www.career.uth.gr

Γραφείο Διασύνδεσης Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς
Αρχική -- AMEA -- Ανακοινώσεις -- Ενημέρωση από το http://www.disabled.gr/ και το ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ 03/01/2011

Ενημέρωση από το http://www.disabled.gr/ και το ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ 03/01/2011

Διορισμοί σε σχολικές μονάδες ειδικής αγωγής έχουν ανακοινωθεί και μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά την ανακοίνωση στο http://www.disabled.gr/lib/?p=31755

Ένα εξαιρετικό βιβλίο για την οστεοπόρωση και την πρόληψη των πτώσεων βρίσκεται στο http://www.disabled.gr/lib/?p=31709

Υπουργείο Εργασίας: Εγκύκλιος για τις ρυθμίσεις του άρθρου 10 του ν.3863/2010 που αφορά στις προϋποθέσεις συνταξιοδότησης των ασφαλισμένων των φορέων κύριας ασφάλισης από 01-01-2011 http://www.disabled.gr/lib/?p=31657

Στο http://www.disabled.gr/lib/?p=31672 να βρείτε εγκύκλιο σχετικά με τα ποσοστά συμμετοχής των ασφαλισμένων του Ι.Κ.Α. στα φάρμακα.

Στο http://news.disabled.gr/?p=35046 θα βρείτε έναν οδηγό συντάξεων για τους επαγγελματίες.

Μπορείτε να διαβάσετε στο http://news.disabled.gr/?p=35058 ένα κείμενο που αφορά τις αλλαγές που έχουν γίνει το 2011 στα εργασιακά και στα συνταξιοδοτικά.

Έξι νέα νομοθετήματα που αφορούν έμμεσα τους ανθρώπους με αναπηρίες βρίσκονται στο http://www.disabled.gr/lib/?cat=9 όπου υπάρχει και όλη η σχετική νομοθεσία.

Ένα ενδιαφέρον κείμενο για αυτά που προβλέπει το μνημόνιο για το 2011 βρίσκεται στη διεύθυνση http://news.disabled.gr/?p=35028

Στο http://news.disabled.gr/?p=35023 μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για την αναμόρφωση του συστήματος της «κάρτας εργασίας» και της αναμόρφωσης του σώματος επιθεωρητών εργασίας.

Νομοσχέδιο για την ένταξη του Ι.Κ.Α. στο ΕΣΥ βρίσκεται στο http://news.disabled.gr/?p=35013.

Σε ασφαλιστικό ταμείο μετατρέπεται ο ΟΠΑΔ http://news.disabled.gr/?p=35007

Ανακοινώθηκαν τα νέα τιμολόγια της Δ.Ε.Η. http://news.disabled.gr/?p=35003

Το πρόβλημα που παρατηρείται τα τελευταία χρόνια και αφορά την κατοχή επαγγελματικών αδειών από άτομα που λαμβάνουν συντάξεις ανικανότητας εξακολουθεί να υφίσταται http://news.disabled.gr/?p=34997.

Εντάχθηκε η οριζόντια πράξη «Σύστημα Διαχείρισης και Επιχειρηματικής Ευφυΐας» του υπουργείου Υγείας στα κονδύλια της Ψηφιακής Σύγκλισης http://news.disabled.gr/?p=34963.

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για την εισαγωγή υποψηφίων με σοβαρές παθήσεις http://news.disabled.gr/?p=34951

Πολλούς χαιρετισμούς, http://www.disabled.gr/ και περιοδικό ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ

 

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Η λίστα με όλα τα διαθέσιμα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

 

Search

Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων

Η Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων είναι μία εκπτωτική κάρτα, η οποία απευθύνεται σε νέους ηλικίας από 13 έως 30 ετών και προσφέρει στους κατόχους της εκπτώσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και σε 37 ακόμα χώρες του εξωτερικού, σε κατηγορίες προϊόντων και υπηρεσιών, όπως: πολιτισμός, εκπαίδευση, καταστήματα, μεταφορές, τουρισμός, υγεία.Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Νεα σε μορφη RSS

Αναζήτηση Εργασίας
Ανακοινώσεις
Υποτροφίες

Disabled.GR

Disabled.gr - Portal για την αναπηρία

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΚΑΙ/Η' ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Στο πλαίσιο των στοχευμένων δράσεων της Επιτροπής Ερευνών του Παν/μιου Θεσσαλίας υλοποιείται το έργο «H πρόσβαση των Φοιτητών με Ειδικές Ανάγκες στο φυσικό και μαθησιακό περιβάλλον του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας» (Επ. Υπεύθυνη Μάγδα Νικολαραΐζη). Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την καταγραφή των αναγκών των φοιτητών/τριών με αναπηρίες ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες (ΦμεΑ) σχετικά με την προσβασιμότητά τους στο ΠΘ, την υποστήριξη των ΦμεΑ από τους συμφοιτητές τους που λειτουργούν ως βοηθοί και την υποστήριξη των διδασκόντων με ΦμεΑ. Για τους βοηθούς θα υπάρχει και μία συμβολική αμοιβή.
Παρακαλούνται οι φοιτητές και οι διδάσκοντες του ΠΘ να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του προγράμματος http://prosvasi.uth.gr για να ενημερωθούν για το πρόγραμμα, να βρουν πληροφορίες για τα άτομα με αναπηρία και επίσης  να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τα σχετικά έντυπα.

Research Jobs

Η στήλη Research Jobs http://www.researchgate.net/jobs/research/ της πλατφόρμας ResearchGate δίνει τη δυνατότητα αναζήτησης εργασίας στον ερευνητικό τομέα, σε οργανισμούς ανά τον κόσμο.

Polls

Είναι χρήσιμος αυτός ο δικτυακός τόπος (site)
 

Login


Τελευταία Νέα

Stats

Μέλη : 5
Περιεχόμενο : 23322
Εμφανίσεις Περιεχομένου : 14910285