www.career.uth.gr

Γραφείο Διασύνδεσης Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς

Success stories

Σιούτα Παναγιώτα,

[Χώρα προορισμού: Ηνωμένο Βασίλειο,

Επιχείρηση:  London Energy Efficiency Fund]

“ Μέσω της συμμετοχής μου στο Πρόγραμμα κινητικότητας Leonardo Da Vinci του Γραφείου Διασύνδεσης μου δόθηκε η δυνατότητα να εργαστώ για σχεδόν 3 μήνες στο Λονδίνο της Μ.Βρετανίας. Εκτός από την απόκτηση της πολυπόθητης προϋπηρεσίας, μου δόθηκε η δυνατότητα να «εξερευνήσω» και το εργασιακό περιβάλλον μιας ξένης χώρας, αφού προτεραιότητα μου ήταν η εύρεση εργασίας στο εξωτερικό.

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, εδώ και 1 μήνα εργάζομαι στη τράπεζα HSBC στο Λονδίνο και όπως μου τονίστηκε στη συνέντευξη εξίσου σημαντικός παράγοντας με τις σπουδές μου ήταν και συμμετοχή μου στο Leonardo και η απόκτηση εργασιακής εμπειρίας στη Μ. Βρετανία. Ειλικρινά θέλω να ευχαριστήσω όλη την ομάδα του Γραφείου Διασύνδεσης αφού πιστεύω πως η συμμετοχή μου στο συγκεκριμένο πρόγραμμα υπήρξε καταλύτης στο να καταφέρω να βρω εργασία στο αντικείμενο που με ενδιαφέρει ”

Κρίνης Αντώνης,

[Χώρα προορισμού: Μάλτα,

Επιχείρηση: Europe Direct & DConsulta Ltd]

“Μέσω της συμμετοχής μου στο πρόγραμμα μου δόθηκε η ευκαιρία να εργαστώ σε σημαντικές επιχειρήσεις της Μάλτας και έτσι να καταφέρω να συνδυάσω τις γνώσεις που είχα αποκτήσει  από τις σπουδές μου και να τις μετουσιώσω πλέον σε πράξεις. Πρόκειται για μια εμπειρία που ανοίγει νέους ορίζοντες και βοηθάει στην ανάπτυξη της  εξωστρέφειας, μέσα από την εξοικείωση με την ξένη γλώσσα και τη συνδιαλλαγή σε νέο επιχειρηματικό περιβάλλον γενικότερα. Παράλληλα, το πιστοποιητικό κινητικότητας (Europass Mobility) θα μου φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο καθότι αποτελεί ισχυρό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας της Ευρώπη.

Προσωπικά, ευελπιστώ το πρόγραμμα Leonardo Da Vinci να αποτελέσει το έναυσμα  για μια καριέρα στο εξωτερικό! Η εμπειρία αυτή θα μου μείνει αξέχαστη και τη συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλους. Ειλικρινά θα ήθελα να ευχαριστήσω το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας για την όλη οργάνωση και την αμέριστη υποστήριξη σε όλη τη διάρκεια του έργου.”

 

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Η λίστα με όλα τα διαθέσιμα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Search

Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων

Η Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων είναι μία εκπτωτική κάρτα, η οποία απευθύνεται σε νέους ηλικίας από 13 έως 30 ετών και προσφέρει στους κατόχους της εκπτώσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και σε 37 ακόμα χώρες του εξωτερικού, σε κατηγορίες προϊόντων και υπηρεσιών, όπως: πολιτισμός, εκπαίδευση, καταστήματα, μεταφορές, τουρισμός, υγεία.Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Νεα σε μορφη RSS

Αναζήτηση Εργασίας
Ανακοινώσεις
Υποτροφίες

Disabled.GR

Disabled.gr - Portal για την αναπηρία

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΚΑΙ/Η' ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Στο πλαίσιο των στοχευμένων δράσεων της Επιτροπής Ερευνών του Παν/μιου Θεσσαλίας υλοποιείται το έργο «H πρόσβαση των Φοιτητών με Ειδικές Ανάγκες στο φυσικό και μαθησιακό περιβάλλον του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας» (Επ. Υπεύθυνη Μάγδα Νικολαραΐζη). Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την καταγραφή των αναγκών των φοιτητών/τριών με αναπηρίες ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες (ΦμεΑ) σχετικά με την προσβασιμότητά τους στο ΠΘ, την υποστήριξη των ΦμεΑ από τους συμφοιτητές τους που λειτουργούν ως βοηθοί και την υποστήριξη των διδασκόντων με ΦμεΑ. Για τους βοηθούς θα υπάρχει και μία συμβολική αμοιβή.
Παρακαλούνται οι φοιτητές και οι διδάσκοντες του ΠΘ να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του προγράμματος http://prosvasi.uth.gr για να ενημερωθούν για το πρόγραμμα, να βρουν πληροφορίες για τα άτομα με αναπηρία και επίσης  να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τα σχετικά έντυπα.

Research Jobs

Η στήλη Research Jobs http://www.researchgate.net/jobs/research/ της πλατφόρμας ResearchGate δίνει τη δυνατότητα αναζήτησης εργασίας στον ερευνητικό τομέα, σε οργανισμούς ανά τον κόσμο.

Polls

Είναι χρήσιμος αυτός ο δικτυακός τόπος (site)
 

Login


Stats

Μέλη : 5
Περιεχόμενο : 20753
Εμφανίσεις Περιεχομένου : 11916063