www.career.uth.gr

Γραφείο Διασύνδεσης Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς
Αρχική -- AMEA -- Ανακοινώσεις -- Ενημέρωση από το http://www.disabled.gr/ και το ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ 21/3/2013

Ενημέρωση από το http://www.disabled.gr/ και το ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ 21/3/2013

Το νέο τεύχος του περιοδικού Αυτονομία βρίσκεται έτοιμο και διαθέσιμο για online ανάγνωση στο http://www.disabled.gr ενώ εάν θέλετε να το διαβάσετε σε μορφή εικόνας, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που εκδίδεται, μαζί με τις φωτογραφίες και τις διαφημιστικές καταχωρίσεις μπορείτε να το κάνετε από το http://issuu.com/

Νομοσχέδιο για την αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών του εργόσημου έχει κατατεθεί προς ψήφιση. Με το νέο νομοσχέδιο αυξάνονται οι ασφαλιστικές εισφορές περισσότερο από 35%. Αυτό σημαίνει πως το κόστος της διαβίωσης των ανθρώπων με πολύ σοβαρές αναπηρίες που δεν μπορούν να αυτοεξυπηρετηθούν αυξάνεται το λιγότερο κατά 15% από το κόστος που έχει μέχρι σήμερα. Διαβάστε το νομοσχέδιο στο http://www.disabled.gr/ και προσέξτε πολύ τα σχόλια στο τέλος του κειμένου.

Ο πρόεδρος του Ισημερινού (έχει παραπληγία) παραιτήθηκε. Στο http://www.disabled.gr/ θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες.

«Αντίο μονάκριβό μου δάχτυλο», της Κικής Τσακίρη (βιωματική εμπειρία) στο http://www.disabled.gr/

Οι περικοπές έχουν υπερβεί τα όρια αλλά για κάποιο λόγο οι παράνομες και οι εικονικές συνταγογραφήσεις συνεχίζονται ενώ όπως φαίνεται ο ΕΟΠΥΥ δεν έχει το στοιχειώδη ακτιβισμό για να τις σταματήσει. Διαβάστε το σχετικό κείμενο στο http://news.disabled.gr/

Ελληνίδα ερευνήτρια ασχολείται με τις γονιδιακές θεραπείες της παράλυσης http://news.disabled.gr/

Διαβάστε ένα ενδιαφέρον κείμενο για ένα ειδικό πρόγραμμα αναγνώρισης φωνής στο http://news.disabled.gr/

Έλεγχος μέσω χειρονομιών και ματιών στο Samsung Galaxy S4 http://news.disabled.gr/

Το οικονομικό κόστος για την επανεξέταση στα ΚΕΠΑ είναι ιδιαιτέρως αυξημένο όταν πρόκειται για ανθρώπους που κατοικούν σε νησιά. Διαβάστε περισσότερα στο http://news.disabled.gr/

Ο Λαυρεντιάδης βρίσκεται στην φυλακή. Η πρώτη φωτογραφία του ενώ κάθεται σε αναπηρικό κάθισμα βρίσκεται στο http://news.disabled.gr/

Το Ι.Κ.Α. έχει κατασχέσει σπίτι τετραπληγικού για 51.000 ? http://news.disabled.gr/

Τέλος, καλή επιτυχία στους αδελφούς Κυπρίους!

Πολλούς χαιρετισμούς http://www.disabled.gr/ και περιοδικό Αυτονομία

 

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Η λίστα με όλα τα διαθέσιμα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Search

Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων

Η Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων είναι μία εκπτωτική κάρτα, η οποία απευθύνεται σε νέους ηλικίας από 13 έως 30 ετών και προσφέρει στους κατόχους της εκπτώσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και σε 37 ακόμα χώρες του εξωτερικού, σε κατηγορίες προϊόντων και υπηρεσιών, όπως: πολιτισμός, εκπαίδευση, καταστήματα, μεταφορές, τουρισμός, υγεία.Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Νεα σε μορφη RSS

Αναζήτηση Εργασίας
Ανακοινώσεις
Υποτροφίες

Disabled.GR

Disabled.gr - Portal για την αναπηρία

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΚΑΙ/Η' ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Στο πλαίσιο των στοχευμένων δράσεων της Επιτροπής Ερευνών του Παν/μιου Θεσσαλίας υλοποιείται το έργο «H πρόσβαση των Φοιτητών με Ειδικές Ανάγκες στο φυσικό και μαθησιακό περιβάλλον του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας» (Επ. Υπεύθυνη Μάγδα Νικολαραΐζη). Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την καταγραφή των αναγκών των φοιτητών/τριών με αναπηρίες ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες (ΦμεΑ) σχετικά με την προσβασιμότητά τους στο ΠΘ, την υποστήριξη των ΦμεΑ από τους συμφοιτητές τους που λειτουργούν ως βοηθοί και την υποστήριξη των διδασκόντων με ΦμεΑ. Για τους βοηθούς θα υπάρχει και μία συμβολική αμοιβή.
Παρακαλούνται οι φοιτητές και οι διδάσκοντες του ΠΘ να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του προγράμματος http://prosvasi.uth.gr για να ενημερωθούν για το πρόγραμμα, να βρουν πληροφορίες για τα άτομα με αναπηρία και επίσης  να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τα σχετικά έντυπα.

Research Jobs

Η στήλη Research Jobs http://www.researchgate.net/jobs/research/ της πλατφόρμας ResearchGate δίνει τη δυνατότητα αναζήτησης εργασίας στον ερευνητικό τομέα, σε οργανισμούς ανά τον κόσμο.

Polls

Είναι χρήσιμος αυτός ο δικτυακός τόπος (site)
 

Login


Τελευταία Νέα

Stats

Μέλη : 5
Περιεχόμενο : 22349
Εμφανίσεις Περιεχομένου : 13447486