμός, υγεία.Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Νεα σε μορφη RSS

Αναζήτηση Εργασίας
Ανακοινώσεις
Υποτροφίες

Disabled.GR

Disabled.gr - Portal για την αναπηρία

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΚΑΙ/Η' ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Στο πλαίσιο των στοχευμένων δράσεων της Επιτροπής Ερευνών του Παν/μιου Θεσσαλίας υλοποιείται το έργο «H πρόσβαση των Φοιτητών με Ειδικές Ανάγκες στο φυσικό και μαθησιακό περιβάλλον του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας» (Επ. Υπεύθυνη Μάγδα Νικολαραΐζη). Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την καταγραφή των αναγκών των φοιτητών/τριών με αναπηρίες ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες (ΦμεΑ) σχετικά με την προσβασιμότητά τους στο ΠΘ, την υποστήριξη των ΦμεΑ από τους συμφοιτητές τους που λειτουργούν ως βοηθοί και την υποστήριξη των διδασκόντων με ΦμεΑ. Για τους βοηθούς θα υπάρχει και μία συμβολική αμοιβή.
Παρακαλούνται οι φοιτητές και οι διδάσκοντες του ΠΘ να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του προγράμματος http://prosvasi.uth.gr για να ενημερωθούν για το πρόγραμμα, να βρουν πληροφορίες για τα άτομα με αναπηρία και επίσης  να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τα σχετικά έντυπα.

Research Jobs

Η στήλη Research Jobs http://www.researchgate.net/jobs/research/ της πλατφόρμας ResearchGate δίνει τη δυνατότητα αναζήτησης εργασίας στον ερευνητικό τομέα, σε οργανισμούς ανά τον κόσμο.

Polls

Είναι χρήσιμος αυτός ο δικτυακός τόπος (site)
 

Login


Stats

Μέλη : 5
Περιεχόμενο : 23262
Εμφανίσεις Περιεχομένου : 14173947