www.career.uth.gr

Γραφείο Διασύνδεσης Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς
Αρχική -- Ανακοινώσεις -- Ημερίδες-Σεμινάρια -- Πρόσκληση από το Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος

Πρόσκληση από το Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος

Το Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών, εορτάζοντας τα 10 χρόνια  λειτουργίας μετά την κατάτμισή του, από το πρώην ενιαίο Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής και Ζωϊκής Παραγωγής, διοργανώνει διημερίδα την Τρίτη 5 και Τετάρτη 6 Ιουνίου, σε συνδυασμό με την «Ημέρα Περιβάλλοντος» στις 5 Ιουνίου. Η έναρξη της διημερίδας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 5 Ιουνίου και ώρα 18:30 στο Κεντρικό Αμφιθέατρο της Σχολής, που βρίσκεται στο Φυτόκο Ν. Ιωνίας Μαγνησίας, με ομιλία της Κοσμήτορος της Γεωπονικής Σχολής και Προέδρου του Τμήματος Καθηγήτριας Μ. Σακελλαρίου-Μακραντωνάκη με θέμα τις δραστηριότητες καινοτομίες και προοπτικές του Τμήματος. Θα ακολουθήσει ομιλία του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνατίου με θέμα το περιβάλλον. Επίσης θα παρουσιαστούν παραδοσιακοί χοροί από ομάδα του Λυκείου Ελληνίδων Βόλου Στις 6 Ιουνίου θα δοθούν ενδιαφέρουσες διαλέξεις σχετικές με την επίδραση των κλιματικών αλλαγών στη γεωργία, βιοκαύσιμα, γεωργικά μηχανήματα και παραγωγικότητα, μελισσοκομία, διαχείριση υδατικών πόρων στη Θεσσαλία. Η έναρξη θα γίνει στις 10:00.
Κατά τη διάρκεια της διημερίδας θα φιλοξενηθούν στη Σχολή Εκθέσεις: Αγιογραφίας της Σχολής Αγιογραφίας της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, POSTERS Ερευνητικών δραστηριοτήτων των Εργαστηρίων του Τμήματος, Εντομολογίων του Εργαστηρίου Εντομολογίας του Τμήματος Γ.Φ.Π.Α.Π., Ορυκτών, δωρεά του συν. Καθηγητή κ.  Στέργιου Θεοδωρίκα, Πολλαπλασιαστικού υλικού από το Δίκτυο «ΑΙΓΙΛΟΠΑΣ», Βοτάνων από τη Μακρυνίτσα Πηλίου, Φωτογραφιών (Αρχείο Ζημέρη) από το Δημοτικό Κέντρο Ιστορίας του Δήμου Βόλου, Υφαντών της Σχολής Υφαντικής του Λυκείου των Ελληνίδων Βόλου.

Πηγή: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Hμερομηνία: 31/5/2012

 

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Η λίστα με όλα τα διαθέσιμα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

 

Search

Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων

Η Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων είναι μία εκπτωτική κάρτα, η οποία απευθύνεται σε νέους ηλικίας από 13 έως 30 ετών και προσφέρει στους κατόχους της εκπτώσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και σε 37 ακόμα χώρες του εξωτερικού, σε κατηγορίες προϊόντων και υπηρεσιών, όπως: πολιτισμός, εκπαίδευση, καταστήματα, μεταφορές, τουρισμός, υγεία.Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Νεα σε μορφη RSS

Αναζήτηση Εργασίας
Ανακοινώσεις
Υποτροφίες

Disabled.GR

Disabled.gr - Portal για την αναπηρία

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΚΑΙ/Η' ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Στο πλαίσιο των στοχευμένων δράσεων της Επιτροπής Ερευνών του Παν/μιου Θεσσαλίας υλοποιείται το έργο «H πρόσβαση των Φοιτητών με Ειδικές Ανάγκες στο φυσικό και μαθησιακό περιβάλλον του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας» (Επ. Υπεύθυνη Μάγδα Νικολαραΐζη). Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την καταγραφή των αναγκών των φοιτητών/τριών με αναπηρίες ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες (ΦμεΑ) σχετικά με την προσβασιμότητά τους στο ΠΘ, την υποστήριξη των ΦμεΑ από τους συμφοιτητές τους που λειτουργούν ως βοηθοί και την υποστήριξη των διδασκόντων με ΦμεΑ. Για τους βοηθούς θα υπάρχει και μία συμβολική αμοιβή.
Παρακαλούνται οι φοιτητές και οι διδάσκοντες του ΠΘ να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του προγράμματος http://prosvasi.uth.gr για να ενημερωθούν για το πρόγραμμα, να βρουν πληροφορίες για τα άτομα με αναπηρία και επίσης  να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τα σχετικά έντυπα.

Research Jobs

Η στήλη Research Jobs http://www.researchgate.net/jobs/research/ της πλατφόρμας ResearchGate δίνει τη δυνατότητα αναζήτησης εργασίας στον ερευνητικό τομέα, σε οργανισμούς ανά τον κόσμο.

Polls

Είναι χρήσιμος αυτός ο δικτυακός τόπος (site)
 

Login


Stats

Μέλη : 5
Περιεχόμενο : 23322
Εμφανίσεις Περιεχομένου : 14726749