www.career.uth.gr

Γραφείο Διασύνδεσης Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς
Αρχική -- AMEA -- Ανακοινώσεις -- Ενημέρωση από το http://www.disabled.gr/ και το ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ 16/11/2010

Ενημέρωση από το http://www.disabled.gr/ και το ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ 16/11/2010

Φίλοι και φίλες, η ενημέρωσή σας βρίσκεται πάντα στο http://www.disabled.gr/ όπου δημοσιεύονται καθημερινά τεχνικά άρθρα για την αναπηρία, αλλά και πιο συγκεκριμένα για την κινητική αναπηρία. Επίσης, στο http://www.disabled.gr/ θα βρείτε όλη τη νομοθεσία που αφορά τους ανθρώπους με αναπηρίες και τους επαγγελματίες στους χώρους της αποκατάστασης και της ανεξάρτητης διαβίωσης, τις εγκυκλίους των ασφαλιστικών ταμείων, την νέα νομολογία, αρθρογραφία για την αποκατάσταση, την ανεξάρτητη διαβίωση, την παράλυση, την παραπληγία, την τετραπληγία από την Ελλάδα και από το εξωτερικό.


Στο http://news.disabled.gr/ καθημερινά βρίσκετε σταθερά όλη την ροή ειδήσεων και αρθρογραφίας που αφορούν την κοινότητα των ανθρώπων με αναπηρίες. Το http://news.disabled.gr/ ενημερώνεται καθημερινά αρκετές φορές.

Στο http://issuu.com/sifis/docs/at076 θα βρείτε online το τελευταίο τεύχος του περιοδικού ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ μαζί με τις φωτογραφίες και τις διαφημιστικές του καταχωρήσεις ενώ από το http://disabled.gr/magazine/at76.pdf μπορείτε να το κατεβάσετε στο δίσκο σας σε μορφή .PDF για το αρχείο σας. Το .PDF του περιοδικού έχει το σύνολο της ύλης μαζί με τις φωτογραφίες και τις διαφημιστικές καταχωρίσεις. Όλα τα άλλα τεύχη του περιοδικού ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ βρίσκονται διαθέσιμα στην διεύθυνση http://www.disabled.gr/lib/?page_id=2475

Εάν επισκέπτεστε καθημερινά το http://www.disabled.gr/ και το http://news.disabled.gr/ πρακτικά είναι απίθανο να μην ενημερώνεστε για όλα αυτά που σας αφορούν.

Οδηγίες για την εφαρμογή των άρθρων 8, 10 και 14 του ν. 3865/2010, «Μεταρρύθμιση Συνταξιοδοτικού Συστήματος του Δημοσίου και συναφείς διατάξεις», που αφορούν θέματα συνταξιοδότησης επιζώντων συζύγων, απασχόληση συνταξιούχων και συνταξιοδότησης αιρετών οργάνων μπορείτε να διαβάσετε στο http://www.disabled.gr/lib/?p=30395

Εκδόθηκε η εγκύκλιος του Ι.Κ.Α. για την «Συνταξιοδότηση μητέρων ανηλίκων τέκνων κατʼ εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 10 παρ.17 περ. β του Ν. 3863/2010.» και μπορείτε να διαβάσετε στο http://www.disabled.gr/lib/?p=30352

Ένα άκρως ενδιαφέρον άρθρο για τους συνταξιούχους που εκδίδουν τιμολόγια παροχής υπηρεσιών βρίσκεται στο http://news.disabled.gr/?p=33988 και σίγουρα μας ενδιαφέρει όλους.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας www.minedu.gov.gr αναρτήθηκε το μηχανογραφικό δελτίο των υποψηφίων για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση που πάσχουν από σοβαρές παθήσεις, σε ποσοστό 5%, καθʼ υπέρβαση του αριθμού εισακτέων. διαβάστε περισσότερα στο  http://news.disabled.gr/?p=33978

Τις υπόλοιπες ειδήσεις μπορεί να διαβάσετε στο http://news.disabled.gr/

Πολλούς χαιρετισμούς, http://www.disabled.gr/ και περιοδικό ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ

 

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Η λίστα με όλα τα διαθέσιμα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

 

Search

Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων

Η Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων είναι μία εκπτωτική κάρτα, η οποία απευθύνεται σε νέους ηλικίας από 13 έως 30 ετών και προσφέρει στους κατόχους της εκπτώσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και σε 37 ακόμα χώρες του εξωτερικού, σε κατηγορίες προϊόντων και υπηρεσιών, όπως: πολιτισμός, εκπαίδευση, καταστήματα, μεταφορές, τουρισμός, υγεία.Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Νεα σε μορφη RSS

Αναζήτηση Εργασίας
Ανακοινώσεις
Υποτροφίες

Disabled.GR

Disabled.gr - Portal για την αναπηρία

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΚΑΙ/Η' ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Στο πλαίσιο των στοχευμένων δράσεων της Επιτροπής Ερευνών του Παν/μιου Θεσσαλίας υλοποιείται το έργο «H πρόσβαση των Φοιτητών με Ειδικές Ανάγκες στο φυσικό και μαθησιακό περιβάλλον του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας» (Επ. Υπεύθυνη Μάγδα Νικολαραΐζη). Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την καταγραφή των αναγκών των φοιτητών/τριών με αναπηρίες ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες (ΦμεΑ) σχετικά με την προσβασιμότητά τους στο ΠΘ, την υποστήριξη των ΦμεΑ από τους συμφοιτητές τους που λειτουργούν ως βοηθοί και την υποστήριξη των διδασκόντων με ΦμεΑ. Για τους βοηθούς θα υπάρχει και μία συμβολική αμοιβή.
Παρακαλούνται οι φοιτητές και οι διδάσκοντες του ΠΘ να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του προγράμματος http://prosvasi.uth.gr για να ενημερωθούν για το πρόγραμμα, να βρουν πληροφορίες για τα άτομα με αναπηρία και επίσης  να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τα σχετικά έντυπα.

Research Jobs

Η στήλη Research Jobs http://www.researchgate.net/jobs/research/ της πλατφόρμας ResearchGate δίνει τη δυνατότητα αναζήτησης εργασίας στον ερευνητικό τομέα, σε οργανισμούς ανά τον κόσμο.

Polls

Είναι χρήσιμος αυτός ο δικτυακός τόπος (site)
 

Login


Τελευταία Νέα

Stats

Μέλη : 5
Περιεχόμενο : 23322
Εμφανίσεις Περιεχομένου : 14910241