www.career.uth.gr

Γραφείο Διασύνδεσης Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

 • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
 • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
 • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς
Αρχική -- Ανακοινώσεις -- Συνέδρια -- (Online) Διεθνές Συνέδριο | Οπτικός Γραμματισμός και Οπτικές Τεχνολογίες στην Διδασκαλία, τη Μάθηση και την Ενσωμάτωση

(Online) Διεθνές Συνέδριο | Οπτικός Γραμματισμός και Οπτικές Τεχνολογίες στην Διδασκαλία, τη Μάθηση και την Ενσωμάτωση

Διεθνές, Εκπαιδευτικό Συνέδριο (Online) Διεθνές Συνέδριο | Οπτικός Γραμματισμός και Οπτικές Τεχνολογίες στην Διδασκαλία, τη Μάθηση και την Ενσωμάτωση 29/10/2020 | Δωρεάν Συμμετοχή

Η ευρωπαϊκή σύμπραξη CiELLπροσκαλεί τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας (καθηγητές, εκπαιδευτικούς, σπουδαστές) να δηλώσουν συμμετοχή στο Συνέδριο με θέμα «Οπτικός Γραμματισμός και Οπτικές Τεχνολογίες στην Διδασκαλία, τη Μάθηση και την Ενσωμάτωση».

Το συνέδριο θα λάβει χώρα διαδικτυακά την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020 με ώρα έναρξης 11.00 πμ και η συμμετοχή είναι δωρεάν. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί βεβαίωση συμμετοχής.

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές αποκλειστικά ηλεκτρονικά, μέχρι και την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020, στο σύνδεσμο https://ciell.eu/conferenceeng/greek/

Προτάσεις ομιλιών – παρεμβάσεων γίνονται δεκτές από την conference chair, στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. (Dr. J. Sime, LancasterUniv.). Παρακαλούμε περιορίστε την πρότασή σας σε 300 λέξεις.

Πληροφορίες στα Ελληνικά: κ. Αλέξανδρος Δεσποτόπουλος, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. (AKTOCollege)

Περιεχόμενο: Οι εκπαιδευτικές τεχνολογίες και η διαδικτυακή μάθηση προωθούν την οπτική μάθηση και διευκολύνουν τη δικτύωση με άτομα και πηγές. Το διεθνές αυτό συνέδριο προάγει τον διάλογο μεταξύ εκπαιδευτικών, ερευνητών, τεχνολόγων μάθησης και σχεδιαστών εκπαιδευτικών προγραμμάτων γύρω από τον τρόπο χρήσης και κατανόησης της οπτικής γλώσσας σε ολοκληρωμένο πλαίσιο, εξυπηρετώντας τις ανάγκες των εκπαιδευομένων στη δια βίου μάθηση και τις απαιτήσεις των πολιτών του κόσμου.

Το Συνέδριο αποτελεί ευκαιρία επαγγελματικής ανάπτυξης και σας παρέχει την ευκαιρία να μάθετε, να συζητήσετε και να μοιραστείτε εμπειρίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο τα κόμικς χρησιμοποιούνται στη διδασκαλία, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να δικτυωθείτε με άλλα μέλη της παγκόσμιας εκπαιδευτικής κοινότητας.

Το συνέδριο στοχεύει στην προώθηση της έρευνας και της πρακτικής στον οπτικό γραμματισμό και τις οπτικές τεχνολογίες στη διδασκαλία, τη μάθηση και την ένταξη.

Το συνέδριο θα επικεντρωθεί στα κάτωθι θέματα:

 • Χρήση κόμικς και γραφικών μυθιστορημάτων στην εκπαίδευση
 • Υποστήριξη της ένταξης με τον οπτικό γραμματισμό και τις οπτικές τεχνολογίες στην εκπαίδευση
 • Πολιτιστικές διαφορές στην οπτική γνώση και χρήση οπτικών τεχνολογιών στην εκπαίδευση
 • Θέματα προσβασιμότητας στην εκπαιδευτική οπτική επικοινωνία
 • Εκπαίδευση με νέες οπτικές τεχνολογίες (όπως εικονική και επαυξημένη πραγματικότητα).
 • Θεωρία και πρακτική στη χρήση οπτικών τεχνολογιών σε εξ αποστάσεως, διαδικτυακής και ευέλικτης μάθησης
 • Περιπτωσιολογικές μελέτες οπτικής μάθησης
 • Αξιολογήσεις εργαλείων οπτικής μάθησης
 • Προοπτικές ενσωμάτωσης στη μάθηση με εκτεταμένη χρήση της τεχνολογίας
 • Θεωρητικά ζητήματα σχετικά με πρακτικές διδασκαλίας χωρίς αποκλεισμούς και δημοκρατικές πρακτικές διδασκαλίας.

Χρηματοδότηση:Το συνέδριο συγχρηματοδοτείται από το πρόγραμμα ERASMUS+ της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ως μέρος του σχεδίου «ComicsforInclusiveEnglishLanguageLearning» υπό την επιδότηση με αριθμό 2018-1-UK01-KA203-048195. Οι συμμετέχοντες φορείς είναι το LancasterUniversity (ΗΒ), Friedrich-AlexanderUniversity (Γερμανία), UniversityofCyprus (Κύπρος) andAKTO (Ελλάδα).

ΑΚΤΟ | www.akto.gr | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. | 2105230130

Ημερομηνία:12.10.2020

Πηγή:www.career.uth.gr

 

 

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Η λίστα με όλα τα διαθέσιμα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

 

Search

Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων

Η Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων είναι μία εκπτωτική κάρτα, η οποία απευθύνεται σε νέους ηλικίας από 13 έως 30 ετών και προσφέρει στους κατόχους της εκπτώσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και σε 37 ακόμα χώρες του εξωτερικού, σε κατηγορίες προϊόντων και υπηρεσιών, όπως: πολιτισμός, εκπαίδευση, καταστήματα, μεταφορές, τουρισμός, υγεία.Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Νεα σε μορφη RSS

Αναζήτηση Εργασίας
Ανακοινώσεις
Υποτροφίες

Disabled.GR

Disabled.gr - Portal για την αναπηρία

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΚΑΙ/Η' ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Στο πλαίσιο των στοχευμένων δράσεων της Επιτροπής Ερευνών του Παν/μιου Θεσσαλίας υλοποιείται το έργο «H πρόσβαση των Φοιτητών με Ειδικές Ανάγκες στο φυσικό και μαθησιακό περιβάλλον του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας» (Επ. Υπεύθυνη Μάγδα Νικολαραΐζη). Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την καταγραφή των αναγκών των φοιτητών/τριών με αναπηρίες ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες (ΦμεΑ) σχετικά με την προσβασιμότητά τους στο ΠΘ, την υποστήριξη των ΦμεΑ από τους συμφοιτητές τους που λειτουργούν ως βοηθοί και την υποστήριξη των διδασκόντων με ΦμεΑ. Για τους βοηθούς θα υπάρχει και μία συμβολική αμοιβή.
Παρακαλούνται οι φοιτητές και οι διδάσκοντες του ΠΘ να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του προγράμματος http://prosvasi.uth.gr για να ενημερωθούν για το πρόγραμμα, να βρουν πληροφορίες για τα άτομα με αναπηρία και επίσης  να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τα σχετικά έντυπα.

Research Jobs

Η στήλη Research Jobs http://www.researchgate.net/jobs/research/ της πλατφόρμας ResearchGate δίνει τη δυνατότητα αναζήτησης εργασίας στον ερευνητικό τομέα, σε οργανισμούς ανά τον κόσμο.

Polls

Είναι χρήσιμος αυτός ο δικτυακός τόπος (site)
 

Login


Stats

Μέλη : 5
Περιεχόμενο : 23322
Εμφανίσεις Περιεχομένου : 14910282