www.career.uth.gr

Γραφείο Διασύνδεσης Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς
Αρχική -- Ανακοινώσεις -- Ημερίδες-Σεμινάρια -- Κλειστή συνάντηση εργασίας: Αγρότες του μέλλοντος (Farmers of the Future)

Κλειστή συνάντηση εργασίας: Αγρότες του μέλλοντος (Farmers of the Future)

Κλειστή συνάντηση εργασίας: Αγρότες του μέλλοντος (Farmers of the Future)

Το Κοινό Κέντρο Ερευνών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (Joint Research Center) σε συνεργασία με τη Γενική Διεύθυνση Γεωργίας και Αγροτικής Ανάπτυξης (DG AGRI)  διοργανώνουν το πρόγραμμα "Οι αγρότες του μέλλοντος"  (Farmers of the Future) με στόχο να οραματιστούν το μέλλον της γεωργίας.

Στη δεύτερη φάση του έργου αυτού, πραγματοποιούνται από τον Ιανουάριο έως τον Μάρτιο του 2020, συναντήσεις και workshops σε διάφορες χώρες της Ευρώπης (Πολωνία, Γαλλία, Σουηδία, Εσθονία, Ισπανία κλπ ) προκειμένου οι εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής να συζητήσουν με νέους αγρότες και τοπικά δίκτυα τις προκλήσεις και τις ελπίδες για το μέλλον των νέων γεωργών.

Στην Ελλάδα, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή επέλεξε ως συνδιοργανωτή το πρόγραμμα "Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά" το οποίο υλοποιείται μέσω της αποκλειστικής δωρεάς του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, υπό την καθοδήγηση του Πανεπιστημίου Rutgers και σε συνεργασία με την Αμερικανική Γεωργική Σχολή και το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Η κλειστή συνάντηση εργασίας, θα λάβει χώρα την Πέμπτη 12 Μαρτίου (11.00 π.μ. – 15.00 μ.μ.) στα γραφεία του προγράμματος (Ι.Κρανιδιώτη 2, Κτίριο Λάμδα, Θέρμη, 57001, Θεσσαλονίκη) με προσκεκλημένους 15 νέους αγρότες και παραγωγούς.

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι:

  • Αγρότες.
  • Ηλικία 18-40 ετών.
  • Από περιοχές Θεσσαλονίκης και από τοποθεσίες έως 250 χλμ. απόστασης από την πόλη (υπάρχει δυνατότητα κάλυψης μεταφορικών εξόδων μέχρι 250 Ευρώ).
  • Καλοί γνώστες αγγλικών (κυρίως στον προφορικό λόγο).

Εάν ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε στη συνάντηση, μπορείτε να κάνετε την αίτησή σας μέχρι τις 23 Φεβρουαρίου.

Περισσότερες Πληροφορίες

Ημερομηνία:18.02.2020

Πηγή:www.career.uth.gr

 

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Η λίστα με όλα τα διαθέσιμα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

 

Search

Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων

Η Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων είναι μία εκπτωτική κάρτα, η οποία απευθύνεται σε νέους ηλικίας από 13 έως 30 ετών και προσφέρει στους κατόχους της εκπτώσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και σε 37 ακόμα χώρες του εξωτερικού, σε κατηγορίες προϊόντων και υπηρεσιών, όπως: πολιτισμός, εκπαίδευση, καταστήματα, μεταφορές, τουρισμός, υγεία.Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Νεα σε μορφη RSS

Αναζήτηση Εργασίας
Ανακοινώσεις
Υποτροφίες

Disabled.GR

Disabled.gr - Portal για την αναπηρία

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΚΑΙ/Η' ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Στο πλαίσιο των στοχευμένων δράσεων της Επιτροπής Ερευνών του Παν/μιου Θεσσαλίας υλοποιείται το έργο «H πρόσβαση των Φοιτητών με Ειδικές Ανάγκες στο φυσικό και μαθησιακό περιβάλλον του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας» (Επ. Υπεύθυνη Μάγδα Νικολαραΐζη). Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την καταγραφή των αναγκών των φοιτητών/τριών με αναπηρίες ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες (ΦμεΑ) σχετικά με την προσβασιμότητά τους στο ΠΘ, την υποστήριξη των ΦμεΑ από τους συμφοιτητές τους που λειτουργούν ως βοηθοί και την υποστήριξη των διδασκόντων με ΦμεΑ. Για τους βοηθούς θα υπάρχει και μία συμβολική αμοιβή.
Παρακαλούνται οι φοιτητές και οι διδάσκοντες του ΠΘ να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του προγράμματος http://prosvasi.uth.gr για να ενημερωθούν για το πρόγραμμα, να βρουν πληροφορίες για τα άτομα με αναπηρία και επίσης  να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τα σχετικά έντυπα.

Research Jobs

Η στήλη Research Jobs http://www.researchgate.net/jobs/research/ της πλατφόρμας ResearchGate δίνει τη δυνατότητα αναζήτησης εργασίας στον ερευνητικό τομέα, σε οργανισμούς ανά τον κόσμο.

Polls

Είναι χρήσιμος αυτός ο δικτυακός τόπος (site)
 

Login


Stats

Μέλη : 5
Περιεχόμενο : 23322
Εμφανίσεις Περιεχομένου : 14726771