www.career.uth.gr

Γραφείο Διασύνδεσης Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς
Αρχική -- Ανακοινώσεις -- Συνέδρια -- 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ηπείρου

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ηπείρου

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ηπείρου

Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ηπείρου «Κ.Κ.Π.Π.Η.», Ν.Π.Δ.Δ. υπό τον έλεγχο και την εποπτεία του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, με χαρά σας ανακοινώνει τη διεξαγωγή του 1 ου Πανελλήνιου Συνεδρίου του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ηπείρου.

Οι εργασίες του Συνεδρίου υπό τον τίτλο «Οι Ώρες, Παρακολουθώντας τα Έργα των Ανθρώπων», Η Αναπηρία χθες και σήμερα, θα λάβουν χώρα στις 28-30 Μαΐου 2020 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών & στο ξενοδοχείο Grand Serai, στα Ιωάννινα.

Το Συνέδριο διοργανώνεται από το Κ.Κ.Π.Π.Η., σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Ηπείρου και το Δήμο Ιωαννιτών και έχει υποβληθεί αίτημα ώστε να τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Στόχοι του 1ου Πανελλήνιου Συνεδρίου είναι η ανάδειξη της προσέγγισης της αναπηρίας στους ιστορικούς χρόνους, η καταγραφή και αξιολόγηση της υφιστάμενης κατάστασης στην χώρα μας τα τελευταία 100 χρόνια καθώς και η αναγκαιότητα επανανοηματοδότησης της αναπηρίας, ως το μεγάλο στοίχημα. Το Συνέδριο αναμένεται να λειτουργήσει ως ο προπομπός των ακόλουθων συνεδρίων με ειδικά θέματα, καθιστώντας το ένα σημαντικό θεσμό με εθνική εμβέλεια που θα διεξάγεται στην Ήπειρο.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν ως σύνεδροι ή ως εισηγητές στο Συνέδριο υποβάλλοντας περιλήψεις των εργασιών τους για Ελεύθερη Ανακοίνωση (oral), καλούνται να υποβάλλουν την συμμετοχή ή την περίληψη των εργασιών τους.

Σημαντικές Ημερομηνίες:

Ημερομηνία Λήξης Υποβολής Περιλήψεων: 28 Φεβρουαρίου 2020

Ημερομηνία Ενημέρωσης Αποδοχής ή Απόρριψης Περιλήψεων: 15 Απριλίου 2020

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η εγγραφή είναι ΔΩΡΕΑΝ και θα γίνεται μέσω της ιστοσελίδας του Κ.Κ.Π.Π.Η. https://kkppe.gr/

Ημερομηνία:14.11.2019

Πηγή:www.career.uth.gr

 

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Η λίστα με όλα τα διαθέσιμα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Search

Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων

Η Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων είναι μία εκπτωτική κάρτα, η οποία απευθύνεται σε νέους ηλικίας από 13 έως 30 ετών και προσφέρει στους κατόχους της εκπτώσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και σε 37 ακόμα χώρες του εξωτερικού, σε κατηγορίες προϊόντων και υπηρεσιών, όπως: πολιτισμός, εκπαίδευση, καταστήματα, μεταφορές, τουρισμός, υγεία.Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Νεα σε μορφη RSS

Αναζήτηση Εργασίας
Ανακοινώσεις
Υποτροφίες

Disabled.GR

Disabled.gr - Portal για την αναπηρία

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΚΑΙ/Η' ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Στο πλαίσιο των στοχευμένων δράσεων της Επιτροπής Ερευνών του Παν/μιου Θεσσαλίας υλοποιείται το έργο «H πρόσβαση των Φοιτητών με Ειδικές Ανάγκες στο φυσικό και μαθησιακό περιβάλλον του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας» (Επ. Υπεύθυνη Μάγδα Νικολαραΐζη). Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την καταγραφή των αναγκών των φοιτητών/τριών με αναπηρίες ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες (ΦμεΑ) σχετικά με την προσβασιμότητά τους στο ΠΘ, την υποστήριξη των ΦμεΑ από τους συμφοιτητές τους που λειτουργούν ως βοηθοί και την υποστήριξη των διδασκόντων με ΦμεΑ. Για τους βοηθούς θα υπάρχει και μία συμβολική αμοιβή.
Παρακαλούνται οι φοιτητές και οι διδάσκοντες του ΠΘ να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του προγράμματος http://prosvasi.uth.gr για να ενημερωθούν για το πρόγραμμα, να βρουν πληροφορίες για τα άτομα με αναπηρία και επίσης  να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τα σχετικά έντυπα.

Research Jobs

Η στήλη Research Jobs http://www.researchgate.net/jobs/research/ της πλατφόρμας ResearchGate δίνει τη δυνατότητα αναζήτησης εργασίας στον ερευνητικό τομέα, σε οργανισμούς ανά τον κόσμο.

Polls

Είναι χρήσιμος αυτός ο δικτυακός τόπος (site)
 

Login


Stats

Μέλη : 5
Περιεχόμενο : 22275
Εμφανίσεις Περιεχομένου : 13407978