Γραφείο Διασύνδεσης

Erasmus Leaders: η καριέρα σου από το 0 στο 100 | 27 & 28 Μαίου 2023, Ζάππειο Μέγαρο

Erasmus Leaders: η καρίερα σου από το 0 στο 100

 

Με αφορμή το Ευρωπαϊκό Έτος Ανάπτυξης Δεξιοτήτων, το Erasmus Student Network Greece διοργανώνει το Erasmus Leaders, μια διήμερη εκδήλωση με σκοπό την υποστήριξη των νέων για να εκτοξεύσουν την καριέρα τους από το 0 στο 100.
Το Erasmus Leaders είναι μια διήμερη εκδήλωση που θα σου προσφέρει την καθοδήγηση και υποστήριξη που χρειάζεσαι για να πετύχεις τα επαγγελματικά σου όνειρα.
Σάββατο: ένας οδηγός για την καριέρα των ονείρων σου

Τα πρώτα βήματα στην αγορά εργασίας είναι καθοριστικά για την μετέπειτα καριέρα των νέων, και πολλές φορές γεννιούνται ερωτήματα γύρω από την αξιοποίηση των soft skills, την εθελοντική εμπειρία, ή και την εμπειρία Erasmus.

Τα διαδραστικά workshops και τα Discussion Panels του Erasmus Leaders συμπεριλαμβάνουν θεματικές από την αναζήτηση εργασίας έως και το αν τελικά το ΑΙ είναι φίλος ή εχθρός και στοχεύουν στην προετοιμασία των συμμετεχόντων για την αγορά εργασίας.

Παράλληλα, για πιο στοχευμένες συμβουλές, οι συμμετέχοντες θα μπορέσουν να συνομιλήσουν με εταιρείες, φορείς και οργανισμούς του κλάδου τους στο Career Fair, ή ακόμη να ρωτήσουν στα CV & LinkedIn Corners τους recruiters για  το πώς το CV και το LinkedIn Profile τους θα αναδείξουν πιο αποτελεσματικά τις σπουδές, τις ικανότητες και τις εμπειρίες τους.

**Οι θέσεις για τα workshops και τα corners είναι περιορισμένες

Κάντε εγγραφή στο Career Fair
Κυριακή: όλα για το Erasmus+

Στο Mobility Fair της Κυριακής, οι συμμετέχοντες θα μπορέσουν να λάβουν όλες τις πληροφορίες για τις ευκαιρίες μετακίνησης για σπουδές, πρακτική, δουλειά, εκπαίδευση ή εθελοντισμό από τους αρμόδιους φορείς και οργανισμούς.

Ταυτόχρονα, στα Mobility Discussions, η γενιά Erasmus θα μπορέσει να συνομιλήσει με ειδικούς για το πώς το Erasmus+ διαμορφώνει μια πιο ενεργή γενιά στα διεθνή ζητήματα και στην αγορά εργασίας.

Θέλουμε την στήριξή σας!

Μόνο με τη δική σας προώθηση της εκδήλωσης στο φοιτητικό κοινό θα καταφέρουμε να έχουμε τον επιθυμητό αντίκτυπο και την μέγιστη προώθηση των ευκαιριών κινητικότητας και της χρησιμότητας τους στην αγορά εργασίας.

Γι’αυτό, έχουμε ετοιμάσει ένα Δελτίο Τύπου που μπορεί να σας φανεί χρήσιμο για διάδοση μέσα από τις ιστοσελίδες σας καθώς και την εκδήλωση μας στο Facebook.

Δηλώστε Συμμετοχή

Κατηγορία: Νέα